Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

* Nick: radiKal

* Rank: 1

* Level: 20

* Este propunerea mea numarul: 1

* Propunerea: Sa se adauge o noua regula : sa fie interzis sa arestezi suspectii din garaj ,de sub jail.E aiurea ,mi se pare foarte non-rp.

* Alte precizari: -

Abia s-a introdus scriptu' cu arrest in garaj.

Noapte buna.

Sa fiu sincer, aici rank-up se ia cel mai greu fata de celelalte factiuni, am observat asta inca din prima mea zi in FBI :))

Ma intreb cum poti vedea asta din prima zi...

Sunt 6 rank-uri. Daca as da si eu ca in TCC, in doua luni as avea 20 de membri cu rank 6. Nu-i bine. De-ar fi fost 15 rank-uri, toata lumea ar fi fost mai fericita.

Apropo, de ce nu faci echipa de aur? N-ai pe cine sa pui de asta. Mai lasati-o balta. Noapte buna

Sau pentru ca modelul meu nu-i tocmai Barzini F. cu Oasis9 lider. Cred ca am dat sute de /invite-uri de cand sunt lider si tu spui ca nu as avea de unde sa aleg 30 de membri importanti pentru factiunea asta? Imi dai senzatia ca ai 10 ani.

Robo, eu intru in echipa de aur?:(

Nu exista asa ceva.

Noapte buna F.B.I.

Ma duc sa ma culc, mi-e somn si maine am treaba multa.

Sau pentru ca modelul meu nu-i tocmai Barzini F. cu Oasis9 lider. Cred ca am dat sute de /invite-uri de cand sunt lider si tu spui ca nu as avea de unde sa aleg 30 de membri importanti pentru factiunea asta? Imi dai senzatia ca ai 10 ani.

Totusi, cred ca ar fi un lucru interesant.

Edited by P h a n t o m

Ma intreb cum poti vedea asta din prima zi...

Sunt 6 rank-uri. Daca as da si eu ca in TCC, in doua luni as avea 20 de membri cu rank 6. Nu-i bine. De-ar fi fost 15 rank-uri, toata lumea ar fi fost mai fericita.

Inainte sa intru pentru prima oara, aveam ceva prieteni aici... Mi se parea ca erau in FBI de o viata.. Si cand am intrat am vazut ca au doar rank 1 mi s-a parut foarte ciudat + ca au ramas cu acel rank pana au iesit. Oricum, mi se pare mai bine asa cum este.. Daca vrei rank-up trebuie sa ii castigi increderea liderului si sa muncesti foarte mult. Doar cei cu rabdare vor fi avansati, corect nu? :))

Mie la FBI imi plac mai multe chestii

-Membrii

-E foarte multa actiune

-Ai un oarecare + de autoritate in fata celorlalti playeri

-Nu iti "programezi" viata reala dupa un amarât de joc : este singura factiune care nu are sedinte si antrenamente si asta e foarte bine !

@ Neata lume :)

LE: Welcome back uratule

Edited by Dobermann

[/font]

Ma intreb cum poti vedea asta din prima zi...[/font]

Nu exista asa ceva.

Nu am zis sa dai ca in TCC. Balon da rank pt ca el e ocupat, si tre sa se ocupe altii de factiune. Tot ce cere F.B.I de la tine e sa fii tu.

Mai bine sa ramanem la 6

Oasis a facut-o, alti lideri au facut-o, pt ca au facut-o la mafii. La mafii e altceva.

Nu am zis ca nu gasesti, dar depinde si dupa ce criterii ii alegi.

Defapt am 15, nu am 10

Noapte buna F.B.I.

Ma duc sa ma culc, mi-e somn si maine am treaba multa.

Totusi, cred ca ar fi un lucru interesant.

S-o lasam balta cu echipa de aur, sa fie de bronz ;).

Ce faceti? M-am intors si eu acasa de la inscrieri.

Nick'ul tau: PurpLe.

Nick'ul celui reclamat: BlueR

Descriere: Eram cu [G] in masina cuiva iar acesta mergea pe contra-sens. Cand a vazut ca politia il ajunge a sarit in apa si a dat [/q]. Dupa care eu am iesit din masina si stateam in apa. Politistii au venit si mi-au dat wanted pe nedrept.

Martori: endur0_03 si Iuly_Boitan. Dar nu ma astept sa se dea de gol.

Dovezi (Screnshot / Video): http://imageshack.us/photo/my-images/31/samp000tg.png/

Alte precizari?: Eu ce fac acum? Cand dau [/stats] vad : "Times arrested: 1". De ce? Din vina unui "neghiob" sa zic asa? Ce fac acum cu contul meu? Am vrut sa incep un cont frumos, curat, fara trecut murdar. Dar cu un om ca el nu se poate. Sincer.

CER DEMITEREA!

Neata! Nu i-ai raspuns lu' asta, ii merge poza.

Back de la premiere.

Am luat locul II.

Si premiul de cel mai bun portar.Patru ani consecutiv cel mai bun portar la categoria mea de varsta.

Back de la premiere.

Am luat locul II.

Si premiul de cel mai bun portar.Patru ani consecutiv cel mai bun portar la categoria mea de varsta.

Felicitari!

Felicitari si celor care au primit rank-up!

Salut.