Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Noapte buna dragonashi!

Tocmai ce am dat si eu rob, am facut 10 ture Mats si i-am lasat sa ma bage la wanted 4.

Vorbim maine la War-uri, sper sa doboram recordul.

Stiu insa ca va fi greu, cu noile achizitii pe care si le-au facut unele gang-uri.

Mai dute ma la somn :))

Nocturnule, daca mergi tu, promit ca merg si eu :)) Ce-ti mai place si tie +1

Hai noapte buna! Cred ca sigur te culci primu...

Eu nu pot sa dorm cu gandul la WAR-urile de maine :-"

Fortza RDT!

Edited by 3n3rgY

Neata,ce mai faceti? ma bag la un metin si ne auzim mai tarziu pe /f... ciudat se mai vede cu ecranu verde sau albastru :)),depinde de pozitia in care sta cablu de la monitor

Neata,ce mai faceti? ma bag la un metin si ne auzim mai tarziu pe /f... ciudat se mai vede cu ecranu verde sau albastru :)),depinde de pozitia in care sta cablu de la monitor

La 6 dimineata tu rupi metinu, hai ca ai inebunit rau...

@Buna dimineata, eu am plecat la sala, ne vedem in joc pe la 11,12. Rank 4+ sa dati teste cu cei acceptati. Salut !

La 6 dimineata tu rupi metinu, hai ca ai inebunit rau...

@Buna dimineata, eu am plecat la sala, ne vedem in joc pe la 11,12. Rank 4+ sa dati teste cu cei acceptati. Salut !

Buna dimineataa, ai grija sa nu te lovesti la sala :)), te astept cu o bruna cand te intorci :))

Ce mai faceti?

Nu a fost ziua noastra, oricum suntem bine, in LS nu maraie nimeni :))

Ma duc sa stau putin in pat, vorbim mai pe seara.

Bafta all!

Doamne deci nu pot sa cred,au ajuns ei sa vorbeasca de codati =)),asta e culmea culmilor,in fine felicitari pentru war-urile din LS,in LV nu avem nicio sansa cel putin in viitoru apropiat,sa speram ca,Kelton isi va face treaba in continuare ;).

Bai ce plictiseala pe /f si game ... am fost pe afara am baut o bere dar sunt vreo 40 de grade pe aici si nu-mi place soarele asta ..

@, De ce nu ti-ai schimbat in saharawy si pe forum ? :))

De trei ori.

Salut,

Noul vostru coleg,sper sa ne intelegem.

Succes!

Ma gandesc ca subliderul nu a fost ON la waruri, ma gandesc ca unii membri au cereri de inactivitate, ma mai gandesc ca poate azi n-am avut o zi asa de buna. Sunt cateva motive chiar bune. De luni, cand vine si Only atunci o sa vedem cine este mai bun.

Apropo, haideti sa terminam cu ura asta intre noi, sa nu mai vorbim despre altii, nici ei despre noi.

Edited by sRn

Salutare baieti, ce mai faceti?

Nu fiti suparati pentru ziua de astazi, ne mobilizam ,mai putine cereri de invoire, nu cred ca nu puteti participa macar 1 ora din 2 in fiecare Luni/Miercuri si Vineri.

Incercati sa ascultati de Noway, cand zice, ne mutam pe celalat turf, asa sa facem, nu ramanem ca avem ,9 kiluri si vrem sa luam Best.Azi am fost cu totii cam nervosi, agitati :)) , am luat si eu 2 Fw-uri in 2 minute, dar le-am meritat pe deplin :)), tin sa ii Multumesc la Nowa . :* Ne vedem Vineri la 12:45 in linie la Hq!!!

[sQ]Dragos a primit FactionWarn

14.08.2013 14:38

SupranaturaL13 a primit FactionWarn

Anndi a primit FactionWarn

JustThink a primit FactionWarn

[sQ]Dragos a primit FactionWarn

Darkutz a primit FactionWarn

Ce-ati facut frate? (eu n-am fost on)

• Alte precizari: Aimer si colonelu...

Si Beowulf.

Edited by Naga

!!!

Putem sa incheiem acest subiect? De ce va place sa-i vorbiti pe altii? Haideti sa incetam odata cearta asta dintre Tsar si Triad, suntem rivali, dar nici chiar asa. Nu trebuie sa ii facem in tot felul pe la "orice colt de strada", trebuie sa ii respectam, dovedim care-i mai bun la war, nu la gura.

!!!

Putem sa incheiem acest subiect? De ce va place sa-i vorbiti pe altii? Haideti sa incetam odata cearta asta dintre Tsar si Triad, suntem rivali, dar nici chiar asa. Nu trebuie sa ii facem in tot felul pe la "orice colt de strada", trebuie sa ii respectam, dovedim care-i mai bun la war, nu la gura.

Cum spune sRn.

Dupa ce o sa vina Only si nu o sa mai fie cereri de inactivitate o sa ne descurcam mai bine.

Atentie aici. Incepand de astazi 14/08/2013 membrul Red Dragon Triad care ataca pe forum/game (alte surse de discutie) un membru Tsar o sa fie sanctionat cu Fwarn in game. Noi nu mai atacam, noi nu mai jignim, noi nu mai acuzam pe nimeni de aim. Pentru asta avem report, pentru asta exista o echipa de 20 si ceva de admini, pentru asta se incearca deja o remediere a situatiei din partea staff-ului, asa sper si asa ma gandesc. Daca voi vreti sa ne certam cand pierdem niste zone, e strict problema voastra, nu mi-e greu sa scriu niste comenzi pentru ca nu sunt pus degeaba aici, e "vina" mea ca nu v-am invatat sa pierdeti si mereu am fost si suntem cei mai buni, o sa demonstram asta, de saptamana viitoare ne intarim si noi cu membrii buni + subliderul meu care imi lipseste si asta se vede. Antrenamentele o sa fie obligatorii, aici e o familie si o sa ramana o familie indiferent de cat ne ataca alti membrii de pe comunitate prin statusuri, lucru pe care eu nu l-am facut desii DOAR 3,4 MEMBRII tsar bratva au avut de cand joaca pe serveru asta mai mult de 28,29 de turfuri (Respect Jean, Pici, Effacer(daca nu gresesc) ) restu...praf in ochi, 3 zone luate si au prins aripi de Red Bull, mult succes, la mai multe, ma pun in fata lor cand tin ca mine 20 de turfuri + in LV timp de 2 luni de zile fara sa aibe contu banat.(Mai incet Colonele cu jignirile pentru membrii mei ca nu au umblat dupa 25 de euro pentru unban). Cred ca am zis eu tot, nu vreau sa mai acuzati, lasati-i in pace !

Maine la ora 14:00 sedinta importanta !!

Maine, 15/08/2013 ora 14:00: sedinta, vreau sa fiti prezenti in numar foarte mare, avem unele probleme pe care tin sa le rezolv. Accept doar cereri cu motive bine intemeiate !

Edited by NoWay25

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic