Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare de la ora de info, am terminat cu liceul pe semestrul asta, de-acuma ma duc doar ca sa ma aflu in treaba.:))

In 3 ore ajung si eu pe-acasa, ne vedem atunci, pana una-alta bafta la anunturi / scoala.

Salutare de la ora de info, am terminat cu liceul pe semestrul asta, de-acuma ma duc doar ca sa ma aflu in treaba. :))

In 3 ore ajung si eu pe-acasa, ne vedem atunci, pana una-alta bafta la anunturi / scoala.

Bafta la liceu ever!

Plec si eu la scoala peste 1 ora .... se pare ca e ultima/penultima zi la mine:X

Salutare, eu m-am intors de la scoala, putin am mai stat, nu? :))

Dau anunturile gratuite la fix, dupa care ma duc la liceu. Bafta la liceu :*

Nu mai posta in topicul reclamatii, daca vrei sa te aperi ii trimiti PM liderului, cam asta e regula :D

Back de la liceu! :) Mananc ceva si ne vedem in-game.

Dau anunturile gratuite la fix, dupa care ma duc la liceu. Bafta la liceu :*

Ruby, mi se pare cam deplasat comportamentul tau. Unu la mana, nu era nevoie sa postezi in acel topic, pt ca nu prea ai voie, conform spuselor lui UnknownX. Ii puteai da un PM sau ceva, dupa cum bine a spus si Valentin. Doi la mana, ai un limbaj si un stil de a te adresa care cam lasa de dorit, parerea mea. Nu te supara pe mine, dar asa vad eu, din pozele postate de ChaveZ (eu fiind o a treia persoana, observator, ca sa zic asa).

Acum ce sa-ti zic, bafta la scoala si n-ai ce face decat sa astepti decizia lui UnkX.

Doamne cate reclamatii au aparut ..

@Rubby - comportamentul acela nu te va ajuta in aceasta situatie.

@k1ll3r1

- neatentia din cauza careia s-a produs greseala cu /news te va costa ..

- daca nu esti sigur cand se termina sesiunea de anunturi gratuite , intreaba pe /f ca nu se supara nimeni.Daca nu are cine sa-ti raspunda poti sa dai o fuga pe forum in 60 de secunde ca sa afli.

Eu nu cred ca o sa fiu prezent la simularea de asta-seara, dar o sa incerc totusi sa ajung cu intarziere .

Salutare, eu m-am intors de la scoala, putin am mai stat, nu? :))

Nu mai posta in topicul reclamatii, daca vrei sa te aperi ii trimiti PM liderului, cam asta e regula :D

Vad ca nu ma inteleg cu voi. Asa ca, pun o regula... daca postati in topicul de reclamatii va ignor total si va ignor si orice PM, raspund doar in functie de reclamatie, ca si cum voi nu mi-ati fi trimis nimic (PM).

Apropo, daca postati acolo (topic) sanctiunea mea este mai drastica, pentru ca nu-mi acordati atentie si nu aveti bun simt sa faceti lucrurile cum trebuie. In cazul asta nici eu nu am bun simt sa va menajez.

Edited by Unknown X

Back de la masa, cererea mea de inactivitate am vrut sa o pun pentru luni si marti, dar acum ca am terminat problemele la sc. voi putea intra...

O zi cat se poate de grea pentru mine, la unele materii s-au incheiat medii, la altele ascultat pentru a nu ramane corigent... iar cum eu eram in situatia asta am invatat pe rupte=)) oricum ma simt norocos pentru ca trec la fizica, alti nu trec..Ne vedem in game.

Ok colegi, eu am iesit... eu nu stiu daca o sa mai intru in seara asta... In fine, maine voi fi putin ocupat cu editarea filmului pe care intentionez sa il bag pe forum. Salut!

Back de la liceu, doamne ce zi a fost azi:

1. Am intarziat la practica si profa nu m-a ascultat :X
  2. A fost ziua dirigintelui. :)>-
  3. S-a lasat si cu o "mini" bataie in curtea scolii si a venit si politia.
  4. Am aflat ca doar maine ma mai duc la practica dupa vacanta :X

Voi ce mai faceti?

Edited by Dominic Toretto

Asta e, am fost demis uimit de decizia lui UnknownX, nu e un capat de lume.. va urez bafta in continuare cu factiunea si incercati sa fiti mai activi. O seara buna in continuare.

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic