Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Buna seara colegi , o zi mare pentru mine , in aceasta seara am facut multe lucruri . Mai inatai a anuntat MrrN pe chat ca am facut 9 luni in News Repoter si ii multumesc extrem de mult pentru ce a facut pentru mine, este o performanta extraordinara pentru mine , am fost felictiat de catre colegi , le multumesc . Dupa aceea am fost la Jizzy's unde am dat o petrecere de zile mari cu dansuri , bere, suc , apa .. am facut poze , un mic event .. , a fost cu totul si cu totul special pentru mine in aceasta seara. Si sa n uit , pentru tot ce a facut pentru mine , UnknownX , ii multumesc lui cel mai mult pentru ca mi-a acordat aceasta sansa si ca a avut incredere in mine .. si sper sa fac o treaba excelenta cu el si cu tot restul colectivului.

Ne vedem maine dupa ora 15:00 sau mai devreme , va urez o seara cat mai placuta tuturor ..

Edited by sRn

Buna seara colegi , o zi mare pentru mine , in aceasta seara am facut multe lucruri . Mai inatai a anuntat MrrN pe chat ca am facut 9 luni in News Repoter si ii multumesc extrem de mult pentru ce a facut pentru mine, este o performanta extraordinara pentru mine , am fost felictiat de catre colegi , le multumesc . Dupa aceea am fost la Jizzy's unde am dat o petrecere de zile mari cu dansuri , bere, suc , apa .. am facut poze , un mic event .. , a fost cu totul si cu totul special pentru mine in aceasta seara. Si sa n uit , pentru tot ce a facut pentru mine , UnknownX , ii multumesc lui cel mai mult pentru ca mi-a acordat aceasta sansa si ca a avut incredere in mine .. si sper sa fac o treaba excelenta cu el si cu tot restul colectivului.

Ne vedem maine dupa ora 15:00 sau mai devreme , va urez o seara cat mai placuta tuturor ..

sRn sa stai cat mai mult in News Reporter !!!! Felicitari!

Mai stau si eu putin si ma duc la TV...

Doresc sa te felicit sRn pentru munca depusa pe parcursul acestor luni. Intr-adevar, sa ajungi sa stai 9 luni este un drum lung, dar daca iti place, de ce sa nu o faci? Inca o data, felicitari si speram sa ramai printre noi cat mai mult timp.

Reactia mea cand am aflat ca maine si vineri nu mai mergem la scoala si ca a inceput vacanta

Mda... Eu mai merg maine sa pierd vremea, iar vineri sa-mi puna mediile in carnet. Cat despre videoclip, este foarte tare tipul. :)) (ma rog, "traducerea" adaugata). Mai e una in care afla ca e vineri si incepe sa danseze :)).

Va spun noapte buna tuturor, maine ma scol la 6 dimineata din nou si vin pe la 3 acasa. Somn usor !

Edited by k1ll3r1

Buna dimineata reporteri! ~o)

In primul rand, am spus-o si ieri de mai multe ori, "Felicitari sRn, si la cat mai multe alaturi de noi" :).

In al doilea rand:

Mai e una in care afla ca e vineri si incepe sa danseze :)).

Mi-am amintit-o imediat si-am pufnit in ras =)).

Iar in al treilea rand: Ne vedem dupa 12:00 daca nu ma insel, facem ore scurte :-J.

Back de la liceu, gata semestrul :X! Vacantaaa, bre!

Mananc si eu ceva si ne vedem in-game, bafta celor care mai merg azi/maine la scoala (oricum nu faceti nimic :) ).

Eu back de la ora 10 =)) am stat 30 de min sa imi de-a carnetu si sa se uite prin catralog... dar am avut ceva treaba pana la ora asta... Asasar vacantaa de astazi!! :X

Bafta, ValentinNn, subscriu la ce-a zis Bratu, nici nu se pune problema. Si multumesc pt. ca doresti sa-mi lasi mie interviurile tale, apreciez asta.. sa vad ce spune si conducerea, daca e de acord, si ma apuc de treaba.

Pe la 16:20 am plecat insa, ma duc sa ma pregatesc. Spor la anunturi / interviuri, reporteri!

Eu trebuie sa plec colegi, imi pare rau, dar asta este, oricum ma voi intoarce :) sa aud numai de bine si sa tineti News Reporter pe locum 1

Multumesc Unkx ptr sansa aceasta si ptr. ca mi-ai dat sansa sa fac interviuri. Esti un lider de nota 10 si asta datorita muncii tale.

MrrN nu mai fi asa dur :)

Imi cer scuze fata de cei ce am gresit in aceasta factiune si sa auzim numai de bine!

Everzor tine-o tot asa, esti un membru bun, Bratule nu te lasa, fi tare si sa ajungi cat mai sus :)

Multa bafta tuturor.

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic