Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

What the duck? Apropo Razvan. Eu glumeam. Dar tu ce ai? Esti gay? Du-te la biserica sa te spovedesti.

http://oi47.tinypic....30hu7hu.jpg

P.S.: Faza cu togfam nu are nicio legatura intre mine si el, cum ca eu as dori acest fel de servicii.

Ma nabz0r nush cum ai reusit sa faci poza aia dar eu cred ca toti ar trebui sa stie cum a fost aseara. Si pe langa asta il am martor pe Jackie_Dee

SS:1/2

PS:exista chatlog btw ! deci concluzia o luati voi:))(tin sa precizez ca este diferenta intre chatlog si ss din samp deoarece chatlog-ul isi salveaza datele dupa ora pc-ului de aceea in chatlog este 22 si in ss este 23...asta ca sa nu aud ca l-am scris eu:)) )!

Incep sa dau si aici avertismente daca nu terminati cu prostiile astea de posturi. Ori vorbiti pe o tema specifica, ori taceti din gura.

*Sunt la scoala, mai am cam o ora si ceva. In seara asta repartizez salariile si bonusurile, modific membrii si detaliile si poate diseara ma apuc de english section.

empty, daca ai nevoie te pot ajuta cu english section si cu cei care aplica si sunt englezi. Iti pot traduce regulamentul si informatiile.

Ia 3-4 topicuri care nu sunt pinned, tradu-le si da-mi PM cu ele ca sa vad cum le faci si dupa iti spun. Mi-ar prinde bine un ajutor!

gillete crezi ca empty are nevoie de traducator? Atata timp cat el sta in California? Hai noapte buna la toti.

Nu e vorba de calitatea traducerii cat de cantitate. Sunt 27 de topicuri, dintre care 1 topic e regulamentul care are 72 de reguli, deci, cum am spus si mai sus, mi-ar prinde ajutor.

Ia 3-4 topicuri care nu sunt pinned, tradu-le si da-mi PM cu ele ca sa vad cum le faci si dupa iti spun. Mi-ar prinde bine un ajutor!

Nu e vorba de calitatea traducerii cat de cantitate. Sunt 27 de topicuri, dintre care 1 topic e regulamentul care are 72 de reguli, deci, cum am spus si mai sus, mi-ar prinde ajutor.

In caz ca, mai ai nevoie de un ajutor sunt disponibil. :)

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic