RW SweeT Posted February 2, 2015 Share Posted February 2, 2015 (edited) Nick: YnnA_SweeT.Level: 55.Vârstă (reală): 18.Sex (real): Feminin.Vechime pe server: 2 ani si ceva.Poză cu /stats: ClicMotivul pentru care doresc să fiu Primar: Doresc functia de Mayor deoarece stiu ce vor playerii si de ce au nevoie. Vreau sa duc eu mai departe munca depusa de Teylo si de ceilalti primari pana acum. Ce intenționez să fac pentru jucători: Voi face eventuri şi voi ajuta pe cei de level mic, cu sfaturi şi cu tot ce le este necesar. Voi face mai mult daca voi fi "Mayor". Edited February 2, 2015 by SweeT S4F 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xsavi.mondialu.cluj Posted February 2, 2015 Share Posted February 2, 2015 (edited) Nick: [cH]xSavi Level: 60 Vârsta (reala): 24 ani Sex (real): Masculin Vechime pe server: 2 Ani si 3 luni. Poza cu /stats: http://imgur.com/lb8gP7U Motivul pentru care doresc sa fiu Primar: Doresc sa devin Primar deoarece imi place cu ce se ocupa,vreau sa ajut jucatori de nivel mai mic cu diferite evenimente,sa le ofer locuri de munca secundare in cadrul primariei sa ajut cu sfaturi.Tot odata vreau sa micsorez taxele de la 5$ la 1$ pentru a nu mai fi jucatori suparati pe acest motiv al taxelor mari,evenimente multiple si frumoase pentru jucatori de nivel mic cat si pentru cei de nivel mare. Vreau sa le ofer playerilor bani pentru licente,poate uni jucatori nu au dat /live in viata lor le voi oferi sfatusi si ajutor financear si pentru acest lucru,ajutarea jucatorilor de nivel mic pentru a intra intr-o factiune (in care uni poate nu au avut sansa sa fie niciodata). Vreau sa aduc ceva nou pentru playeri si pentru server. Ce intentionez sa fac pentru jucatori: Odata cu funtia de Primar,este mult mai usor sa organizezi evenimete si diverse tombole pe forum pentru toti jucatori nu neaparata doar pentru cei de nivel mic,organizarea de evenimente in cadrul clanurilor oficiale (aceste evenimente au disparut incet...)aducerea unor noi evenimente,atat in joc cat si pe forum Oferirea unor sume de bani jucatorilor care cu adevarat au nevoie.Infintarea unor locuri de munca pentru jucatori de nivel mic,dar si pentru cei de nivel mare care doresc. Edited February 2, 2015 by cH xSavi 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriel19 Posted February 2, 2015 Share Posted February 2, 2015 Nick: Gabriel19 Level: 37 Vârstă (reală): 21 Sex (real): Masculin. Vechime pe server: Join date 07.06.2009 19:52 Poză cu /stats: http://imgur.com/uecAVDo Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Doresc sa incerc ceva nou si sa ajut playeri cu tot ceea ce pot. Ce intenționez să fac pentru jucători: Buna Ziua in primul rand as dori sa ma prezit.Ma numesc Gabriel din Targoviste in varsta de 21 ani.Sunt o fire sensibila,vesela si devotata in tot ceea ce face.Am terminat Liceul Mihai Viteazul profil filologie acum 2 ani,momentan am loat o vacanta pentru a"mi pune cap la cap gandurile.Va multumesc pentru sansa acordata de a aplica in functia de Mayor nu multi au aceasta onoare. Ce voi face daca voi fi ales?: Voi ajuta toti playeri indiferent de level sau factiune,cu orice tip problema. Pentru o buna desfasurare a jocului voi face eventuri zilnice,premile find cuprinse intre 1.000 si 50.000. Voi face un topic special pentru Probleme,Nelamuriri sau Nevoi acolo toti playeri server-ului B-Zone isi va posta ce are pe inima si desigur cu ce ii pot eu ajuta. Cel mai important daca ma veti alege in functia de primar veti avea un om care va respecta si care pune punct pe toate nevoiele dumneavoastra.Veti avea un primar care va ajuta la bine si la rau si indiferent de gravitatea problemei voi incerca sa va fiu alaturi indiferent de level,rank,factiune. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vinnie Posted February 2, 2015 Share Posted February 2, 2015 Primarul lunii februarie este cowS. Felicitari! (link) 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted February 28, 2015 Author Share Posted February 28, 2015 Aplicațiile pentru funcția de primar sunt acum deschise. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasco Official Posted February 28, 2015 Share Posted February 28, 2015 Nick: [uS]Vasco Level: 46 Vârsta (reala): 17 ani Sex (real): Masculin Vechime pe server: 1 an si 9 luni. Poza cu /stats: http://i.imgur.com/3xyouLR.png Motivul pentru care doresc sa fiu Primar: Doresc sa fiu Primar deoarece in primul rand mie imi place cu ce se ocupa. Vreau sa obtin functia aceasta pentru a ajuta playerii cu level mic dar si pe cei cu level mare. Vreau sa le ofer playerilor bani pentru licente, un loc de munca si diferite sfaturi(alegerea unei factiuni, job-ul cel mai bun, cum sa se comporte pe server, etc). Vreau sa aduc ceva nou pentru playeri si pentru server. Ce intentionez sa fac pentru jucatori: Sa fac cat mai multe eventuri care sunt cat mai interesante ca sa dispara acea monotonie de pe server. Vreau sa fac cat mai multe activitati cu clanurile si factiunile care vor sa participe. Deoarece taxa nu este asa considerabila, voi face eventuri cu sume mari ca sa fac playerii fericiti. Cum am spus si mai sus, vreau sa ajut playerii incepatori cu tot ce este nevoie, pentu ca la inceput la toti ne-a fost greu. Voi face si niste concursuri, cum ar fi: Eu voi face o poza la o locatie iar playerii trebuie sa spuna care este, iar premiul va fi unul considerabil, si multe altele. Voi face si tombole si diferite eventuri. Taxa v-a fi de 1$! 27 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skipper Posted February 28, 2015 Share Posted February 28, 2015 Nick: [uS]Skipper Level: 74 Vârstă (reală): 17Sex (real): MasculinVechime pe server: 1 an şi 4 luniPoză cu /stats: ClickMotivul pentru care doresc să fiu Primar: Doresc să obţin această funcţie pentru ajutorarea playerilor de level mic cu banii proprii, pentru a organiza evenimente speciale cu premii pe măsură, activităţi pentru absolut toate facţiunile paşnice, gangurile, departamentele şi nu în ultimul rând pentru clanuri, să organizez olimpiade între facţiuni, între clanuri şi multe altele, mereu pe primul loc trebuie să fie activitatea, distracţia, seriozitatea şi nu în ultimul rând ca playerii să aibă un ambient cât mai plăcut pentru ei. Desigur că şi premiile de la evenimente, activităţi contează şi vor fii unele pe măsură, dar totul este ca playerii serverului să se bucure de ele şi să participe la ele. Cine mă cunoaşte ştie ce fel de persoană sunt şi are încredere în mine, funcţia de Mayor este foarte importantă dedicată serverului şi nu cred că a fii Mayor trebuie să împarţi taxe şi să faci câteva evenimente pe zii, a fii Mayor înseamnă a merita această funcţie, a face un ambient plăcut tuturor playerilor, vreau ca toate facţiunile să fie un colectiv cât mai apropiat una de cealaltă şi a bucura playerii cu taxele împărţite, cu evenimentele şi activităţile creeate, cu olimpiadele între facţiunile paşnice, ganguri, departamente şi clanuri, a le oferii tuturor playerilor dornici de un loc de muncă în a se angaja la primărie şi a le oferii un job cu un salariu pe măsură, ca toată lumea să fie şi să se simtă perfect şi că joacă cu cel mai mare drag. Ce intentionez sa fac pentru jucatori? : Cum am menţionat şi mai sus, scopul pentru care doresc să devin Primar este să organizez multe evenimente, activităţi, împărţirea taxelor, olimpiade între facţiuni, ganguri, departamente şi clanuri, premiile vor fii pe măsură şi nu în ultimul rând ca playerii să fie fericiţi şi a le creea un ambient cât mai plăcut, angajarea playerilor dornici la primărie în a le oferii un job şi un salariu pe măsură şi multe altele, ştiu cum este să ai level mic, să nu ai fonduri necesare, să munceşti mult pentru a câştiga o sumă de bani, de asta doresc să ajut şi să mă implic. Am mai avut un mandat, şi anume mandatul pe luna Octombrie, am organizat atunci B-Clan's Olympics, evenimente şi multe altele, de asemenea, acum îmi doresc să organizez B-Clan's Olympics EDITION II şi olimpiade între facţiuni şi departamente. Voi organiza plimbări cu playerii de level 2-7, le voi arăta toate locaţiile importante de pe acest server, de la hq-urile facţiunilor până la unele business-uri renumite şi multe altele. Vă mulţumesc tuturor celor care aţi citit această aplicaţie, nu vă voi dezamăgii! 31 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nabz0r nWo Posted February 28, 2015 Share Posted February 28, 2015 (edited) Nick: nabz0r[Zuz]Level: 30Vârstă (reală): 17Sex (real): MasculinVechime pe server: Putin peste 5 ani.Poză cu /stats: http://i.imgur.com/ymZcE3f.pngMotivul pentru care doresc să fiu Primar: Motivul pentru care doresc sa ajung primar este deoarece imi doresc sa ajut playerii si sa le ofer incepatorilor sfaturi, pentru a nu ne mai gandi la "DM" si "cersit" atunci cand folosim / citim cuvantul "incepator" si pentru a incerca sa creez o atmosfera mai placuta pe server. Ce intenționez să fac pentru jucători: Intentionez sa imi tin telefonul deschis mereu pentru a ajuta pe oricine ma contacteaza, sa organizez evenimente, sa fiu in acelasi timp si in postura de "claun" pentru a inveseli pe toata lumea, sa folosesc [/givetax] cat de des se poate si sa imbunatatesc calitatea timpului petrecut pe server pentru toata lumea, nu doar pentru cei de level 2-7. Toate acestea cu o taxa de doar 1$. Edited February 28, 2015 by nAbcRo 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni Posted February 28, 2015 Share Posted February 28, 2015 Nick:YonY.Level:15.Vârstă (reală):14, fac 15.Sex (real):MasculinVechime pe server:O lună și 3 zile, pe RPG 2, un an si două luni.Poză cu /stats:http://i.imgur.com/ajWFLpC.pngMotivul pentru care doresc să fiu Primar:Să ajut playerii de level mic, să dau sfaturi celor ce încă nu știu lucruri importante pe acest server.Ce intenționez să fac pentru jucători:Luni și Vineri, un event cu premiu a 200 GOLD. Marți, Miercuri și Joi event-uri PAR/IMPAR, LMS sau deagle. Prize: 50.000$. O să donez să-mi iau 3.000.000$, dacă voi fi ales, ca să mă descurc cu banii. O zi bună! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJMihai MK Posted February 28, 2015 Share Posted February 28, 2015 Nick: DJMihaiLevel: 42Vârstă (reală): 22Sex (real): MasculinVechime pe server: 3 ani.Poză cu /stats: http://imgur.com/827f9VhMotivul pentru care doresc să fiu Primar: Doresc sa ajut playerii cu level 2-7 , in special, dar nici pe ceilalti nu-i voi uita. Ce intenționez să fac pentru jucători: Voi face cat mai multe eventuri , pentru ca fiecare player sa aiba o sansa la castig. Taxa in principiu va fi de 1$ . Nu voi da ocazia nimanui sa se planga de mine. Toata lumea va fii cat se poate de multumita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlKhalid. Posted February 28, 2015 Share Posted February 28, 2015 Nick: StrandyLevel: 50.Vârstă (reală):18.Sex (real): MasculinVechime pe server: 3 ani.Poză cu /stats: http://i.imgur.com/Pqw53a4.jpg Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Doresc sa fiu primar deoarece mereu mi-a placut sa ajut incepatorii si sa vad cum imi multumesc playerii ca i-am ajutat . Consider ca munca mea se vede si la clan cat ma straduiesc. Si asa eu mai joc pana in April. Si am zis decat sa dau bani la amici/ etc sa se imbogateasca pe spatele meu mai degraba ajut playerii mei. Voi imparti toti bani mei si dispun de un buget foarte mare si voi vinde tot ce am sa ajut playerii la nevoie. Bunurile mele = http://i.imgur.com/8BnsguW.jpg. http://i.imgur.com/N0sC57h.jpg . Ce intenționez să fac pentru jucători: Evenimente zilnice, ajutor financiar pentru incepatori, Impartirea banilor.. Sfaturi fel de fel o sa va ajut cu orice o sa am mereu telefonul deschis si forumul etc. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xsavi.mondialu.cluj Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 Nick: [cH]xSavi Level: 60 Vârsta (reala): 24 ani Sex (real): Masculin Vechime pe server: 2 Ani si 5 luni. Poza cu /stats: http://imgur.com/oIuBpRC Motivul pentru care doresc sa fiu Primar: Doresc sa devin Primar deoarece imi place cu ce se ocupa,vreau sa ajut jucatori de nivel mai mic cu diferite evenimente,sa le ofer locuri de munca secundare in cadrul primariei sa ajut cu sfaturi.Tot odata vreau sa micsorez taxele de la 5$ la 1$ pentru a nu mai fi jucatori suparati pe acest motiv al taxelor mari,evenimente multiple si frumoase pentru jucatori de nivel mic cat si pentru cei de nivel mare. Vreau sa le ofer playerilor bani pentru licente,poate uni jucatori nu au dat /live in viata lor le voi oferi sfatusi si ajutor financear si pentru acest lucru,ajutarea jucatorilor de nivel mic pentru a intra intr-o factiune (in care uni poate nu au avut sansa sa fie niciodata). Vreau sa aduc ceva nou pentru playeri si pentru server. Ce intentionez sa fac pentru jucatori: Odata cu funtia de Primar,este mult mai usor sa organizezi evenimete si diverse tombole pe forum pentru toti jucatori nu neaparata doar pentru cei de nivel mic,organizarea de evenimente in cadrul clanurilor oficiale (aceste evenimente au disparut incet...)aducerea unor noi evenimente,atat in joc cat si pe forum Oferirea unor sume de bani jucatorilor care cu adevarat au nevoie.Infintarea unor locuri de munca pentru jucatori de nivel mic,dar si pentru cei de nivel mare care doresc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OG BlackWindow Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 Nick: RonyRonaldoLevel: 22Vârstă (reală): 14 AniSex (real): MasculinVechime pe server: Aprox. 5 luniPoză cu /stats: http://imgur.com/8KiYCgF Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Imi doresc foarte mult sa devin primar pe acest server, imi place sa organizez event-uri, activitati si alte chestii daca o sa am sansa sa fiu ales voi face multe lucruri care alti primari poate nu le-au facut. Ce intenționez să fac pentru jucători: Foarte multe event-uri de tip LMS, LCS, Par/Impar, Primul la mine, Stunt, SMS, Find & Bring, Ghiceste anim si inca un tip de event nou Random ID in care voi alege zilnic cate 5 id-uri ale playerilor cu site-ul random.org premiul va fii 1 id = 2.000$ , o s-a distribui banii stransi din [/charity] de 3-4 ori pe zii doar daca s-au strans peste 100 $ Voi chema playeri cu level 1-7 la primarie pentru a-i ajuta cu o suma de bani a cate 1.000$ Voi face alegeri cu voturi pe [/gov] cu el mai activ admin/helper, care este cea mai eleganta masina de pe server, melodia zilei... Voi organiza licitatii fie prin sms fie la primarie. Voi ajuta orice player incepator (level 1-7) cu informatii despre server, ce trebuie sa faca si ce nu. Astept sa ma votati, o sa fac mai multe chestii pentru primarie si pentru server decat cele mentionate mai sus, o sa imi vina mai multe idei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted March 1, 2015 Author Share Posted March 1, 2015 Primarul pe luna Martie este Skipper. Felicitări. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted March 31, 2015 Author Share Posted March 31, 2015 Aplicațiile pentru funcția de primar sunt acum deschise. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
annakin Posted March 31, 2015 Share Posted March 31, 2015 (edited) Nick: aNNakinLevel:50Vârstă (reală): 19ani.Sex (real): MasculinVechime pe server: 3ani+Poză cu /stats: /statsMotivul pentru care doresc să fiu Primar: Deoresc sa devin primar pentru a ajuta playeri incepatori cu experianta mea dobandita pe aceasta comunitate.Ce intenționez să fac pentru jucători: -Voi organiza campanii pentru a sfatui toti playerii ce au nevoie de ajutor, la orice intrebare/sfaturi. -Voi organiza cat mai multe eventuri posibile. -Surprize interesante si foarte placute! Edited March 31, 2015 by aNNakin ToV 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South DamonulXXL Posted March 31, 2015 Share Posted March 31, 2015 Nick: DamonulXXL Level: 22 Vârstă (reală): 15 Sex (real): Masculin Vechime pe server: 6 luni Poză cu /stats: Am o problema la prt scrm si f8 ... Trebuie sa fac bandicam, pana atunci daca e folositoare Bara RPG: Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Inca de cand am venit pe server a fost functia pe care mi-am dorit-o, asa ca odata cu nivelul 15 am incercat sa aplic si eu pentru primar. Este o munca grea dar am si banii si vointa de a duce sarcina pana la capat. Ce intenționez să fac pentru jucători: Voi impartii taxa la fel ca alt primar, voi reduce costurile si cel mai important voi ajuta fiecare membru in parte, deoarece toti au nevoie de sprijin din partea noastra. Voi face multe evente din proprii bani pentru a ajuta playerii sa fie fericiti si sa simta ca au un primar bun si harnic. Voi fi mereu activ pentru a ajuta cu tot ce este nevoie si voi face multe activitati cu factiuniile! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Z i K o O Posted March 31, 2015 Share Posted March 31, 2015 Nick: [uSa]Zikoo. Level: 38 Age (real): 15 Gender(real): Male. How old are you on the server?: i Just started playing at b-zone almost 2years. Screenshot with /stats: Click The reason you want to become a Mayor: i want be Mayor becaus i love the Governement's Job also i want help players between level 2 to 7 with Money And all things that they are in needed to . Also i wanna Keep Server Full (1000/1000players) And keep the smile on the face of our players . What I intend to do for other players.: keeping a low tax 1$-5$ . doing Many Events With deferent Types : a) LMS B) LCS C) Simon-Spune D) Deagle E) Other Kind of Events -And Makeing sure that all players have a great time with us B-Zone Let's Play Together . 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South HawKing Posted March 31, 2015 Share Posted March 31, 2015 Nick: iJoKeRoLevel: 7Vârstă (reală): 14Sex (real): Masculin.Vechime pe server: Un an si 2 luni..( Am avut mai multe contruii dar le-am dat ..)Poză cu /stats: http://imgur.com/ZHnmeDuMotivul pentru care doresc să fiu Primar: In primul rand doresc sa impartasesc din experienta mea pe server si jucatorilor noi care se apuca, ajutandu-i cu sfaturi utile despre cum trebuie sa se "dezvolte" pe acest server. Tot odata vreau sa mai scap serverul de o anumita monotonie, aducand o serie de eventuri noi si interesante pentru toti jucatorii, indiferent de level. Cred ca mentalitatea mea si caracterul meu pot influenta jucatorii in bine si ma simt in stare sa impun un nou stil de viata pe acest server. Sper sa capat increderea voastra deoarece doar impreuna cu voi putem schimba ceva! Multumesc! Ce intenționez să fac pentru jucători: Dupa cum am mai spus intentionez sa ii ajut cat mai mult cu sfaturi utile oricarui jucator. Doresc sa fac foarte multe eventuri, cat mai diversificate, la care vor putea participa cat mai multi. Am de gand sa fac cateva proiecte impreuna cu adminii si factiunile care vor fii dispuse sa ajute serverul pentru o experienta cat mai buna a tuturor jucatorilor. Sper ca noile eventuri pe care le voi sponsoriza si din resurse proprii, chiar daca acestea nu sunt multe, sa combata putin si sistemul de barbut si sper sa convinga cat mai multi playeri sa isi castige banii corect, prin metode mult mai distractive si mai sigure! Multumesc pentru timpul acordat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post BIS aka OldNab Posted March 31, 2015 Popular Post Share Posted March 31, 2015 (edited) Nick: OldNab[N0B] Level: 37 Vârstă (reală): 15 Sex (real): Masculin Vechime pe server: Aproape un an şi jumătate (pe BIS), aproape un an (pe OldNab) Poză cu /stats: https://i.imgur.com/xHSXxwb.png ; https://i.imgur.com/VBn69pp.png (ştiu că nu e foarte mult dar am resurse, mă va împrumuta un prieten cu mulţi cash dacă va fi nevoie, oricum, pentru început eu zic că 2.5kk nu e chiar foarte puţin, mai ales că am şi nişte maşini scumpe, Car Rent LV + OZN Vinewood) Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Vreau să ajut jucătorii cu tot ce pot, să-i învăţ tot ce am învăţat eu pe B-Zone, să-i distrez cu eventuri unice şi captivante, cu prize maxim şi dese, să respect programul pe care îl voi scrie mai jos şi chiar să mai adaug, spontan, câte ceva. Până acum s-au ales mulţi primari cu level mare şi bani mulţi dar care au făcut foarte puţin sau mai nimic, aş putea spune. Nu vreau să dau nume, poate altcuiva îi plac eventurile organizate de Primărie odată la o săptămână sau mai rar dar eu vreau să fac eventuri zilnice şi cât mai multe, să ne distrăm împreună, fiindcă de aia ne jucăm, să ne distrăm (respect Vlad & cowS pentru ce au făcut ca Primari, big up!) Ce intenționez să fac pentru jucători: Iată programul standard al primarului OldNab: LUNI 15:30: Împărţirea taxei + event TRIVIA pentru jucătorii de level 2-7 16:00: Event clasic 19:30: Event clasic 21:00: Plimbare cu yachturi, toată lumea este invitată. Distracţie şi muzică bună! MARŢI 15:30: Împărţirea taxei + event TRIVIA pentru jucătorii de level 2-7 16:00: Event clasic 19:30: Event clasic 21:00: Plimbare cu yachturi, toată lumea este invitată. Distracţie şi muzică bună! MIERCURI 15:30: Împărţirea taxei + event TRIVIA pentru jucătorii de level 2-7 16:00: Event clasic 19:30: Event clasic 21:00: Plimbare cu yachturi, toată lumea este invitată. Distracţie şi muzică bună! JOI 15:30: Împărţirea taxei + event TRIVIA pentru jucătorii de level 2-7 16:00: Event clasic 19:30: Event clasic 21:00: Plimbare cu yachturi, toată lumea este invitată. Distracţie şi muzică bună! VINERI 15:30: Împărţirea taxei + event TRIVIA pentru jucătorii de level 2-7 16:00: Event clasic 20:30: B-Zone Are Talent 23:00-03:00: Eventuri clasice (perioada în care se vor face cât mai multe eventuri clasice) SÂMBĂTĂ 11:00-20:00: Eventuri clasice (perioada în care se vor face cât mai multe eventuri clasice) 12:00: Olimpiadă între clanurile cu 50 sloturi (săptămâna 1), 25 sloturi (săptămâna 2), 15 sloturi (săptămâna 3), clanurile câştigătoare din fiecare ediţie (săptămâna 4) 17:00: Târg auto 20:00: Împărţirea taxei + event TRIVIA pentru jucătorii de level 2-7 20:30: Race pe Aero SF (săptămâna 1), Drag Race pe Aero LS (săptămâna 2), Drift Race la HQ News Reporters (săptămâna 3), LCS cu roţile sparte în vârful Chilliad (săptămâna 4) 23:00-03:00: Eventuri clasice (perioada în care se vor face cât mai multe eventuri clasice) DUMINICĂ 11:00-20:00: Eventuri clasice (perioada în care se vor face cât mai multe eventuri clasice) 12:00: Olimpiadă între facţiunile paşnice (săptămâna 1), ganguri (săptămâna 2), departamente + Hitmen (săptămâna 3), facţiunile câştigătoare din fiecare ediţie (săptămâna 4) 17:00: Târg auto 20:00: Împărţirea taxei + event TRIVIA pentru jucătorii de level 2-7 20:30: Vrei să fii milionar? 21:30: Discuţii libere cu primarul la Primărie, jucătorii îşi vor spune nemulţumirile şi vor pune întrebări primarului, vor face sugestii şi alte chestiuni de acest gen. Nemulţumirile vor fi analizate şi se va încerca eliminarea lor pe cât posibil. Ce înseamnă event clasic? Eventul clasic este unul cu prize 50.000$, dintre cele comune: LMS, LCS, Ruleta Rusească, Par / Impar, Simon Spune, SMS, Primul cu /w, Protect the V.I.P, Primul cu kill, Primul cu G, Primul cu F, Paintball, Find & Bring, Race Arena etc. Desfăşurare B-Zone Are Talent: Prima săptămână: jucătorii înscrişi pe forum îşi vor prezenta talentele (audiţii). Cei trei juraţi vor vota cu DA sau NU. Cei cu doi de DA trec în semi-finale, cei cu doi de NU pleacă acasă. A doua săptămână: semi-finalele. Jucătorii admişi vor încerca să obţină un loc în finală. Aceştia vor fi înregistraţi şi puşi pe YouTube, cetăţenii putând viziualiza videoclipurile pe forum şi votând un singur participant pentru a merge mai departe. Primii patru participanţi merg în finală. A treia săptămână: finala. Finaliştii vor încerca să câştige concursul. Aceştia vor fi înregistraţi şi puşi pe YouTube, cetăţenii putând vizualiza videoclipurile pe forum şi votând un singur participant pentru a câştiga premiul. Câştigător este cel cu cele mai multe voturi. Ultima săptămână: câştigătorul face o reprezentaţie live pentru cetăţeni în faţa Primăriei. Se alege câştigătorul premiului de originalitate. Pentru a putea vota un participant, cetăţenilor le trebuie cel puţin 100 de posturi pe forum. Pentru a se înscrie le trebuie cel puţin 200 posturi pe forum. Premiul cel mare este de 120.000$, iar premiul de originalitate este de 30.000$. Desfăşurare Vrei să fii milionar?: Numărul de bani corespondent întrebărilor şi pragurile: 1. 100$ 2. 200$ 3. 300$ 4. 500$ 5. 1.000$ 6. 1.500$ 7. 3.000$ 8. 5.000$ 9. 7.500$ 10. 15.000$ 11. 25.000$ 12. 50.000$ 13. 100.000$ 14. 250.000$ 15. 1.000.000$ Ajutoare: Sună un prieten, 50/50, Întreabă publicul, Schimbă întrebarea (de la pragul 2) Eventurile speciale de sâmbătă şi de duminică vor avea toate prize 100.000$ şi vor participa doar cei cu cerere pe forum. Pentru a face o astfel de cerere aveţi nevoie de cel puţin 100 posturi. Bineînţeles, vor fi şi alte eventuri decât cele din programul standard, acesta este un program care ştiu cu siguranţă că poate fi respectat la sânge, însă, dacă voi avea mai mult timp, cu siguranţă voi face mai multe eventuri. Sunt cunoscut ca un tip inventiv. Voi sta în Primărie aproape tot timpul cât sunt online, iar oricine vine cu o întrebare sau cu o cerere de ajutor va fi ajutat, în măsura în care se poate (asta, bineînţeles, dacă nu fac vreun event). Porţile Primăriei sunt deschise pentru toţi jucătorii care au nevoie de ajutor! Mai este şi vacanţa + săptămâna altfel aşa că voi avea şi mai mult timp pentru voi. Donaţiile mai mari de 10.000$ postate pe forum cu /charity sau când se fac eventuri prin /transfer vor fi anunţate pe /gov, cu mulţumirile de rigoare, bineînţeles. Cei ce ajută Primăria cu mai mult de 300.000$ în mandatul meu vor fi trecuţi pe o listă specială pe forum, în funcţie de cât au donat. Sugestiile voastre pentru eventuri se pot face pe forum şi vor fi adăugate la un topic special cu programul standard şi sunt binevenite, chiar voi ţine cont de ceea ce vă doriţi! În concluzie, dacă doriţi distracţie, bani, ajutor şi sfaturi de la un jucător cu experienţă pe server, votaţi OldNab! Promit că nu veţi regreta! Nu uitaţi: nu votaţi cu un nab ci cu OldNab! Dacă te-am convins să mă votezi şi am sprijinul tău te rog să apeşi butonul de mai jos (), ca să ştiu câţi jucători mă susţin în această campanie. Nu uitaţi că doar dacă mă votaţi veţi avea întocmai tot ce am scris mai sus. Fiecare vot contează, răspândiţi vestea la toţi prietenii voştri. Vă mulţumesc din suflet pentru ! Pe forum am cei mai mulţi susţinători, big up! Edited March 31, 2015 by BIS aka OldNab 50 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botys Ghytza Posted March 31, 2015 Share Posted March 31, 2015 (edited) Nick: BotysGhytzaLevel: 34.Vârstă (reală): 16 ani.Sex (real): Masculin.Vechime pe server: Joc din 16 Ianuarie 2013 (2 ani și 2 luni).Poză cu /stats: ClickMotivul pentru care doresc să fiu Primar: Mi-aș dori să devin primar deoarece ar fi un vis pe care mi l-aș îndeplini. Mereu mi-am dorit să am această funcție deoarece este una foarte importantă și apreciată. Aș ajuta playerii cu level mic și/sau începători dar și cei cu o experiență pe B-Zone cu toate informațiile necesare dacă îmi stă în putință. Consider că sunt o persoană capabilă pentru această funcție și demnă de ea. La mine veți putea apela mereu pentru un sfat sau o sumă de bani pentru necesități.Ce intenționez să fac pentru jucători: Evenimente zilnice, bani pentru licențe pentru cei începători, Trivia la fiecare împărțire de taxă, o tombolă și multe multe alte surprize. Pentru a afla restul lucrurilor la care m-am gândit votează-mă și tu ca primar în luna Aprilie și nu vei regreta! Edited March 31, 2015 by Botys Ghytza 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEU NOSTRU Posted March 31, 2015 Share Posted March 31, 2015 (edited) Nick: [uS]TanTuLevel: 62Vârstă (reală): 15 ani.Sex (real): Masculin.Vechime pe server: Un an si 6 luni.Poză cu /stats: http://i.imgur.com/nYavLYz.jpg / http://i.imgur.com/8lWX5bQ.jpgMotivul pentru care doresc să fiu Primar: Doresc sa fiu primar deoarece imi place cu ce se ocupa, vreau sa obtin functia aceasta pentru a ajuta playeri cu banii proprii indiferent de level sau de statutul lor, vreau sa ii ajut pe toti cu tot ce pot si sa ii vad cum se bucura atunci cand obtin ceva placut. Deasemenea o sa fac "B-Clan's", premiile de la evenimente vor fii unele pe masura, vreau sa fac un parteneriat cu o factiune ca sa protejeze si pentru a ajuta la evenimentele zilnice. Am fost lider si stiu cum este o functie importanta, trebuie foarta multa activitate, seriozitate si disciplina. Vreau sa aduc ceva nou pentru playeri si pentru server. Ce intenționez să fac pentru jucători: O sa ajut toti playeri care necesita acest lucru cu tot ce pot eu. Vor exista posturi pentru playeri dornici de a ajuta. Evenimente zilnice. Voi ajuta toate factiunile cu sprijin financiar. Voi face o schimbare majora daca o sa imi fie acordata sansa. Edited March 31, 2015 by South TanTu 30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Deeyyuu Posted March 31, 2015 Share Posted March 31, 2015 Nick: [uS]Deeyyuu Level: 40 Vârsta (reala): 17 Sex (real): Masculin Vechime pe server: De pe data de 21.01.2013 (2 ani,2 luni si 11 zile) Poza cu /stats: Click! Motivul pentru care doresc sa fiu Primar: Pe data de 21.01.2013 m-am inregistrat pe server, in acesti 2 ani de zile eu consider ca am am experienta necesara pentru a detine functia de primar. Daca as fi ales ca primar al lunii as face tot ce mi-ar sta in putinta sa nu ii dezamagesc pe jucatorii care m-au votat si as incerca sa organizez o serie de evenimente care sa fie pe placul vostru. Ce intenționez să fac pentru jucători: La fiecare payday la care o sa fiu online pe server o sa organizez un event Trivia, unde o sa il premiez pe primul care raspunde corect la o intrebare. Am sa organizez zilnic evenimente cat mai distractive. M-am gandit ca in fiecare saptamana sa acord niste premii in $ pentru membrii factiunilor care fac cel mai bun raport. O sa organizez evenimente pe forum, evenimente la care jucatorii pot castiga o suma de bani odata la cateva zile. Am sa acord ajutor financiar playerilor de lvl mic. In saptamana de vacanta (11-19 aprilie) o sa organizez o competitie pentru clanuri, competitie in care clanul ce iasa pe primul loc va primii din partea mea 5 euro pe clienti. Va multumesc tuturor celor care ma sustineti, sper sa nu va dezamegesc! 23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skipper Posted March 31, 2015 Share Posted March 31, 2015 (edited) Nick: [uS]Skipper Level: 77 Vârstă (reală): 17Sex (real): MasculinVechime pe server: 1 an şi 6 luniPoză cu /stats: ClickMotivul pentru care doresc să fiu Primar: Doresc să obţin această funcţie pentru ajutorarea playerilor de level mic cu banii proprii, pentru a organiza evenimente speciale cu premii pe măsură, activităţi pentru absolut toate facţiunile paşnice, gangurile, departamentele şi nu în ultimul rând pentru clanuri, să organizez olimpiade între facţiuni, între clanuri şi multe altele, mereu pe primul loc trebuie să fie activitatea, distracţia, seriozitatea şi nu în ultimul rând ca playerii să aibă un ambient cât mai plăcut pentru ei. Desigur că şi premiile de la evenimente, activităţi contează şi vor fii unele pe măsură, dar totul este ca playerii serverului să se bucure de ele şi să participe la ele. Cine mă cunoaşte ştie ce fel de persoană sunt şi are încredere în mine, funcţia de Mayor este foarte importantă dedicată serverului şi nu cred că a fii Mayor trebuie să împarţi taxe şi să faci câteva evenimente pe zii, a fii Mayor înseamnă a merita această funcţie, a face un ambient plăcut tuturor playerilor, vreau ca toate facţiunile să fie un colectiv cât mai apropiat una de cealaltă şi a bucura playerii cu taxele împărţite, cu evenimentele şi activităţile creeate, cu olimpiadele între facţiunile paşnice, ganguri, departamente şi clanuri, a le oferii tuturor playerilor dornici de un loc de muncă în a se angaja la primărie şi a le oferii un job cu un salariu pe măsură, ca toată lumea să fie şi să se simtă perfect şi că joacă cu cel mai mare drag. Ce intentionez sa fac pentru jucatori? : Cum am menţionat şi mai sus, scopul pentru care doresc să devin Primar este să organizez multe evenimente, activităţi, împărţirea taxelor, olimpiade între facţiuni, ganguri, departamente şi clanuri, premiile vor fii pe măsură şi nu în ultimul rând ca playerii să fie fericiţi şi a le creea un ambient cât mai plăcut, angajarea playerilor dornici la primărie în a le oferii un job şi un salariu pe măsură şi multe altele, ştiu cum este să ai level mic, să nu ai fonduri necesare, să munceşti mult pentru a câştiga o sumă de bani, de asta doresc să ajut şi să mă implic. Am mai avut un mandat, şi anume mandatul pe luna Octombrie, urmat de cel pe luna Martie, am organizat atunci B-Clan's Olympics, evenimente şi multe altele, de asemenea, acum îmi doresc să organizez B-Clan's Olympics EDITION II şi olimpiade între facţiuni şi departamente. Voi organiza plimbări cu playerii de level 2-7, le voi arăta toate locaţiile importante de pe acest server, de la hq-urile facţiunilor până la unele business-uri renumite şi multe altele. Vă mulţumesc tuturor celor care aţi citit această aplicaţie, nu vă voi dezamăgii! Edited March 31, 2015 by Skipper 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted March 31, 2015 Author Share Posted March 31, 2015 Primarul lunii Aprilie va fi OldNab. Felicitări! http://i.imgur.com/GBc6u2O.jpg 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts