Jump to content

[MAYOR] - Aplicaţii Primărie / Mayor Applications

Kelton
 Share

Recommended Posts

Nick: YnnA_SweeT.
Level: 55.
Vârstă (reală): 18.
Sex (real): Feminin.
Vechime pe server: 2 ani si ceva.
Poză cu /stats: Clic
Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Doresc functia de Mayor deoarece stiu ce vor playerii si de ce au nevoie. Vreau sa duc eu mai departe munca depusa de Teylo si de ceilalti primari pana acum.
Ce intenționez să fac pentru jucători: Voi face eventuri şi voi ajuta pe cei de level mic, cu sfaturi şi cu tot ce le este necesar. Voi face mai mult daca voi fi "Mayor".

Edited by SweeT S4F

Nick: [cH]xSavi
Level: 60
Vârsta (reala): 24 ani
Sex (real): Masculin
Vechime pe server: 2 Ani si 3 luni.

Poza cu /stats: http://imgur.com/lb8gP7U

Motivul pentru care doresc sa fiu Primar: Doresc sa devin Primar deoarece imi place cu ce se ocupa,vreau sa ajut jucatori de nivel mai mic cu diferite evenimente,sa le ofer locuri de munca secundare in cadrul primariei sa ajut cu sfaturi.Tot odata vreau sa micsorez taxele de la 5$ la 1$ pentru a nu mai fi jucatori suparati pe acest motiv al taxelor mari,evenimente multiple si frumoase pentru jucatori de nivel mic cat si pentru cei de nivel mare.
Vreau sa le ofer playerilor bani pentru licente,poate uni jucatori nu au dat /live in viata lor le voi oferi sfatusi si ajutor financear si pentru acest lucru,ajutarea jucatorilor de nivel mic pentru a intra intr-o factiune (in care uni poate nu au avut sansa sa fie niciodata).
Vreau sa aduc ceva nou pentru playeri si pentru server.
Ce intentionez sa fac pentru jucatori: Odata cu funtia de Primar,este mult mai usor sa organizezi evenimete si diverse tombole pe forum pentru toti jucatori nu neaparata doar pentru cei de nivel mic,organizarea de evenimente in cadrul clanurilor oficiale (aceste evenimente au disparut incet...)aducerea unor noi evenimente,atat in joc cat si pe forum
Oferirea unor sume de bani jucatorilor care cu adevarat au nevoie.Infintarea unor locuri de munca pentru jucatori de nivel mic,dar si pentru cei de nivel mare care doresc.
Edited by cH xSavi

Nick: Gabriel19

Level: 37

Vârstă (reală): 21

Sex (real): Masculin.

Vechime pe server: Join date 07.06.2009 19:52

Poză cu /stats: http://imgur.com/uecAVDo

Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Doresc sa incerc ceva nou si sa ajut playeri cu tot ceea ce pot.

Ce intenționez să fac pentru jucători: Buna Ziua in primul rand as dori sa ma prezit.Ma numesc Gabriel din Targoviste in varsta de 21 ani.Sunt o fire sensibila,vesela si devotata in tot ceea ce face.Am terminat Liceul Mihai Viteazul profil filologie acum 2 ani,momentan am loat o vacanta pentru a"mi pune cap la cap gandurile.Va multumesc pentru sansa acordata de a aplica in functia de Mayor nu multi au aceasta onoare.

Ce voi face daca voi fi ales?:

• Voi ajuta toti playeri indiferent de level sau factiune,cu orice tip problema.
  • Pentru o buna desfasurare a jocului voi face eventuri zilnice,premile find cuprinse intre 1.000 si 50.000.
  • Voi face un topic special pentru Probleme,Nelamuriri sau Nevoi acolo toti playeri server-ului B-Zone isi va posta ce are pe inima si desigur cu ce ii pot eu ajuta.
  • Cel mai important daca ma veti alege in functia de primar veti avea un om care va respecta si care pune punct pe toate nevoiele dumneavoastra.Veti avea un primar care va ajuta la bine si la rau si indiferent de gravitatea problemei voi incerca sa va fiu alaturi indiferent de level,rank,factiune.

Nick: [uS]Vasco

Level: 46

Vârsta (reala): 17 ani

Vechime pe server: 1 an si 9 luni.

Motivul pentru care doresc sa fiu Primar: Doresc sa fiu Primar deoarece in primul rand mie imi place cu ce se ocupa. Vreau sa obtin functia aceasta pentru a ajuta playerii cu level mic dar si pe cei cu level mare.

Vreau sa le ofer playerilor bani pentru licente, un loc de munca si diferite sfaturi(alegerea unei factiuni, job-ul cel mai bun, cum sa se comporte pe server, etc).

Ce intentionez sa fac pentru jucatori: Sa fac cat mai multe eventuri care sunt cat mai interesante ca sa dispara acea monotonie de pe server. Vreau sa fac cat mai multe activitati cu clanurile si factiunile care vor sa participe.

Deoarece taxa nu este asa considerabila, voi face eventuri cu sume mari ca sa fac playerii fericiti. Cum am spus si mai sus, vreau sa ajut playerii incepatori cu tot ce este nevoie, pentu ca la inceput la toti ne-a fost greu.

Voi face si niste concursuri, cum ar fi: Eu voi face o poza la o locatie iar playerii trebuie sa spuna care este, iar premiul va fi unul considerabil, si multe altele. Voi face si tombole si diferite eventuri. Taxa v-a fi de 1$!

Nick: [uS]Skipper

Level: 74

Vârstă (reală): 17
Vechime pe server: 1 an şi 4 luni
Poză cu /stats: Click
Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Doresc să obţin această funcţie pentru ajutorarea playerilor de level mic cu banii proprii, pentru a organiza evenimente speciale cu premii pe măsură, activităţi pentru absolut toate facţiunile paşnice, gangurile, departamentele şi nu în ultimul rând pentru clanuri, să organizez olimpiade între facţiuni, între clanuri şi multe altele, mereu pe primul loc trebuie să fie activitatea, distracţia, seriozitatea şi nu în ultimul rând ca playerii să aibă un ambient cât mai plăcut pentru ei. Desigur că şi premiile de la evenimente, activităţi contează şi vor fii unele pe măsură, dar totul este ca playerii serverului să se bucure de ele şi să participe la ele. Cine mă cunoaşte ştie ce fel de persoană sunt şi are încredere în mine, funcţia de Mayor este foarte importantă dedicată serverului şi nu cred că a fii Mayor trebuie să împarţi taxe şi să faci câteva evenimente pe zii, a fii Mayor înseamnă a merita această funcţie, a face un ambient plăcut tuturor playerilor, vreau ca toate facţiunile să fie un colectiv cât mai apropiat una de cealaltă şi a bucura playerii cu taxele împărţite, cu evenimentele şi activităţile creeate, cu olimpiadele între facţiunile paşnice, ganguri, departamente şi clanuri, a le oferii tuturor playerilor dornici de un loc de muncă în a se angaja la primărie şi a le oferii un job cu un salariu pe măsură, ca toată lumea să fie şi să se simtă perfect şi că joacă cu cel mai mare drag.

Ce intentionez sa fac pentru jucatori? : Cum am menţionat şi mai sus, scopul pentru care doresc să devin Primar este să organizez multe evenimente, activităţi, împărţirea taxelor, olimpiade între facţiuni, ganguri, departamente şi clanuri, premiile vor fii pe măsură şi nu în ultimul rând ca playerii să fie fericiţi şi a le creea un ambient cât mai plăcut, angajarea playerilor dornici la primărie în a le oferii un job şi un salariu pe măsură şi multe altele, ştiu cum este să ai level mic, să nu ai fonduri necesare, să munceşti mult pentru a câştiga o sumă de bani, de asta doresc să ajut şi să mă implic. Am mai avut un mandat, şi anume mandatul pe luna Octombrie, am organizat atunci B-Clan's Olympics, evenimente şi multe altele, de asemenea, acum îmi doresc să organizez B-Clan's Olympics EDITION II şi olimpiade între facţiuni şi departamente. Voi organiza plimbări cu playerii de level 2-7, le voi arăta toate locaţiile importante de pe acest server, de la hq-urile facţiunilor până la unele business-uri renumite şi multe altele.

Vă mulţumesc tuturor celor care aţi citit această aplicaţie, nu vă voi dezamăgii!

Nick: nabz0r[Zuz]
Level: 30
Vechime pe server: Putin peste 5 ani.
Poză cu /stats: http://i.imgur.com/ymZcE3f.png

Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Motivul pentru care doresc sa ajung primar este deoarece imi doresc sa ajut playerii si sa le ofer incepatorilor sfaturi, pentru a nu ne mai gandi la "DM" si "cersit" atunci cand folosim / citim cuvantul "incepator" si pentru a incerca sa creez o atmosfera mai placuta pe server.

Ce intenționez să fac pentru jucători: Intentionez sa imi tin telefonul deschis mereu pentru a ajuta pe oricine ma contacteaza, sa organizez evenimente, sa fiu in acelasi timp si in postura de "claun" pentru a inveseli pe toata lumea, sa folosesc [/givetax] cat de des se poate si sa imbunatatesc calitatea timpului petrecut pe server pentru toata lumea, nu doar pentru cei de level 2-7. Toate acestea cu o taxa de doar 1$.

Edited by nAbcRo

Nick:YonY.
Level:15.
Vârstă (reală):14, fac 15.
Sex (real):Masculin
Vechime pe server:O lună și 3 zile, pe RPG 2, un an si două luni.
Poză cu /stats:http://i.imgur.com/ajWFLpC.png
Motivul pentru care doresc să fiu Primar:Să ajut playerii de level mic, să dau sfaturi celor ce încă nu știu lucruri importante pe acest server.
Ce intenționez să fac pentru jucători:Luni și Vineri, un event cu premiu a 200 GOLD. Marți, Miercuri și Joi event-uri PAR/IMPAR, LMS sau deagle. Prize: 50.000$. O să donez să-mi iau 3.000.000$, dacă voi fi ales, ca să mă descurc cu banii. O zi bună!

Nick: DJMihai
Level: 42
Vârstă (reală): 22
Vechime pe server: 3 ani.
Poză cu /stats: http://imgur.com/827f9Vh
Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Doresc sa ajut playerii cu level 2-7 , in special, dar nici pe ceilalti nu-i voi uita.
Ce intenționez să fac pentru jucători: Voi face cat mai multe eventuri , pentru ca fiecare player sa aiba o sansa la castig. Taxa in principiu va fi de 1$ . Nu voi da ocazia nimanui sa se planga de mine. Toata lumea va fii cat se poate de multumita.

Nick: Strandy
Level: 50.
Vârstă (reală):18.
Vechime pe server: 3 ani.
Poză cu /stats:
http://i.imgur.com/Pqw53a4.jpg
Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Doresc sa fiu primar deoarece mereu mi-a placut sa ajut incepatorii si sa vad cum imi multumesc playerii ca i-am ajutat . Consider ca munca mea se vede si la clan cat ma straduiesc. Si asa eu mai joc pana in April. Si am zis decat sa dau bani la amici/ etc sa se imbogateasca pe spatele meu mai degraba ajut playerii mei. Voi imparti toti bani mei si dispun de un buget foarte mare si voi vinde tot ce am sa ajut playerii la nevoie. Bunurile mele = http://i.imgur.com/8BnsguW.jpg. http://i.imgur.com/N0sC57h.jpg .

Ce intenționez să fac pentru jucători: Evenimente zilnice, ajutor financiar pentru incepatori, Impartirea banilor.. Sfaturi fel de fel o sa va ajut cu orice o sa am mereu telefonul deschis si forumul etc.

Nick: [cH]xSavi

Level: 60

Vârsta (reala): 24 ani

Vechime pe server: 2 Ani si 5 luni.

Poza cu /stats: http://imgur.com/oIuBpRC

Motivul pentru care doresc sa fiu Primar: Doresc sa devin Primar deoarece imi place cu ce se ocupa,vreau sa ajut jucatori de nivel mai mic cu diferite evenimente,sa le ofer locuri de munca secundare in cadrul primariei sa ajut cu sfaturi.Tot odata vreau sa micsorez taxele de la 5$ la 1$ pentru a nu mai fi jucatori suparati pe acest motiv al taxelor mari,evenimente multiple si frumoase pentru jucatori de nivel mic cat si pentru cei de nivel mare.

Vreau sa le ofer playerilor bani pentru licente,poate uni jucatori nu au dat /live in viata lor le voi oferi sfatusi si ajutor financear si pentru acest lucru,ajutarea jucatorilor de nivel mic pentru a intra intr-o factiune (in care uni poate nu au avut sansa sa fie niciodata).

Ce intentionez sa fac pentru jucatori: Odata cu funtia de Primar,este mult mai usor sa organizezi evenimete si diverse tombole pe forum pentru toti jucatori nu neaparata doar pentru cei de nivel mic,organizarea de evenimente in cadrul clanurilor oficiale (aceste evenimente au disparut incet...)aducerea unor noi evenimente,atat in joc cat si pe forum

Oferirea unor sume de bani jucatorilor care cu adevarat au nevoie.Infintarea unor locuri de munca pentru jucatori de nivel mic,dar si pentru cei de nivel mare care doresc.

Nick: RonyRonaldo
Level: 22
Vârstă (reală): 14 Ani
Vechime pe server: Aprox. 5 luni
Poză cu /stats: http://imgur.com/8KiYCgF
Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Imi doresc foarte mult sa devin primar pe acest server, imi place sa organizez event-uri, activitati si alte chestii daca o sa am sansa sa fiu ales voi face multe lucruri care alti primari poate nu le-au facut.

Ce intenționez să fac pentru jucători: Foarte multe event-uri de tip LMS, LCS, Par/Impar, Primul la mine, Stunt, SMS, Find & Bring, Ghiceste anim si inca un tip de event nou Random ID in care voi alege zilnic cate 5 id-uri ale playerilor cu site-ul random.org premiul va fii 1 id = 2.000$ , o s-a distribui banii stransi din [/charity] de 3-4 ori pe zii doar daca s-au strans peste 100 $

Voi chema playeri cu level 1-7 la primarie pentru a-i ajuta cu o suma de bani a cate 1.000$

Voi face alegeri cu voturi pe [/gov] cu el mai activ admin/helper, care este cea mai eleganta masina de pe server, melodia zilei...

Voi organiza licitatii fie prin sms fie la primarie.

Voi ajuta orice player incepator (level 1-7) cu informatii despre server, ce trebuie sa faca si ce nu.

Astept sa ma votati, o sa fac mai multe chestii pentru primarie si pentru server decat cele mentionate mai sus, o sa imi vina mai multe idei.

Nick: aNNakin
Level:50
Vârstă (reală): 19ani.
Vechime pe server: 3ani+
Poză cu /stats:
/stats
Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Deoresc sa devin primar pentru a ajuta playeri incepatori cu experianta mea dobandita pe aceasta comunitate.
Ce intenționez să fac pentru jucători:

-Voi organiza campanii pentru a sfatui toti playerii ce au nevoie de ajutor, la orice intrebare/sfaturi.

-Voi organiza cat mai multe eventuri posibile.

-Surprize interesante si foarte placute!

Edited by aNNakin ToV

Nick: DamonulXXL

Level: 22

Vârstă (reală): 15

Vechime pe server: 6 luni

Poză cu /stats: Am o problema la prt scrm si f8 ... Trebuie sa fac bandicam, pana atunci daca e folositoare Bara RPG: DamonulXXL.png

Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Inca de cand am venit pe server a fost functia pe care mi-am dorit-o, asa ca odata cu nivelul 15 am incercat sa aplic si eu pentru primar. Este o munca grea dar am si banii si vointa de a duce sarcina pana la capat.

Ce intenționez să fac pentru jucători: Voi impartii taxa la fel ca alt primar, voi reduce costurile si cel mai important voi ajuta fiecare membru in parte, deoarece toti au nevoie de sprijin din partea noastra. Voi face multe evente din proprii bani pentru a ajuta playerii sa fie fericiti si sa simta ca au un primar bun si harnic. Voi fi mereu activ pentru a ajuta cu tot ce este nevoie si voi face multe activitati cu factiuniile!

Nick: [uSa]Zikoo.

Level: 38

Age (real): 15

Gender(real): Male.

How old are you on the server?: i Just started playing at b-zone almost 2years.

Screenshot with /stats: Click

The reason you want to become a Mayor: i want be Mayor becaus i love the Governement's Job also i want help players between level 2 to 7 with Money And all things that they are in needed to . Also i wanna Keep Server Full (1000/1000players) And keep the smile on the face of our players .

What I intend to do for other players.: keeping a low tax 1$-5$ . doing Many Events With deferent Types :

a) LMS

B) LCS

C) Simon-Spune

D) Deagle

E) Other Kind of Events

-And Makeing sure that all players have a great time with us

B-Zone Let's Play Together .

Nick: iJoKeRo
Level: 7
Vârstă (reală): 14
Vechime pe server: Un an si 2 luni..( Am avut mai multe contruii dar le-am dat ..)
Poză cu /stats:
http://imgur.com/ZHnmeDu
Motivul pentru care doresc să fiu Primar: In primul rand doresc sa impartasesc din experienta mea pe server si jucatorilor noi care se apuca, ajutandu-i cu sfaturi utile despre cum trebuie sa se "dezvolte" pe acest server. Tot odata vreau sa mai scap serverul de o anumita monotonie, aducand o serie de eventuri noi si interesante pentru toti jucatorii, indiferent de level. Cred ca mentalitatea mea si caracterul meu pot influenta jucatorii in bine si ma simt in stare sa impun un nou stil de viata pe acest server. Sper sa capat increderea voastra deoarece doar impreuna cu voi putem schimba ceva! Multumesc!

Ce intenționez să fac pentru jucători: Dupa cum am mai spus intentionez sa ii ajut cat mai mult cu sfaturi utile oricarui jucator. Doresc sa fac foarte multe eventuri, cat mai diversificate, la care vor putea participa cat mai multi. Am de gand sa fac cateva proiecte impreuna cu adminii si factiunile care vor fii dispuse sa ajute serverul pentru o experienta cat mai buna a tuturor jucatorilor. Sper ca noile eventuri pe care le voi sponsoriza si din resurse proprii, chiar daca acestea nu sunt multe, sa combata putin si sistemul de barbut si sper sa convinga cat mai multi playeri sa isi castige banii corect, prin metode mult mai distractive si mai sigure! Multumesc pentru timpul acordat!

Nick: BotysGhytza
Level: 34.
Vârstă (reală): 16 ani.
Vechime pe server: Joc din 16 Ianuarie 2013 (2 ani și 2 luni).
Motivul pentru care doresc să fiu
Primar: Mi-aș dori să devin primar deoarece ar fi un vis pe care mi l-aș îndeplini. Mereu mi-am dorit să am această funcție deoarece este una foarte importantă și apreciată. Aș ajuta playerii cu level mic și/sau începători dar și cei cu o experiență pe B-Zone cu toate informațiile necesare dacă îmi stă în putință. Consider că sunt o persoană capabilă pentru această funcție și demnă de ea. La mine veți putea apela mereu pentru un sfat sau o sumă de bani pentru necesități.
Ce intenționez să fac pentru jucători: Evenimente zilnice, bani pentru licențe pentru cei începători, Trivia la fiecare împărțire de taxă, o tombolă și multe multe alte surprize. Pentru a afla restul lucrurilor la care m-am gândit votează-mă și tu ca primar în luna Aprilie și nu vei regreta!

Edited by Botys Ghytza

Nick: [uS]TanTu
Level: 62
Vârstă (reală): 15 ani.
Vechime pe server: Un an si 6 luni.
Poză cu /stats:
http://i.imgur.com/nYavLYz.jpg /
http://i.imgur.com/8lWX5bQ.jpg
Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Doresc sa fiu primar deoarece imi place cu ce se ocupa, vreau sa obtin functia aceasta pentru a ajuta playeri cu banii proprii indiferent de level sau de statutul lor, vreau sa ii ajut pe toti cu tot ce pot si sa ii vad cum se bucura atunci cand obtin ceva placut. Deasemenea o sa fac "B-Clan's", premiile de la evenimente vor fii unele pe masura, vreau sa fac un parteneriat cu o factiune ca sa protejeze si pentru a ajuta la evenimentele zilnice.

Am fost lider si stiu cum este o functie importanta, trebuie foarta multa activitate, seriozitate si disciplina.

Ce intenționez să fac pentru jucători: O sa ajut toti playeri care necesita acest lucru cu tot ce pot eu.

Vor exista posturi pentru playeri dornici de a ajuta.

Evenimente zilnice.

Voi ajuta toate factiunile cu sprijin financiar.

Voi face o schimbare majora daca o sa imi fie acordata sansa.

Edited by South TanTu

Nick: [uS]Deeyyuu
Level: 40
Vârsta (reala): 17
Vechime pe server: De pe data de 21.01.2013 (2 ani,2 luni si 11 zile)
Poza cu /stats: Click!
Motivul pentru care doresc sa fiu Primar: Pe data de 21.01.2013 m-am inregistrat pe server, in acesti 2 ani de zile eu consider ca am am experienta necesara pentru a detine functia de primar. Daca as fi ales ca primar al lunii as face tot ce mi-ar sta in putinta sa nu ii dezamagesc pe jucatorii care m-au votat si as incerca sa organizez o serie de evenimente care sa fie pe placul vostru.
Ce intenționez să fac pentru jucători:
  • La fiecare payday la care o sa fiu online pe server o sa organizez un event Trivia, unde o sa il premiez pe primul care raspunde corect la o intrebare.
  • Am sa organizez zilnic evenimente cat mai distractive.
  • M-am gandit ca in fiecare saptamana sa acord niste premii in $ pentru membrii factiunilor care fac cel mai bun raport.
  • O sa organizez evenimente pe forum, evenimente la care jucatorii pot castiga o suma de bani odata la cateva zile.
  • Am sa acord ajutor financiar playerilor de lvl mic.

In saptamana de vacanta (11-19 aprilie) o sa organizez o competitie pentru clanuri, competitie in care clanul ce iasa pe primul loc va primii din partea mea 5 euro pe clienti.

Va multumesc tuturor celor care ma sustineti, sper sa nu va dezamegesc!

Nick: [uS]Skipper

Level: 77

Vechime pe server: 1 an şi 6 luni
Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Doresc să obţin această funcţie pentru ajutorarea playerilor de level mic cu banii proprii, pentru a organiza evenimente speciale cu premii pe măsură, activităţi pentru absolut toate facţiunile paşnice, gangurile, departamentele şi nu în ultimul rând pentru clanuri, să organizez olimpiade între facţiuni, între clanuri şi multe altele, mereu pe primul loc trebuie să fie activitatea, distracţia, seriozitatea şi nu în ultimul rând ca playerii să aibă un ambient cât mai plăcut pentru ei. Desigur că şi premiile de la evenimente, activităţi contează şi vor fii unele pe măsură, dar totul este ca playerii serverului să se bucure de ele şi să participe la ele. Cine mă cunoaşte ştie ce fel de persoană sunt şi are încredere în mine, funcţia de Mayor este foarte importantă dedicată serverului şi nu cred că a fii Mayor trebuie să împarţi taxe şi să faci câteva evenimente pe zii, a fii Mayor înseamnă a merita această funcţie, a face un ambient plăcut tuturor playerilor, vreau ca toate facţiunile să fie un colectiv cât mai apropiat una de cealaltă şi a bucura playerii cu taxele împărţite, cu evenimentele şi activităţile creeate, cu olimpiadele între facţiunile paşnice, ganguri, departamente şi clanuri, a le oferii tuturor playerilor dornici de un loc de muncă în a se angaja la primărie şi a le oferii un job cu un salariu pe măsură, ca toată lumea să fie şi să se simtă perfect şi că joacă cu cel mai mare drag.

Ce intentionez sa fac pentru jucatori? : Cum am menţionat şi mai sus, scopul pentru care doresc să devin Primar este să organizez multe evenimente, activităţi, împărţirea taxelor, olimpiade între facţiuni, ganguri, departamente şi clanuri, premiile vor fii pe măsură şi nu în ultimul rând ca playerii să fie fericiţi şi a le creea un ambient cât mai plăcut, angajarea playerilor dornici la primărie în a le oferii un job şi un salariu pe măsură şi multe altele, ştiu cum este să ai level mic, să nu ai fonduri necesare, să munceşti mult pentru a câştiga o sumă de bani, de asta doresc să ajut şi să mă implic. Am mai avut un mandat, şi anume mandatul pe luna Octombrie, urmat de cel pe luna Martie, am organizat atunci B-Clan's Olympics, evenimente şi multe altele, de asemenea, acum îmi doresc să organizez B-Clan's Olympics EDITION II şi olimpiade între facţiuni şi departamente. Voi organiza plimbări cu playerii de level 2-7, le voi arăta toate locaţiile importante de pe acest server, de la hq-urile facţiunilor până la unele business-uri renumite şi multe altele.

Vă mulţumesc tuturor celor care aţi citit această aplicaţie, nu vă voi dezamăgii!

Edited by Skipper

• Johnny unlocked this topic
  • Johnny locked this topic
  • Johnny unlocked and locked this topic
  • Johnny unpinned, pinned and unlocked this topic
  • TIBERIU ToV unpinned this topic
  • D r e e W pinned this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.