Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/14/21 in all areas

 1. Inteleg ideea in sine a update-ului de a avea activitate fiecare mafie in parte, pana aici e totul ok insa nu toate mafiile o sa fie echilibrate, ce inseamna asta? Daca o mafie cu potential de 72 joaca impotriva altor mafii, celelalte mafii automat o sa piarda la wars, n-o sa aibe membrii suficienti ca sa tina de influenta sau de runde, etc. Desigur ca mai sunt si mafii in care intra conturi fantoma, conturi cu banati recent pentru aimbot de 30 de zile sau permanent si acestia o sa faca jocul mai urat celorlalti jucatori. In vechiul sistem de wars era mai ok pentru ca daca o mafie lua 72 de turfs, membrii care au contribuit la record mergeau sa ajute alta mafie care voia un record si tot asa, exista libera intelegere intre lideri la zone si jocul era mult mai placut atunci cand reuseai sa dobori un record, in fiecare joc nu doar samp cred ca la un moment dat fiecare dintre noi am vrut sa fim in top 10 sau chiar cel mai bun jucator. Sa nu mai precizez ca conceptul cu 72 de zone pe samp a adus foarte multe vizualizari si like-uri liderilor care au postat acest lucru pe youtube inclusiv mie si lui BeyondOwn Si prin chestia asta cu recordurile de pe samp se promova intr-un fel comunitatea, jucatorii auzeau de la alti jucatori despre un record sau vedeau aceste clipuri si populariatea server-ului crestea. Eu vorbesc din perspectiva unui jucator care a contribuit la primele 2 ''72'' de pe aceasta comunitate in care war-urile sunt cele mai atractive la momentul de fata pentru cine vrea activitate pe samp si nu numai un jucator care a fost lider si a reusit sa ia 72 plecand de la 0. Noul update nu este rau insa se mai putea discuta la perioada de wipe la turfuri, o luna mi se pare prea putin ca turfurile sa fie resetate, ar trebui sa fie cel putin 3 luni intre resetarea acestora sau de ce nu un campionat de Iarna, Primavara, Vara si Toamna pe fiecare sezon, lucru care ar capta atentia fiecarui jucator.
  39 points
 2. In Los Santos: 1. LS 1. Ocean Docks 2. Parcare HQ Clan EKT ( ID Clan HQ 5) 3. Casa 160 4. Carusel SMB 5. Casa 783. In Las Venturas 1. HQ TTB 2. Podul de la intersectie LV-LS sub el 3. Casa 744 4. Bone County 5. LV Aeroport In San Fierro 1. La barcile de la SFSI ( Langa City Hall SF) 2. GSSF (Mai exact langa acel santier in tuburi) 3. Aeroport SF (Mai exact pe Vapor) 4. Spawn SF 5.Restaurant club SF ( Biz 138) Special Thanks @Aqqua Special Thanks: @BattlEye P.S: Folositi [/radar] e mai usor. Inimi SF > https://imgur.com/a/OIila7k Inimi LV > https://imgur.com/a/wtASeod Inimi LS > https://imgur.com/a/wcbWkAi Daca v-a fost de ajutor un +1 m-ar ajuta, multumesc!, Spor la Quest.
  23 points
 3. Sunteți lideri să vă dați cu părerea, dar haideți totuși să vedem cum funcționează sistemul cu adevărat înainte să aruncăm cu pietre în el, în staff sau în comunitate. Mă îndoiesc cu desăvârșire că acest update strică tot așa cum ziceți unii mai sus, cum de altfel s-a mai zis în trecut și cu alte lucruri, cum s-a mai spus că din cauza a nu știu cărui update se lasă lumea... uite că tot aici suntem. Lumea se lasă din variate motive, majoritatea nu au nicio legătură cu vreun singur update. Sunt conștient că lumea exagerează când vede un sistem nou, care nu se mai află niciunde, pentru că efectiv nu știe încă în practică de ce este util. Unii aveți gândirea atât de limitată în acest sens încât nu vă puteți imagina de ce ar fi util. Repet un factor extrem de important în luarea acestei decizii, și anume de a oferi șanse și facțiunilor deficitare să-și revină. Nu ne încălzește cu absolut nimic că 1 sau 2 ganguri au N nr de turfuri iar restul nu au activitate. Ce ne interesează pe noi este ca majoritatea să aibă activitate. Nu sunt mai importante 1-2 ganguri față de restul până la 9 câte sunt în total pe server. Și da, e într-o oarecare măsura vina conducerii respectivelor ganguri că pierd toate sau majoritatea turfurilor și nu mai pot ulterior să-și revină, dar nu e în totalitate doar vina lor. Cumva trebuie să punem pe picioare și respectivele ganguri. Codați au existat și vor exista în continuare. Nu ai cum să scapi de ei iar blocarea parțială a unor coduri nu ajută pe nimeni. Tocmai din acest motiv nu are sens în momentul de față să investim timp și bani într-un anticheat care știm din start că nu va avea cum să blocheze toate tipurile de coduri. Nu are sens să reluăm această discuție despre anticheat. Și da, am văzut unii prin acest topic lăudându-se că au vreun AC minune care nu primește bypass, dar mă îndoiesc de acest lucru. Jocuri de la firme imense au codați cu tot cu AC și nu o să treacă developerii de un AC pe sa-mp? Slabe șanse. Se vor trata treptate fiecare probleme care vor apărea (codați, lideri care abuzează, jucători care abuzează, etc.) cum s-a făcut și până acum. Cam atât am avut de spus în mare.
  10 points
 4. Salutare! Datorită discuțiilor avute, începând de luni 15.02.2021 se va implementa următorul raport de activitate: Membrii fara functii / Staff Rank 1: 20 contracte / 10 contracte staff Rank 2: 15 contracte / 7 contracte staff Rank 3: 15 contracte / 7 contracte staff Rank 4: 10 contracte / 5 contracte staff Rank 5: 5 contracte / 3 contracte staff Toate cele bune!
  9 points
 5. Ls : LV : SF: Special Thanks To : @BattlEye @SauRon
  8 points
 6. Nickname: Benga.Veterinar Rank: Paramedic Field Chief (5) Propunere: Doresc sa propun ca Raindance-ul sa poata fi folosit si in scop personal. Probabil vi se pare ciudat, stiu, dar eu vad si cateva avantaje in asta. Am observat ca raindance-ul nu prea este folosit de oamenii factiunii, asa ca daca am da mana libera la folosirea lui si in scop personal, nu doar al raportului, l-am face mai folositor, am aduce mai multa activitate, totul o sa fie mai fun, te poti deplasa si mai repede, plus o recompensa a muncii si vechimii in factiune. Poate ca un membru din cadrul factiunii nu are un Maverick sau alta aeronava, de ce sa nu se poata deplasa cu Raindance-ul nostru, daca tot este pe acoperis HQ-ului, in loc sa se foloseasca de cele de civil. De fiecare data cand ma duceam la raport cu Raindance-ul multa lume nici nu stia ca avem acest vehicul in factiune. In plus, majoritatea factiunilor cu elicoptere in cadrul factiunii permit jucatorilor factiunii respective sa se deplaseze cu elicopterul in scop personal (Taxi, Hitmen, News Reporters, etc) , noi de ce sa nu putem? Alte precizari: Sper ca vei tine cont de aceasta propunere si totusi o sa ii oferi o sansa, cine stie.
  8 points
 7. MAI BINE SCOATETI MAFIILE DE PE SERVERE, DECAT SA SE BAGE UPDATE U ASTA
  7 points
 8. LS : https://imgur.com/a/28qBCa3 LV : https://imgur.com/a/mQZdqaP SF : https://imgur.com/a/cSc3Dls
  6 points
 9. Bravo baieti singuru lucru care mai tine in viata acest joc sunt mafiile, pe langa faptu ca activitatea pe server este slaba (degeaba sunt 800-900 si joaca numa 200), acum vreti sa stricati si mafiile, oricum cel putin pe rpg1 au plecat toti adminii capabili care stiu ce e codul si au ramas cei care abea acum invata sau nu sunt siguri, cu acest update acum nu v-a mai fi b-zone va fi hvh-zone, eu propun sa desfiintati mafiile si sa lasati clanurile cu clan tag-urile ca este exact acelas lucru, nu stiu cine a venit cu aceasta idee minunata idee dar cred ca e vreun frustrat care facea sedinte in mafii si antrenamente in conditiile care oricine poate lua un amarat de 24 mai ales ca exista 1000 de coduri moca dar in fine, mi-a parut bine sa joc in mafii, a fost fun a fost uneori oribil dar acum prefer sa joc csgo contra hackeri decat sa mi de dea wipe lunar la munca pe care ma chinui sa o fac si sa nu fie apreciata de un sistem nedorit de nimeni.
  6 points
 10. Salutări! Nu vreau să existe discuții sau alte minunății, vreau doar să atrag atenția celor de rang 3, rang 4 și rang 5. Am hotărât ca în aceste zile să fac o mică evidență a ziarelor. În ce constă? În reporterii ce au aprobat / respins ziare în săptămâna curentă. Am observat că nu există o implicare foarte mare, ceea ce nu este tocmai OK. Totul arată așa: Sper că nu există greșeli în mica evidență. După cum se observă, reporterii de , rang 4 sau rang 5 nu s-au atins de un ziar. Am repetat de foarte multe ori, aprobatul intră în sfera activității voastre din facțiunea News Reporters. Conducerea facțiunii dorește să vadă mai multă implicare din partea voastră! Există ZECE reporteri de rang 2 ce trebuie să efectueze un ziar pe săptămână. După cum bine știți, doar cei de rang 3+ pot răspunde (există un reporter de rang 3 ce este în inactivitate, cinci reporteri de RANG 4 și trei reporteri de RANG 5). Sper ca în săptămâna următoare să nu mai existe probleme. Pe lângă asta, încercați să vă ajutați colegii aflați în dificultate! Am observat câ atunci când este vorba de corectat un ziar, poc, apar motive total aiurea precum "fac job" sau "sunt la eveniment" (am zis-o la modul GENERAL, nu fac referire la nimeni). O astfel de aprobare nu durează mai mult de 5 minute, totul depinde de voi! Citiți ziarul cu voce tare pentru a identifica mai ușor greșelile (eu așa procedez și nu există probleme). Unii reporteri de rang 2 așteaptă foarte mult pentru o aprobare (vorbesc tot la modul GENERAL. Mulțumesc, Alucard! Știi tu ). Revin cu o nouă evidență! Seară faină!
  5 points
 11. Sa te auda bunul dumnezeu Gabriele, ne auzim noi acolo sus frate, si iti termin eu tatuajul pe care voiai sa-l faci
  5 points
 12. Hello, Los Santos ==> 1. LS Ocean Docks 2. car parking HQ Clan EKT ( ID Clan HQ 5) 3. House 160 4. SMB fishing point 5. House 783. Las Ventures ==> 1. HQ TTB 2. The bridge at the LV-LS intersection below it 3. House 744 4. Bone County 5. LV Airport San Fierro ==> 1. On the boats from SFSI (Near City Hall SF) 2. GSSF 3. SF Airport 4. Spawn SF 5.Restaurant club SF (Biz 138) And map link ? http://imgur.com/gallery/pm1zWQ6 Thank you and enjoy ! If you like pls give upvote!
  4 points
 13. Salut ! Sa nu ma intelegeti gresit ca sunt frustrat sau ca sunt ofticat ! S-au facut recrutari la helperi pe rpg2, incadrandu-ma in ce cerinte se cereau am spus sa aplic ca poate obtin functia. Sunt acceptati playeri ce au fost demisi pentru cod pe secundar, ce au primit Admin warn pentru banuri accordate aiurea, ce au primit warn pentru bug abuse in 2020, fost lider ce a fost demis pentru afaceri ilegale. Primesc raspuns: Aplicatie respinsa motiv ! Limbaj vulgar pe /f - demitere - 2019 !!!!! Sunt eu nebun ?? Suntem in 2021 ! Baieti Inca o data ! No ofense, nu sunt frustrat, nu sunt ofticat ! Insa mi se pare o banalitate pentru ce sunt respins la helper :)))) Daca iti exprimi opinia intr-un mod public este posibil sa ti se puna o eticheta ! This is it ! Joc 4 fun :). Tot VagaBOND sunt si cu functie si fara ! RESPEEECT ! VA PUPA VAGA !
  4 points
 14. Nu mai vorbi în numele altora. Sunt sigur că există jucători în ganguri care ar fi bucuroși să fie premiați cu o sumă de gold. Sunt sigur că există jucători în ganguri cărora nu le pasă să câștige 78 de turfuri. Sunt sigur că există jucători în ganguri care doresc acest update. Sunt sigur că acest update nu va strica gangurile în proporție de 100%. Sunt sigur că odată și odată și gangurile care nu au șansa într-un anumit sezon își vor reveni în altele. Nu mai îmi tot da quote/mention ca să te bagi aiurea în seamă. Ți-ai exprimat părerea, nu încerca s-o vâri pe gâtul altora. Fiecare e liber să-și formeze propria părere. Nu toți sunt die-hard gangsters care umblă după 78 de turfuri. Dacă unii nu înțelegeți că modificarea este spre binele tuturor gangurilor și nu a unuia singur, atunci nu am sincer ce anume să vă fac. În timp cu siguranță o să vă schimbați perspectiva, chiar dacă nu total. Veți vedea în timp mult mai bine ca acum cum stă treaba. Zicala asta cu „unde mai e farmecul?” mi se pare cea mai mare tâmpenie pe care o poți spune. Farmecul practic e să fii cel mai bun, nu? Asta se poate transpune prin a fi locul 1 la final de campionat, similar cum „acum” puteai deține cele mai multe turfuri. Deci unde e farmecul? Unde era și până acum, să câștigi și să fii cel mai bun. Dacă tot întrebi de farmec, întreabă astfel: unde e farmecul în gangurile nedominante care rămân fără turfuri și fără waruri? Chiar dacă un gang nu devine dominant de la un sezon la altul, tot va avea șansa de-a participa la mai multe waruri prin acel wipe al turfurilor, ceea ce e mai mult decât ceea ce se întâmpla până acum. Gândiți lucrurile la modul administrativ dacă doriți să înțelegeți modificarea, și nu la modul individual că „io vreau 72 turfs sau salpa”. Serverul nu e compus din 2 sau 3 ganguri care domină, ci dintr-un total de 9, iar scopul este de-a oferi tuturor șanse să se remarce sau să aibă parte de activitate chiar dacă nu sunt cei mai buni. Acum fie unii încă nu înțelegeți asta, fie pur și simplu nu vă pasă de restul gangurilor. Indiferent de situație, ar fi de preferat să vă pronunțați după ce gustați sistemul vreo câteva luni.
  3 points
 15. http://chng.it/64tL4x9f - PETITIE LA NIVEL NATIONAT CITITI CU MARE ATENTIE BAIETI SISTEMUL DE WARS NU E FAVORABIL PENTRU NOI. C-BUG UL AVANTAJEAZA CODURILE. ADMINI PUTINI. LIDERI ALESI PREA USOR CARE NU ISI FAC TREABA. PRIN ACEST UPDATE ORICUM SE INCURAJEAZA MAI MULT CHEATINGUL. O SA SE LASE MAI MULTI DE STILUL NOU DE JOC. ACUM E MOMENTUL SA VEDEM CAT DE UNITI SUNTEM NOI CA GANGSTERI ! CITITI CU ATENTIE ACEASTA PETITIE SI SA ARATAM TUTUROR CA NU E O IDEE ASA BUNA DEOARECE MULTI O SA NE LASAM, NU O SA MAI AVEM MOTIVATIE SA SUPORTAM CODATII SI CICLUL SA SE TOT REPETE! AICI AVETI O PETITIE LA NIVEL NATIONAL PE CARE AM DESCHIS O IMPREUNA CU MAI MULTI OAMENI !
  3 points
 16. Happy Valentine tuturor! Dorim să urăm tuturor îndrăgostiților un Valentine's cu multă iubire, cadouri frumoase și tot ceea ce vă doriți! Încercăm pe cât posibil să aducem idei noi și pe placul tuturor, așadar v-am pregătit din nou un Quest unicat disponibil în perioada 14 Februarie - 21 Februarie. Va trebui să găsiți inimile pe care le-am ascuns, câte 5 în fiecare dintre cele trei orașe principale. Odată ce le-ați găsit va trebui să finalizați un puzzle pe care noi îl numim Heartsweeper. Probabil jucătorii mai în vârstă recunosc conceptul după bătrânul Minesweeper. Pentru cei ce nu sunt familiarizați cu el, ideea este următoarea: dintr-un total de 30 de pătrate, 15 conțin inimi, 1-3 dintre ele conțin bombe iar restul sunt pur și simplu goale. Scopul vostru este de a ghici câte 6 inimi la acest puzzle fără a da peste pătratele cu bombe. Dacă dați peste bombă veți pierde o viață și vi se va reseta puzzle-ul. Dacă rămâneți fără vieți nu veți mai putea finaliza puzzle-ul. Important de știut: Questul poate fi început începând cu level 3 și minim 5 ore jucate. O viață la Quest se regenerează în aproximativ 3 minute. La fiecare inimă de pe hartă va trebui să finalizați acest puzzle pentru a putea trece la următoarea. Nivelul de dificultate este după cum urmează: ziua 1-2 va exista 1 mină, ziua 3-4 vor exista două minte, ziua 5-8 vor exista 3 mine. Cu puțin noroc ar trebui să puteți termina acest quest relativ ușor. Questul poate fi refăcut iar zilele pierdute pot fi recuperate. Premiu principal: între 50.000$ și 70.000$, între 5-10 RP-uri, între 5-10 Gold. Premiu la alegere: două premii dintre: între 5-10 Rob Points și între 5-10 Escape Points și între 5-10 License Hours și între 5-10 Mission Points. Bonus #1: La finalizarea a 4 Questuri va primi un premiu suplimentar de 300 Gold. Bonus #2: La finalizarea a 7 Questuri va primi un premiu la alegere între: Stock DS sau VIP Vehicle. Comanda /getgift poate fi folosită de cel mult 4 ori pe zi și vă aduce ca premii următoarele: între $5.000 - $25.000, între 1 - 5 Puncte de Respect, între 10 - 50 Gold, între 1 - 5 zile de Cont Premium sau între 5 - 10 Puncte de Misiune. Am făcut de asemenea niște modificări la sistemul de waruri dintre ganguri. Am observat tot mai des că există un mare dezechilibru la nivel de dominanță a teritoriilor, lucru care de multe ori duce la stagnarea mai multor ganguri deoarece efectiv nu mai fac față să-și recupereze teritoriile pierdute, astfel scade activitatea în respectivele ganguri până când liderul gangului dominant ne solicită să dăm wipe la teritorii sau apar alte situații care duc la wipe-ul teritoriilor pentru a oferi o nouă șansă gangurilor mai slabe. Pentru a echilibra lucrurile și a oferi șanse mai des ca toată lumea să fie activă și să poată participa la waruri vom introduce începând cu acest update conceptul de Campionate între Ganguri. Acestea se vor desfășura pe sezoane, iar fiecare sezon va ține pe toată durata lunii în curs. Fiecare nou sezon va începe cu un wipe al teritoriilor gangurilor, astfel că fiecare gang va porni cu șanse egale spre câștig. Veți avea practic o lună de zile să câștigați cât mai multe waruri și să dețineți cât mai multe teritorii până la începerea următorului sezon când se va da wipe din nou la teritorii. Aceste wipe-uri sunt programate în ultimul weekend din luna în curs și se vor da automat de către server, făcându-se totodată premierea. Vom oferi premii pentru primele 2 ganguri cu cele mai multe teritorii deținute la final de sezon, astfel: Locul 1 (campioana): 10440 Gold care se vor împărți automat în mod egal tuturor membrilor de rank 1-6 din facțiune, liderului inclusiv. Locul 2 (vicecampioana): 7800 Gold care vor fi împărțiți la fel. În cazul unei egalități se va face departajarea în funcție de numărul de waruri câștigate, iar dacă și atunci este tot egalitate se vor alege câștigătorii aleatoriu. Așadar de acum încolo aveți un motiv în plus să vă prezentați la waruri, fiind premiați dacă sunteți cei mai buni. Cu siguranță vom mai face mici ajustări pe parcurs acolo unde este nevoie în funcție de cum merg lucrurile în primul sezon. De notat faptul că primul sezon va fi scurt având în vedere că suntem deja la jumătatea lunii. Astfel teritoriile vor primi wipe la momentul update-ului și veți avea timp 2 săptămâni să câștigați cât mai multe teritorii, respectiv waruri. Sperăm ca acest nou sistem să impulsioneze jucătorii să participe mai des la waruri și să recurgă cât mai puțin la învoiri, cât și să ofere mai multe șanse gangurilor care pornesc cu stângul și rămân prea repede fără teritorii. V-am pregătit de asemenea mai multe reduceri pe Shop-ul din joc de care puteți profita în această perioadă. Atenție, imaginea de mai sus are doar rol publicitar și nu reprezintă reducerile reale din joc. Reducerile vor fi disponibile până în 21 Februarie inclusiv. Ghidul de cumpărături Pasul 1: Înregistrează-ți un cont pe site-ul https://shop.b-zone.ro sau autentifică-te dacă ai deja cont. Pasul 2: Adaugă-ți fonduri în contul tău. Vezi tutorialele de încărcare cont aici. Pasul 3: Transformă creditul în Gold, plasând comenzi de pe pagina Order Pasul 4: Cumpără produsele dorite prin comanda [/shop] sau mergi la DealerShip [/buyvehicle]. Pasul 5: Bucură-te de achizițiile făcute! Pentru orice nelămurire puteți solicita serviciul LiveSupport de pe siteul shop.b-zone.ro. Mulțumiri speciale lui Mushroom pentru mapping și idee. Distracție plăcută tuturor!
  2 points
 17. Română: Aplicațiile pentru helperi au fost închise și au primit un răspuns final. Fiecare player a primit răspuns in funcție de aplicația sa și de comportamentul său in joc.  Amintiți-va: Nu suntem obligați să răspundem la PM-uri legate de aplicațiile pentru helper, cât timp cei respinși au primit motive bune și clare pentru a fi respinși. English: The helper apps have been closed and given a final answer, Each application received a verdict based on their applications and in-game behaviour. Remember: We're not obliged to answer any PMs related to helper apps as long as those rejected got their clear reasons for rejection. RPG2 Administration Team B-Zone Staff Copyright B-Zone 2021
  2 points
 18. Anunț RolePlay publicat corespunzător. Anunț RolePlay publicat corespunzător. Data viitoare te rog să pui o virgulă după "Vietnamese Boys". Anunțuri RolePlay publicate corespunzător. Anunț RolePlay publicat corespunzător. Data viitoare te rog să pui o virgulă după "Vietnamese Boys".
  2 points
 19. HELPER PE B-ZONE. MĂ LAS DE YOUTUBE?!
  2 points
 20. Mă scuzi, am greșit eu, carțile nu se află în gta3.img, se află în Models > txd > LD_CARD.txd & LD_POKE.txd. Dacă le vei deschide cu txdwordshop vei observa texturile de la toate carțile pentru sistemul de poker. Înlocuiește acele două fișiere cu cele default și vezi dacă după le vezi.
  2 points
 21. Dacă nu îți place cum l-am făcut poți oricând să nu faci questul. Este la libera alegere Rezolvat.
  2 points
 22. Salut, Problema este de la fișierul gta3.img în care se afla abosolut toate texturile, înclusiv cele de la carțile de poker. Înlocuiește-l cu cel default iar cățile îți vor apărea cu siguranță.
  2 points
 23. Salut, m-am gandit sa fac harta cu toate locatiile pentru questul de Valentine's Day. Harta : https://imgur.com/gallery/72BQ1Ez San Fierro: 1. Biz 138; 2. Vaporul de langa aeroport SF; 3. Pontonul de la San Fierro School Instructors; 4. Pontonul cladirei asemanatoare cu Spawn Civil San Fierro; 5. Santierul de langa Gun Shop San Fierro. Los Santons: 1. Casa 160; 2. Fostul ponton fish LS; 3. Clan HQ 7 (RW) - subsolul de langa; 4. Ocean Docks - containerul de langa vapor; 5. Casa parasita de pe dealul de langa Green Street Bloods. Las Venturas: 1. Rob Drop Bone County - langa zona in care depozitezi banii de la rob; 2. Aeroport LV; 3. In spate la HQ TTB - acea mare gradina; 4. Sub podul de la intersectia LV; 5. Casa din dreapta mapei in orasul LV - Cea care nu este locuibila cu acele tevi in spate care se duc in ocean, fix unde se termina mapa. Ca sa gasiti pozitia acestora mai usor puteti folosi /radar. Mult succes!
  2 points
 24. Astia care ziceti ca e bun sistemul de waruri, de ce boala suferiti?
  2 points
 25. Daca avem doar o luna la dispozitie sa cucerim cat mai multe teritorii asta inseamna maxim 40 teritorii pentru ca avem doar 2 atacuri pe zi, atunci sa se bage sa poti da 4 atacuri pe zi ca la finalul lunii sa existe posibilitatea ca o mafie sa cucereasca toate cele 72 de turfuri, asa unde mai e farmecul?
  2 points
 26. Un update interesant, mai ales acest heartsweeper. Despre schimbările la mafii nu voi comenta, însă am să las ceva pentru cei care citesc comentariile legate de acest subiect
  2 points
 27. Ce se oftica codatii pe aici, mie mi se pare o idee buna, asa nu vor mai exista mafii de zile si toata lumea va avea mai mult placere la wars. Daca o mafie e plina de codataii si tine 48 de turfuri automat 5 mafii raman la zile si lumea isi pierde interesul, sa vedem ce o sa fie acum la wars. Unii din voi prea mult va dati viata pentru niste patratele pe samp si de asta se aduna asa multi codati. Mergeti la o caterinca cu prietenii sa va distrati nu sa faceti 20 de kill uri cu silentu in blana.
  2 points
 28. am jucat in mafii pe comunitatea asta 4-5 ani si niciodata nu am jucat pentru gold, mafiotii adevarati jucau de distractie, pentru spiritul de a castiga si pentru death-match. consider ca nu este un update prea stralucit si ca sezoanele astea ar trebui totusi sa fie mai lungi, macar pe anotimpuri. la un moment dat sa se faca niste statistici ce arata cei mai buni membrii ai fiecarei mafii (cu cel mai mare plus si cele mai multe secunde) si aceea sa fie premiati, nu toti ptc au castigat niste waruri la plesneala. cel mai bun mafiot al lunii sa castige o suma de gold daca tot vreti sa incurajati acest tip de factiune.
  2 points
 29. decat sa joci la waruri sa csatigi gold sa rupi si codul, mai bine te duci la spray
  2 points
 30. Daca se strange o mafie unde castiga tot, doar acea mafie va lua premii mereu, deci nu este egalitate precum ati crede voi. Decat sistemul asta, mai bine se facea ceva impotriva codatilor si sigur erau toti interesati de mafii. Concurenta in mafii era despre cucerirea teritoriilor/intregii mapi si nu despre bani, pentru ca economia serverului este prea mare si toti isi permit un Infernus si un NRG pentru care ii este destul dupa parerea mea. Acum doar pasnicii o sa se intereseze de mafii si majoritatea mafiotilor o sa se lase
  2 points
 31. Chiar mi-ar face plăcere ca ceea ce urmează eu să zic să ajungă și la cei de sus. Toate lucrurile pe care eu urmează să le zic, vor fi argumentate, și nu doar cu argumente de sampist, vor fi argumentate din perspectiva unui jucător vechi de mafii, jucător ce a jucat și legit, jucător care a jucat și cu coduri, jucător care a învățat efectiv să tragă pe acest joc, să-și controleze un c-bug, jucător care are o experiență și vechime în tot ceea ce înseamnă cuvântul ''gangs'' destul de mare. În primul rând, tind să cred că acest update este mai mult un fel de ''scut'' după care vă feriți, după care încercați să opriți respectivele recorduri care au început să se egaleze în ultima perioadă din ce în ce mai des. Încercați să nu mai oferiți un prilej codaților să meargă în anumite mafii toți și să tindă spre record, ei bine, vă garantez eu că acest update nu este soluția ideală prin care încercați să opriți acest ''fenomen''. Ba din potrivă, o să oferiți codaților șansa de a juca cu codul cu setări și mai mari, dacă până acum a fost ''foamea'' de turfuri, de acum va fi ''foamea'' de gold. Prin acest update, tot ce faceți este să măriți numărul codaților la waruri, nu că nu ar fi suficienți în momentul de față. Gangurile sunt unele dintre cele mai importante facțiuni de pe server, sper c-ați înțeles și voi acest lucru, pentru că, din partea mafioților se adună o mare parte din veniturile serverului (clear warns, unbans etc.) cât și, activitatea pe server este determinată de jucătorii activi la ganguri. Ei au o oră stabilă în care vor intra la waruri, nu degeaba, ora de vârf pe mai orice server este ora în care au loc warurile. Ar trebui să înțelegeți că mulți se mai joacă samp doar pentru ganguri, sper că veți înțelege că majoritatea vor părăsi comunitatea strict pentru a merge pe alte servere și a activa la waruri acolo în varianta casual. Nu cred că această comunitate ar trebui să devină ca și cei de la VALVE, o comunitate ce urmărește doar profit, pentru că, dacă s-ar dori eliminarea codaților, s-ar putea face acest lucru. S-ar putea găsi chiar foarte multe soluții, soluții banale pentru care nu sunteți nevoiți să cheltuiți nici măcar un bănuț, Rămâne la latitudinea voastră dacă doriți să testați această teorie sau nu, însă, o să vedeți, doar minusuri vor apărea odată cu acest update care are legătură cu mafiile.
  2 points
 32. sa vedeti dupa sistemu asta ce duduiala va luati pe turf cu ideile voastre
  2 points
 33. Sustin ideea lui Dark4Moon, am fost lider Verdant Family, perioada in care am ajuns la recordul de 72 de zone prin munca, multa activitate, nervi la war-uri, coordonare si implicare la wars, mereu cu ochii pe evidentele war-urilor, mereu cu gura pe membrii, mereu cu nervi pentru ca 70% din membrii mafiei nu ascultau, veneau greu pe turf, etc. Ar fi fost mult mai ok daca acest update s-ar fi implementat la sfarsitul lunii, totusi sunt mafii care sunt in top 1, inclusiv a mea, membrii fiind complet dezamagiti de aceasta decizie in urma devotarii si a implicarii lor la war-uri, sa nu mai zic ca multi dintre ei n-au puse invoiri la war-uri ca sa vina la ele. Sau se putea face efectiv un poll pe website in care aveau posibilitatea sa voteze toti jucatorii, mi s-ar parea mult mai corect asa fata de toti.
  2 points
 34. Happy Valentine everyone! We wish every in love person a Valentine's full of love, great gifts and all you wish for! We try our best to bring new ideas that everyone enjoys, so we have prepared a new unique Quest available during 14 February - 21 February. You will have to find several hearts we've hidden, 5 in each of the main cities. Once you have found a heart you will have to finish a puzzle we like to call Heartsweeper. Probably some older players recognize the concept of the good old Minesweeper. Those who are unfamiliar, the ideea is as follows: from a total of 30 squares, 15 of them contain hearts, 1-3 of them contain bombs and the rest are just empty. The purpose is to guess 6 hearts in this puzzle without hitting the squares with bombs. If you hit a bomb you will lose a life and the puzzle resets. If you remain without lives you can no longer finish the puzzle. Important to know: The Quest can be started from level 3 with at least 5 hours played. A life for the Quest regenerates in about 3 minutes. You will have to finish the puzzle for each heart you find on the map in order to go to the next one. The difficulty level is as follows: days 1-2 there will be 1 mine, days 3-4 there will be 2 mines, days 5-8 there will be 3 mines. With a bit of luck you should be able to finish the quest quite easily. The Quest can be redone and lost days can be recovered. Main prize: between 50.000$ and 70.000$, between 5-10 RPs, between 5-10 Gold. Prize of your choosing: two prizes: between 5-10 Rob Points and between 5-10 Escape Points and between 5-10 License Hours and between 5-10 Mission Points. Bonus #1: Upon finishing 4 Quests you will receive an extra prize of 300 Gold. Bonus #2: Upon finishing 7 Quests you will receive a prize of your choosing between: Stock DS or VIP Vehicle. The /getgift command can be used up to 4 times per day and will bring you the following prizes: between $5.000 - $25.000, between 1 - 5 Respect Points, between 10 - 50 Gold, between 1 - 5 days of Premium Account or between 5 - 10 Mission Points. We have also brought changes to the gang war system. We have seen at an increasing rate the lack of balance in the dominance of turfs, which in most cases keeps several gangs rather inactive because they cannot cope with recovering their territories, thus activity drops in those gangs until the leader of the dominant gang requests a wipe or certain situations leader to a wipe in order to offer new chances to the weaker gangs. To balance things out and to offer more chances to everyone to be more active and participate in wars we will introduce the concept of Gang Championships. They will take place in seasons, and each season will last the entire current month. Each new season will start with a wipe of gang turfs, so that every gang will start with the same chance. You will practically have an entire month to win as many wars as possible and own as many turfs as you can until the new season starts when turfs are wiped again. These wipes are scheduled in the last weekend of the current month and are made automatically by the server, also giving out prizes. We will offer prizes for the first 2 gangs with the most territories owned at the end of the season, as follows: 1st Place (the champion): 10440 Gold which will be automatically divided equally to all rank 1-6 members, including the leader. 2nd Place (vice champion): 7800 Gold which will be divided the same. In case of a tie the tiebreaker will be made depending on the number of wars won, and if there still is a tie the winner will be picked randomly. So from now on you will have one extra reason to go to wars, receiving prizes if you are the best. We will obviously make small adjustments where we need to depending on how things go in the first season. Note the fact that the first season will be shorter because we are already at the half of the month. So territories will get wiped when we make the update and you will have 2 weeks to win as many territories as you can, respectively wars. We hope that this new system will encourage players to participate more often at wars, as well as offer more chances to gangs that start badly and remain without turfs too fast. We have also prepared discounts on the game Shop that you can take advantage of. Attention, the image above is just for advertising and does not reflect the actual discounts. The discounts will be available until the 21st of February. Shopping guide Step 1: Register an account on the https://shop.b-zone.ro website or login if you already have an account. Step 2: Add funds into your account. See the following tutorials about adding funds to the account aici. Step 3: Convert the credit in Gold by placing orders from the Order page. Step 4: Buy the desired products with the [/shop] command or go to the DealerShip [/buyvehicle]. Step 5: Enjoy your new acquisitions! For any misunderstandings you can use the LiveSupport service from the shop.b-zone.ro website. Special thanks to Mushroom for the mapping and the idea. Have fun!
  2 points
 35. Frumos, felicitari kelton, inca odata ne-ati mai dat un motiv de ce sa ne lasam de samp cat mai multi, nu e ca si cum ca aveam destule, sunteti exact ca baietii ce ne conduc tara "este ceva bun stricam" vezi LA FIE CARE UPDATE HANDICAPAT DIN PARTEA TA ca ai hate si toti nu sunt de acord " il lasam frate, e bun, lasa-i in pula mea de idioti ca eu si asa sunt batran si e vai de mine trebuie sa le stric comunitatea cat mai repede sa nu mai am ce face, bobo cand te-a lasat sa te ocupi de comunitate nu cred ca voia sa te "ocupi" in sensul in care o faci tu, toti adminii 4-5-6 au cel putin 10 oameni pe care ii favorizeaza tot timpul, pe tine te doare undeva, ca ce plm tu futi bei te distrezi si generatia mica de 10-11 ani poate si mai mici baga bani in joc ca sa aveti voi ce face si din ce traii, nu stiu ce-ti mai trece prin cap si asa poate o sa-mi dai ban pentru ca am zis prea multe chestii adevarate aici, a fost o comunitate frumoasa fututa de tine si de "baietii tai", apropo este o miscare ft inteligenta, la fel si aia cand i-ai dat admn 6 lui sartor si daniel de pe 3, va pup
  1 point
 36. Ciudat e ca ei nu inteleg ca deja jocu moare pe zi ce trece da ei inca ne obliga sa-l jucam
  1 point
 37. menwhile toti pasnicii care nu au avut nici o data peste 20 de zile in mafii spunand ca este un update bine gandit. (proportie 20%) absolut toti mafiotii(printre care si persoane care joaca de peste 4-5 ani in mafii) spunand ca este un update foarte prost gandit. (proportie 80%) decizia finala? "atatia oameni au zis ca este un update bine pus la punct, eu zic sa-l implementam"
  1 point
 38. pentru goldul acela mai bine ma duc la spray, mai iti faci si nervi la war, va ti plans ca nu sunt capabili lideri sa i a si ei un 24, pai e vina noastra ca ei nu coordoneaza sau au membri?
  1 point
 39. Sistemul de mafii stricat total, va las asta aici. http://chng.it/64tL4x9f
  1 point
 40. Până în prezent doar liceul, dar mai am incă 3 ani și termin cu Medicina și pot spune că o să urmeze o carieră frumoasă in asta.
  1 point
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+02:00
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.