Jump to content

[B-Zone Battle] Giuliano vs RazviTnx

RazviTnx
 Share

Recommended Posts

• Numele meu: RazviTnx
  • Numele celui provocat: Giuliano
  • Tema luptei: Typography Inspiration
  • Dimensiuni (maximă / minimă): 1920x1080 / 1280x720
  • Deadline time posting: 3 zile

Amandoua sunt niste lucrari foarte frumoase dar votez lucrarea numarul unu. Este mult mai frumoasa dupa parerea mea si e mai bine lucrata. Cea de a 2-a nu e chiar asa de bine lucrata, stiu ca ti-a luat ceva timp dar nu.

Votez lucrarea numarul 2.

Serios? Prima e o lucrare ? Sincer e foarte naspa,daca e facuta de giuliano,rusine!

La a2a lucrare daca nu era acea mascota acolo era perfecta

Edited by F4L oTo

Votez lucrarea numarul 1, mult mai bine conturata. La numarul 2 ideea ce e de capul ei (si aia dupa un tutorial), elementele nu sunt bine combinate...si ce e cu sigla aia B-Zone acolo? Total nepotivit!

Lucrarea numarul 2 mi se pare prea simpla, seaca si fara tema (scotand din contest B-Zone). Lucrarea numarul 1 are o tema interesanta, iar detaliile sunt bine conturtate.

Votez lucrarea numarul 1.

Votul meu merge la lucrarea numarul 1, deoarece este oarecum amuzanta, iese putin in evidenta prin mesajul pe care vrea sa-l transmita. Cat despre lucrarea 2, mi se pare cam simpla, si logo-ul B-zone nu are ce cauta acolo, nu-i vad rostul.

Edited by Krysty xD

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.