Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

[CONSPIRACIES] - Holocaustul


BIS aka OldNab
 Share

Recommended Posts

Imagini pentru history lesson

 

Dezbatere pe tema credibilităţii Holocaustului

 

Folosiţi modelul de mai jos pentru a vă prezenta poziţia în cadrul dezbaterii:

Numele tău:
Poziţia ta:
Argumentul 1:
Argumentul 2:
Alte precizări:


(dacă aveţi mai mult de două argumente, puteţi continua voi cu Argumentul 3, Argumentul 4 ş.a.m.d.)


Folosiţi modelul de mai jos pentru a combate poziţia cuiva:

Numele tău:
Poziţia ta:
Contrez poziţia lui:
Contraargument 1:
Contraargument 2:
Alte precizări:


(dacă aveţi mai mult de două contraargumente, puteţi continua voi cu Contraargument 3, Contraargument 4 ş.a.m.d.)

 

  • Pentru a participa la o dezbatere va trebui să folosiţi modelele de mai sus. În caz contrar, veţi primi un avertisment verbal.

 

 

  • Păstraţi un comportament civilizat, injuriile sunt strict interzise. În caz contrar, veţi primi un avertisment.

 

 

Asiguraţi-vă că aţi citit Regulamentul înainte de a posta!

Edited by BIS aka OldNab
Link to comment
Share on other sites

Numele tău:
Poziţia ta: anti-conspiraționist
Argumentul 1: Argumentele negaționiștilor sunt lipsite de surse veridice.
Argumentul 2: Nu înțeleg cum aceste subiect ar putea fi o conspirație la câte argumente sunt în favoarea sa. 
Alte precizări: - 

Link to comment
Share on other sites

14 hours ago, The Wealth of Nations said:

Numele tău:
Poziţia ta: anti-conspiraționist
Argumentul 1: Argumentele negaționiștilor sunt lipsite de surse veridice.
Argumentul 2: Nu înțeleg cum aceste subiect ar putea fi o conspirație la câte argumente sunt în favoarea sa. 
Alte precizări: - 

 

Sunt foarte multe argumente care demontează teoria holocaustului. Ţi le-am prezentat şi în topicul "Debates" de la "Politics", aşa că nu mai are rost să mă implic eu în această dezbatere, cel puţin nu acum.

 

Aştept să văd păreri şi din partea altor persoane, pe care le voi susţine sau combate.

Link to comment
Share on other sites

Numele tău: Wolfgang
Poziţia ta: Cred în Holocaust.
Argumentul 1: Nu cred că e nevoie să argumentăm că albul e alb, lucruri atât de evidente nu-și au rostul să fie discutate.
Argumentul 2: -
Alte precizări: Care-i negaționist, aștept să-și expună pe aici conspirațiile și poveștile pentru a întra în dezbatere.

Link to comment
Share on other sites

Numele tău: BIS aka OldNab
Poziţia ta: Cred că "holocaustul" este o minciună inventată de evrei.
Argumentul 1: 13 milioane de oameni morţi în doar 3 ani de zile? Înseamnă în jur de 8 oameni omorâţi, 24/7, non-stop, în fiecare minut (ceea ce este aberant).
Argumentul 2: Găurile din camera de gazare de la Auschwitz (cele din tavan, pentru a părea adevărată povestea cu gazul introdus pe acolo) sunt făcute după război, la fel şi ca un "cuptor", construit de sovietici în 1947.

Argumentul 3: Zyklon B nu este o otravă potrivită pentru a omorî oameni. Era folosit pentru a "gaza" hainele deţinuţilor, din cauza răspândirii tifosului prin păduchi (cauza principală a morţii celor 271.000 de persoane, alături de foame).

Argumentul 4: La Auschwitz existau piscină, teren de fotbal, operă, teatru, bordel şi, în special, poştă, despre care Crucea Roşie scria în septembrie 1944, într-un raport, că "deţinuţilor le era permis să primească pachete şi că zvonurile privind «camerele de gazare» nu erau verificabile."

Argumentul 5: Tot Crucea Roşie oferea, în 1979, următoarele cifre privind numărul morţilor din lagărele de concentrare:

Imagini pentru red cross holocaust

Argumentul 6: World Almanac (Wikipedia vremii) oferea următoarele cifre:

Imagini pentru holocaust almanac
Alte precizări: Dacă mai sunt şi alte nedumeriri, pot veni cu mai multe argumente.

Link to comment
Share on other sites

Numele tău: Wolf
Poziţia ta: Cred 
Argumentul 1: Vorbim despre Holocaust, deci discutăm despre 6 milioane de persoane (evrei, comuniști, homosexuali, handicapați, romi), 3 ani = 1095 zile, 12 lagăre de exterminare. Facând calcule, reiesă că 19 persoane erau ucise fiecare oră într-un lagăr de concentrare. Trebuie să luăm în considerare și că: 1. Persoanelor date nu li se oferea dreptul la un proces și nu se perdea timp pentru procesări. 2. Majoritatea mureau pe motiv de boală. 3. Alții mureau din cauza malnutriției 4. Alții murea de frig 5. Iar alții mureau de durate lungi de expunere la soare 6. Oboseală excesivă 7. Fiecare lagăr de exterminare era echipat cu minim 1 cameră de gaz, iar max. 4 camere de gaz (Ausciwtchz) în care încăpeau între 1000 persoane - 2000 persoane, 19 persone pe oră într-un lagăr e un număr destul de realist. Punctul 1 nu cred că trebuie să mai fie discutat, e clar deja.

Argumentul 2: Doresc să analizez sursele. Te rog.

Argumentul 3: Cianura de hidrogen aкa Zyкlon B e mai periculoasă pentru oameni decât pentru insecte.

Argumentul 4: Și ce vrei să-mi dovedești? Că unii evrei au fost gazați cu pielea hidratată și alții cu pielea uscată? :)) Cel mai prost argument citit vreodată.

Argumentul 5: Raportul dat e fals. În 1978 Crucea Roșie a menționat că niciodată n-a investigat numărul morțiilor în urma războiului(1). Ignoranța internetului.

Link to comment
Share on other sites

Numele tău: BIS aka OldNab
Poziţia ta: Cred că "holocaustul" este o minciună inventată de evrei.
Argumentul 1: Uite cum vă contraziceţi :)) teoria "holocaustului" zice că 6.000.000 de evrei au fost omorâţi. Dar evreii erau doar 42% din totalul victimelor "holocaustului". Aşadar, cifra totală ar trebui să fie 13-14.000.000.
Argumentul 2: Nu încăpeau nici de departe 1.000-2.000 de persoane într-o "cameră de gazare".

Argumentul 3: Sursă

Argumentul 4: Deci "Crucea Roşie scria în septembrie 1944, într-un raport, că "deţinuţilor le era permis să primească pachete şi că zvonurile privind «camerele de gazare» nu erau verificabile." este "cel mai prost argument citit vreodată" :)) zise ăla care susţine o teorie bazată pe 0 argumente reale.

Argumentul 5: Normal, doar ce-avea să facă sub presiunea evreilor? :))

Link to comment
Share on other sites

Numele tău: Mikey.
Poziţia ta: HOLOCAUST, sună totuși PREA MULT. Evident, mi se pare o minciună.
Argumentul 1: Păi hai să vedem, în aceste.. lagăre să le zicem așa, au murit circa la 6 sau 7 milioane de oameni, mie unul mi se pare exagerat. În fine, mai departe decât atât, logic că poate fi numit așa de evreii care au fost omorâți, altfel cum l-ar numi? Este ceva împotriva nației lor.
Argumentul 2: Mai mulți oameni au murit de la comunism și.. înainte de toate astea, fenomenul numit SCLAVISM (sper să nu fi scris corect), a făcut mult.. dar mult mai multe victime.
Alte precizări: De ce trebuie atât de mediatizat ceva fals? Bravo lui Hitler pentru ceea ce a vrut, cam calic, dar și-a iubit țara.

Link to comment
Share on other sites

Numele tău: Kimbal
Poziţia ta: holocaustul nu este neaparat o minciuna ci o exagerare monstruoasa pentru distrugerea imaginii totalitarismului.
Argumentul 1: Am vizitat recent lagarul de concentrare de la Dachau, Germania, am citit absolut fiecare tablita scrisa acolo iar nicaieri nu era scris un nr. de morti. Da, este adevarat ca acolo au muncit cateva zeci de mii de evrei si tigani dar nicaieri nu se confirma un nr. de morti.
Argumentul 2: Sunt convins ca au existat victime dar nu cred ca acela este adevarat numar. In lagarul din Dachau exista o camera de ''gazare'' pe care scria ''dusuri'' dar pe documentele de pe perete scria clar ca din sursele existente, se spune ca camera nu a fost niciodata folosita. Da, am vazut si cuptoarele pentru crematoriu dar va intreb din nou, de ce e gresit sa arzi un mort? Pe vremea aceea medicina nu era asa de dezvoltata iar stocarea mortilor in morga putea porni o pandemie. 
Alte precizări: Heil Antonescu! 

Edited by Kimbal
Link to comment
Share on other sites

Numele tău: Clarxon.
Poziţia ta: Holocaust denial.
Argumentul 1:Paltreu1.jpg.b78f08d817d0b7f1649f5b41f497461c.jpg Pe data de 25 August 1933 intre Germania Nazista si insisi Liga Zionista Germana a fost semnat un act care stiplueaza: Relocarea a 60.000 de Evrei Germani catre Palestina. Acesta a intra in vigoare la numai dupa 3 luni de la semnarea acestuia, de ce spun "la numai dupa 3 luni"? Avand in vedere ca imaginea Germaniei Naziste de astazi este una a unui stat politienesc criminal fara valori morale si cu un lider "demagog", "megaloman" si  "criminal in serie" care doreste sa calce totul in picioare, foarte dragut din partea lor de a lasa inamicul public nr. 1 sa plece pur si simplu, si nu doar cativa..60.000.                                                                          

 

Argumentul 2: Urmatorul argument pe care as dori sa il aduc, a fost dat mai sus. Deci imi cer scuze daca deranjeaza pe cineva cu ceva.

 

 

World Almanac: 1933

 

            jews1933.thumb.jpg.716a60952681fb77f08afcae5356af65.jpg             

World Almanac: 1948                                                                                                                                                                                                                          

jews1948.jpg.517b6d85aa3bce09913711ac890f4d28.jpg

 

Bun, ne vom concentra pe populatia evreiasca a Europei, din moment ce pe continentul pe care ne aflam s-a intamplat totul.

 

"World Almanac" din 1933 ne prezinta urmatoarele date din Europa: Un total de 9.494.363 populatie evreiasca. 

"World Almanac" din 1948 ne prezinta urmatoarele date din Europa: Un total de 9.372.666 populatie evreiasca.

 

Daca guvernul German sub conducerea lui Adolf Hitler chiar a omorat o suma fabuloasa de 6 milioane de Evrei acel numar ar fi trebuie sa se reflecte in datele din "World Almanac", dar din contra daca ne uitam la populatia evreiasca totala, putem constat ca din 1933-1948, chiar a crescut cu cateva sute de mii. Bineinteles s-au inregistrat pierderi si pe partea europeana dar un numar destul de infim (121.697) in comparatie cu 6 milioane (6.000.000). 

 

 

Argumentul 3: Evreii si lagarele de concentrare:

 

Este un document unic in toata Europa in legatura cu starea lagarelor de concentrare. Raportul in trei volume al Comitetului International al Crucii Rosii(vom prescurta ICRC)si activitatii sale in Al Doilea Razboi Mondial, Geneva, 1948. Acest raport inteligibil din parti total neutre a incorporat si expandat cercetarile a alte doua documente:  Documents sur l’activité du CICR en faveur des civils détenus dans les camps de concentration en Allemagne 1939-1945(Geneva, 1946) si Inter Arma Caritas: the Work of the ICRC during the Second World War (Geneva, 1947). Echipa de autori condusa de Frédéric Siordet, a explicat chiar in primele pagini ale raportului ca Crucea Rosie este total politic neutra. 

 

 

1929: ICRC aplica cu succes conventia militara de la Geneva, astfel primind acces catre civilii tinuti prizonieri in Europa vestica si centrala de catre autoritatile Germane. Pe de alta parte Uniunea Sovietica a refuzat conventia militara de la Geneva, deci ICRC nu a avut acces la prizonierii civili si miliari care numaru milioane si ale caror condtii erau cunoscute ca fiind cele mai precare, acestia fiind deprivati de orice contact international.

 

Raportul Crucii Rosii clarifica cricumstantele prin care Evreii au fost dusi catre lagarele de concentare. Acesteia find, civili deportati din teritorii care erau sub administratie Germana numiti “Schutzhäftlinge”, care erau arestati pentru motive politice sau rasiale, deoarece prezentau un pericol pentru stat sau fortele de ocupatie.Erau judecatia sub legea comuna a statului, care prevedea securitatea.

 

Raportul admite ca Germania a fost prima care a acceptat supervizarea de catre Crucea Rosie pentru detinutii pe motive de periclitare a securitatii, ba mai mult in anul 1942 ICRC a obtinut concesii importante din partea Statului German, le-a fost permis sa imparta mancare catre lagarele din Germania, si incepand cu Februarie 1943, le-a fost permis sa supervizeze si sa distrubuie mancare catre toate lagarele de concentare. Apoi ICRC  a stabilit contact cu comandamentele lagarelor care impreuna au stabilit un program de distruburie majora de bunuri materiale, macare si apa, in ultimele luni al anului 1945, scrisori de la prizonierii evrei au "curs" catre ICRC, majoritatea de multumiri. 

 

Destinatarii Crucii Rosii erau Evrei: Raportul spune urmatoarele "Peste 9,000 de pachete cu mancare erau mpachetate zilnic, din toamna anului 1943 pana in 15 mai 1945, in jur de 1.112.000 pachete cu o greutare totala de 4.500 de tone au fost trimise catre lagarele de concentare" (Volumul 3, Pagina 80). Aditional, pe langa mancare aceste pachete contineau haine si divesre produse farmaceutice. "Pachete erau trimise catre urmatoarele lagare de concentare: Dachau, Buchenwald, Sangerhausen,  Sachsenhausen,  Oranienburg, Flossenburg, Landsberg-am-Lech, Floha, Ravensbruck, Hamburg-Neunegamme, Mauthausen, Theresienstadt, Auschwitz,  Bergen-Belsen, catre lagare in apropierea Vienei in centrul si sudul Germaniei, principalii destinatari erau: Evreii, Belgieni, Olandezi, Francezi, Greci, Italieni, Norvegieni si Polonezi." (Volumul 3, Pagina 83).

 

In cursul razboiului: "ICRC a putut sa transfere si sa distrubuie sub forma de ajutoare, peste 21.000.000 de franci Elvetieni stransi de organizatii evreiesti de pe tot globul, cel mai mare contribuitor fiind Joint Distrubution Committee of New York" (Volumul 1, Pagina 644). Aceasta organizatie americana i-a fost permisa sa aiba sedii in Berlin pana cand America a intrat in razboi. ICRC au avut o disputa ca ajutoarele nu mai puteau fii trimise nu din cauza Germaniei ci din cauza blocadelor Alitate. Majoritatea ajutoarelor erau produse in Slovacia, Ungaria si Romania.

 

ICRC au fost total impresionati de condtiile lagarului Theresienstadt la care au facut o vizita finala in Aprilie 1945. In acest lagar: "Erau aproximativ 40.000 de evrei deportati din diferite tari, era un lagar oarecum privilegiat." (Volumul 3, pagina 75). Raportul mai spune: "Delegatii Comitetului aveau voie sa viziteze Theresienstadt care era exclusiv folostia pentru evrei, si era guvernata cu niste conditii speicale, din informatii adunate de catre Comitet, acest lagar a pornit ca un experiment de catre cativa lideri ai Reich-ului, acesti lideri doreau ca evreii sa isi creeze un oras sub administratia lor si sa fie aproape complet autonom" (Volumul 1, pagina 642).

 

ICRC a multumit si Regimului Antonescian al Romaniei Fasciste, unde Comitetul a reusit sa distrubuie 183.000 de ajutoare catre evreii Romani, pana la invazia teritoriului de catre Sovietici. Aceeasi situatie au avut-o si restul lagarelor de concentrare dupa "elibararea" lor de catre Sovietici. ICRC primea foarte multe scrisori de la Auschwitz pana la ocuparea sovietica care a dus la evacuarea prizonierilor catre vest. Incercarea de a trimite ajutoare catre lagarele ocupate de Sovietici au fost in zadar. Totusi Crucea Rosie a reusit sa trimita ajutoare prizonierilor care au fost evacutia catre lagarele din vest unele din ele fiind chiar Buchenwald si Oranienburg.

 

Nu exista evidente ale genocidului: Unul dintre cele mai importante aspecte ale Raportului Crucii Rosii este ca clarifica adevarata cauza a mortii care s-a intamplat catre sfarsitul razboiului. Raportul spune: "Hoasul creat in Germania de catre invazia din ultimele luni ale razboilui, lagarele nu au mai primit mancare, iar foamete a luat un numar foarte mare de vietii. Alarmat Guvernul Germaniei a informat ICRC in legatura cu situatia in Februarie 1945. In luna martie 1945 discutii intre ICRC si General al S.S.Kaltenbrunner au ajuns la mai multe concluzii. Ajutoarele puteau fii din nou distrubuite si un delegat ICRC a fost autorizat  sa stea in fiecare lagar." (Volumul 3, pagina 83).

 

Autoritatile Germane au incercat sa remedieze situatia precarar atat cat au putut. Crucea Rosie a spus foarte clar ca ajutoarele au fost incetinite din cauza bombardamentelor Alitatilor a cailor de transport Germane iar in interesul prizonierilor evrei au protestat impotriva "Razboilui aviatic total barbar" (Inter Arma Caritas, pagina 78). Din luna octombrie 1944, ICRC a avertizat Ministerul German al Afacerilor Externe, de colapsul capabilitatilor Germane de transport, declarand ca foamete pe teritoriul German avea sa fie inevitabila.

 

Mai departe, Crucea Rosie nu a gasit nicio evidenta sau document ori  declaratie oficiala prin care, sa fie stipulata exterminarea evreilor din lagarele de concentare. In toate cele 1.600 pagini ale raportului nu se mentioneaza absolut nimic despre asa zisele camere de gazare. Insa admite ca evreii ca totusi ca si alte nationalitati au suferit foarte mult pe timpul razboilui.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.