Jump to content

Sugestii - Editia 5


Kelton
 Share

Recommended Posts

ro32.png

 

În această secțiune se vor posta sugestiile voastre pentru serverele de sa-mp.

 

Cum funcționează secțiunea?


Va exista un singur topic deschis la un moment dat în care orice membru cu minim 50 de posturi va putea face o sugestie.

Sugestiile pot fi votate pe urmă pozitiv sau negativ folosind sistemul de reputație/reacții.

Cele mai votate vom să încercăm pe cât posibil să le includem în cele mai noi update-uri.

 

Reguli:

  • sugestiile care nu sunt rezonabile din punct de vedere administrativ precum „toți jucătorii să primească gold moca” nu vor fi implementate indiferent câtă reputație pozitivă primesc.
  • sugestiile făcute la mișto sau care au un conținut inadecvat vor fi ascunse/șterse iar utilizatorii sancționați cu warn/suspend.
  • topicul de sugestii nu este unul de discuții, dezbateri, dat cu părerea; posturile de genul vor fi ascunse/șterse iar utilizatorii sancționați cu warn/suspend.
  • încercați pe cât posibil să nu repetați sugestii deja făcute de alții, aceste posturi vor fi ascunse/șterse iar utilizatorii sancționați cu warn/suspend dacă continuă să facă acest lucru.
  • stafful va monitoriza sugestiile făcute și le va implementa pe cele care consideră că merită implementate dintre cele mai votate, fără a oferi un răspuns fiecărui utilizator în parte pentru sugestia pe care a făcut-o.
  • pentru a încerca să implementăm mereu cele mai curente și mai dorite sugestii vor exista mai multe ediții a topicului cu sugestii; ex: ținem topicul Ediția 1 deschis timp de-o săptămână pentru a putea sugera și vota, după care îl închidem și implementăm sugestiile dorite; după un timp deschidem topicul Ediția 2 și tot așa.

 

Sfat important: Pentru o mai mare șansă ca sugestia voastră să fie acceptată încercați să nu scrieți 100 de sugestii într-o postare deoarece jucătorii nu o să vă voteze.

 

uk32.png

 

In this section you can post your sa-mp related suggestions.

 

How does the section work?


There will be one open topic at a given time in which any member with at least 50 posts can make a suggestion.

Suggestions can be voted using the positive or negative reputation/reaction system.

The most voted suggestions we will try as best as possible to include them in the newest updates.

 

Rules:

  • unreasonable suggestions from an administrative points of view as „ass players get free gold” will not get implemented no matter how much positive reputation they get.
  • suggestions made out of mockery or with inappropriate content will be hidden/deleted and the user punished with warn/suspend.
  • the suggestion topic is not a discussion one, a debate one, to tell your opinion; such posts will be hidden/deleted and the user punished with warn/suspend.
  • try as best as possible not to repeat suggestions already made by others, these posts will get hidden/deleted and the users punished with warn/suspend if they continue to do so.
  • the staff will monitor the suggestions and will implement those that it considers best from the most voted, without offering an answer to each individual player that made a suggestion.
  • to try to always implement the most current and wanted suggestions we will make multiple editions for the suggestion topic; ex: we keep the Edition 1 topic opened for a keep so you can suggest and vote, after which we close it and implement the wanted suggestions; after that we open Edition 2 and so on.

 

Important advice: For a higher chance of your suggestion getting accepted it is indicated not to write 100 suggestions in the same post because players won't vote for you.

Link to comment
Share on other sites

1 ~ Only the owner of vehicle should be able to remove Tuning from Tuning business.

Other players should not be allowed to enter tuning business with other player vehicles.

 

2 ~ Mobile phone system similar to GTA 5.
 

3 ~ Players should be able to remove (DELETE) things from safebox , When I was r4 gang I deposited some combat, tec9 in safebox and now I am not able to remove them as I am not a r4 gangster anymore.

Link to comment
Share on other sites

Propun ca .. odata ce ti-a tractat masina un membru din Tow Truck Company sa nu o mai poti lua doar dupa ce masina a fost dusa la destinatia de tow de un membru din factiunea respectiva si sa iti scrie in chat un text ..ca un exemplu " Masina ta nu poate fi momentan respawnata deoarece este tractata de un membru din factiunea Tow Truck Company ".

Link to comment
Share on other sites

1) Propun sa se facă o mică schimbare la sistemul de rob, de exemplu: când ne dam /heal intr-o casa, sa luam și armura. Ca sa fie egal atât pentru polițiști cât și pentru jucatori. Și încă o modificare ar fi sa adăugați locații noi de rob. 

2) Să scădeți economia de pe serverele RPG și banii sa se facă mai greu, deoarece acum orice jucător care joaca maxim 4/5 zile, își poate achiziționa un infernus sau orice alta mașina premium. Dacă ar fi sa dau un exemplu, ar fi cam așa: 1.000$ = 100$, 10.000$ = 1.000$, 100.000$ = 10.000$ și tot așa.

Link to comment
Share on other sites

1) There should be A stock market system in-game in which players can invest money and it will make game more exciting like Gta-5 have a system and it should be like the player will invest money in b-zone businesses Like Cnn LS, Bank LS Etc. 

2) There should be a mobile Phone system like Gta - 5 from where we can invest money in stocks, A good system I wish we have a Voice chat Also.

3) There should be a bag system in which player can store food, drinks, if they are low on health, can use immediately and limited guns similar to safebox but it should be easy to manage.

4) If possible try to make one gang into an English gang. 

5) There should be a modification in Mayor, For now, the mayor is too easy there should be more work for Mayor. There Should be more benefits of being mayor. Mayor should be visible in Faction Logs too.

6) Clubs And Pubs should be more efficient.

 

Link to comment
Share on other sites

1. Posibilitatea de a putea detine mai multe garaje simultan.

2. Posibilitatea de umplere a rezervorului masinilor din garaje cu un pret mai mare decat la benzinarie.

3. Posibilitatea la jobul Fishing de a pescui mai multi pesti de odata in functie de skill.

4. Marirea canditatii maxime de momela posibila detinuta la 30/40.

5. Adaugarea unei comenzi/adaugarea in meniul (/tog) o optiune pentru liderii factiunilor pentru dezactivarea chatului comun a factiunii de tipul din care face parte (ex. /sx /tx etc) pentru ca membrii de rank 1-5 sa nu mai poata vorbii pe el.

6. Adaugarea posibilitatii de a cumpara VIP cu gold chiar daca jucatorul detine una sau mai multe gratuitati de acel tip.

Edited by Tupi
Link to comment
Share on other sites

1. In rob a robber should get armor back again after start robbing at /heal. 

2. A leader of the faction should be selected from the current members of the faction (any rank +3 member which admin +4 thinks reasonable).

 

Link to comment
Share on other sites

Propun schimbarea job farmer. Principiul sa fie asemanator ca acum, dar sa se desfasoare in alt VW, dar unde sa aiba si un anumit numar de  jucatori parcela tot in acelasi VW, asa nu o sa mai existe probleme ca alti jucatori au cate 2 parcele si altii nu au deloc, deci nu pot face si ei job de farmer. In timp in functie de cati jucatori fac acel job sa fie reglata sau nu economia la job, pentru a nu afecta economia la server daca sunt prea multi, sau sa fie reglat job pentru a dura mai mult sau pentru a face mai multe actiuni.

Exemplu: Eu, ionica si cu giorgica avem parcela in VW 1000, fanica, vasile si cu cornel au parcela in vw 1001 si tot asa, in functie de cati jucatori fac acel job.

Link to comment
Share on other sites

Fuziune. E singura mea propunere. M-am saturat sa joc cu 350 de playeri on din care 200 si ceva pe sleep. Nu-i activitate mai deloc. Macar RPG1 mai merge treaba, dar pe 2... Inteleg ca e greu tot procesul, dar sa fim realisti, SA:MP-ul in Romania a scazut foarte mult in ultimii 2,3 ani. NU o sa mai revina la ce a fost! Mai sunt perioade de crestere brusca, cum a fost cu zilele comunitatii, dar in rest numarul de jucatori revine tot la standardul normal de 250 - 300 (poate 350 in zilele bune).

 

Dar mna, e decizia staffului superior pana la urma. 

Link to comment
Share on other sites

Sa se adauge la folosirea comenzii /throw si optiunea sa arunci din kituri, primesti kituri de dependenta poate cateodata si nu ai nevoie de ele si nu gasesti pe cineva sa le vinzi, mai bine le arunci.

Edited by South IamGold
Link to comment
Share on other sites

Propun sa se scoata statusul de no unban la banuri.Chiar daca au gresit jucatorii mai merita si ei o sansa la unban

Link to comment
Share on other sites

Propunere : Adugarea unui garaj care poate fi cumparat cu bani din joc , nu cu gold. Astfel se mai poate balansa economia jocului existand o metoda prin care poti arde banii.

 

Propunere misiuni : Cum payoutul nu este foarte mare propun ca timpul de asteptare intre misiuni sa fie redus.

 

Propunere job Farmer : Adugarea unui cooldown , de exemplu un jucator poate inchiria o parcela dar dupa ce aceasta expira jucatorul nu poate inchiria alta timp de o ora. Pe langa asta limitarea la o singura parcela pe ip si in cazul schimbari ip-ului expirarea contractului de inchiriere instant.

 

Propunere SF : Adugarea de noi activitati . S-ar putea adaugaa un sistem asemanator cu poker dar sa fie biliard si sa fie situat in SF. Pe langa asta jobul de trucker ar trebui si el mutat in SF.

 

Propunere job nou : Adaugarea unor joburi noi cum ar fi Pilot de avion. Pilotul ar putea avea un branch legal in care livrezi bunuri legale , si unul ilegal in care livrezi droguri si arme.

Edited by Jedai
Link to comment
Share on other sites

Salut, sugestiile mele pentru Serverele RPG sunt următoarele:

 

FERMIER: Să se adauge mai multe parcele unde să poți lucra cu Combina, să plantezi plante în funcție de skill-ul tău (grâu, orz, porumb, etc). Să fie asemănător cu cel actual.

 

SKINURI: Să arate când dai comanda [/skins] skinurile noi primite. Să fie un buton de 'NEW' în partea superioară a skinului, asemănător cu butonul 'SALE' atunci când tastezi [/skins] într-un Binco.

 

BUNKER: La bunker să ai șansa de 5% să primești o misiune unde să poți face 100/100 provizii din prima. Mașina poate fi un Barracks. De asemenea să ai șansa de 5% să primești o misiune, tot cu vehiculul Barracks, însă de data asta să vinzi tot stocul produs.

 

 

MARATON: Atunci când dai click cu mouse-ul pe un anumit premiu să-ți arate un mic Text-Draw cu informațiile premiului selectat.

 

TRUCKER: Sistem de Convoy, să poți invita unul sau mai mulți jucători să facă o cursă sau mai multe. Liderul va alege cursa pe care o vor primi toți cei din Convoy. Pe hartă să apară checkpoint-uri albe unde indică poziția membrilor din Convoy pe hartă. 

 

CLANURI: Sistem de zile la clanuri.

 

JOBURI INTERACTIVE: Mai multe joburi unde poți munci cu prietenii

 

CONT PREMIUM: Să ai opțiunea de a-ți alege culoarea numelui din chat atunci când ai cont premium folosind comanda /pcolor.

 

TASK-URI, /ADS: Tastând /tasks să-ți arate doar Task-urile pe care le-ai primit de la Cătălin ci nu și bonusurile. Bonusurile să fie afișate doar tastând /bonuses. Tastând comanda /ads, unde-ți sunt afișate anunțurile viitoare, atunci când apeși pe un anunț să-ți apară un Text-Draw unde ai opțiunea de a-i da SMS sau de a-l apela pe cel care a pus anunțul.

 

JOBUL GUNOIER ȘI ȘOFER DE AUTOBUZ: 

 

La Gunoier:

- Să mergi la un Checkpoint;
- Să te dai jos din mașină și să mergi lângă un tomberon;
- Să iei un coșul de gunoi pe sus;
- Coșul acela de gunoier să-l duci în spatele mașinii și să apeși Y
- Să fie un delay de 10 secunde sau mai mare între coșurile luate;
- Să urci înapoi și să mergi la următorul CP;
- La final după ce ai colectat numărul de coșuri necesare (sau Kg de gunoi) trebuie să duci gunoiul într-o groapă de gunoi
- Acolo să aștepți puțin să se golească gunoiul din mașină și să se pună în groapă;
- După duci mașina într-un biz de tip 'Spălatorie' unde să plătesti o taxă de 1.000$.
- După așa zisa spălare să mergi la jobul gunoier, acolo unde să predai mașina curată. Abia atunci vei primi plata.

 

ȘOFER DE AUTOBUZ:


- Să fie mai multe rute (fiecare cu un număr de checkpoint-uri și cu drumuri diferite) și să-ți alegi ruta cănd dai /work;
- Să fie sus acolo numărul rutei și primul și ultimul CP unde merge (ex: 1. Aero LS  - Bank LS) similar cu viața reală în transportul Urban. Numărul rutei și informațiile acestea se pot scrie precum VIP Textul la mașini;

Unde 1  = ruta selectată iar '1 Spawn LS - Bank' - primul și ultimul checkpoint pe unde merge autobuzul și numărul rutei.
- La finalul rutei selectate să primești plata în funcție de ce rută ai selectat.
- Recalculare câștiguri.

 

NEOANE: Să poți adăuga neoane pe Sultan și mașinile pe care le cumperi de pe shop.b-zone.ro (Dune, Tractor, Coach, etc)

 

ACHIEVEMENTS: Atunci când primești o casă sau un biz să completezi acele achievement-uri, nu doar dacă dai /buybiz sau /buyhouse.

Edited by NeXuS.
Dacă îmi mai vin idei las aici un edit
Link to comment
Share on other sites

Propun sa fie mutate o arena din LS și una din LV cum ar fi Paintball-ul în orașul SF pentru a creste puțin economia și în acest oraș. Sa fie mutat truck ul din nou în SF deoarece orașul asta a murit complet. Și prin urmare sa existe fuziunea dinte RPG1 și RPG2 deoarece RPG2 a scăzut foarte mult și mulți dintre noi nu mai vedem jocul atât de distractiv când vezi 350 de playeri on din care 300 sunt pe sleep. 

Link to comment
Share on other sites

1. Să se modifice jobul Miner, astfel sa primesti mai multi bani și să ți se schimbe mașinile. Nu cred că mai lucrează nimeni acolo, deoarece se câștigă foarte puțin și devine plictisitor. 
 

2. Să se adauge un sistem de Ruletă la cazino

 

3. Să se adauge un sistem de pariuri

 

4. Jobul Trucker să fie mutat în SF și eventual o arenă mai populată, deoarece este foarte pustiu orașul 

Edited by TLG Flavia
Link to comment
Share on other sites

1. Sa se implementeze o noua factiune de curse cu masini (4tunning) in SF. 

- avand in vedere ca orasul SF e gol, o noua factiune de acest gen ar putea rezolva putin 

- Sistemul de /race nu il foloseste mai nimeni.

- Activitatea civililor ar creste nitel, 

 

2. Sa se introduca la hitmen, atunci cand iti dai undercover sa iti schimbi si skinu(Multi folosesc moduri de depistare a oamenilor care sunt online si afla, descopera cine are ctr pe ei)

 

3.Introducerea de un sistem nou pentru bizuri si un job nou.

In ce consta aceasta treaba:

Fiecare biz sa detina un anumit numar de "produse" 100 sa zic, iar la fiecare client care intra in biz, aceasta sa scada numarul de produse. Atunci cand produsul are 0 produse, sa nu poti sa intri in biz. 

Aici intervine jobul nou. "Livrator de produse". El se va ocupa cu alimentarea bizurilor cu produse. Asa ar creste activitatea bizurilor, introducerea unui lucru nou.

 

 

Voi mai venii cu Edit:

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.