Jump to content

V-ati lovit vreodata profesorul/profesoara?

Br i an
 Share

V-ati lovit vreodata profesorul/profesoara?  

74 members have voted

1. 1. V-ati lovit vreodata profesorul/profesoara?

• Da
      16
    • Nu
      58

Recommended Posts

Nu :)) Dar am un coleg care a fost alergat prin clasa de profu de religie care in timp ce il alerga il si injura de toti morti(Pe elev)

eu da am lovit cand imi aruncam pixurile pe geam profesoara sa pus in fata geamului si poc in cap (headshot):))

Jucam voley si :-" domnu` statea pe banca si i-a venit mingea in cap . dar bine , am fost pedepsit pentru ca nu aveam in program voley ... si nu aveam nici ora de sport... eram afara si i-am luat mingea unui pici si .... in consiliu =]

Nu,ar fii cam ciudat sa lovesti pe cineva care incearca sa te invete ceva.

Aia care fac,sunt golani.

P.S: Din gresela da,l-am lovit pe profesoru' de fizica in picior cu mingea :D.

Daca mai lasi astfel de comentarii - > suspend.

emptYmdY

Edited by emptYmdY

Nu, dar m-am certat o data cu diriginta si cu directorul. Am avut atunci 6 la purtate. Atunci sincer m-am abtinut sa nu injur si sa nu-i lovesc...

Edited by GoLdWyNnn

Da, aruncand intr-un coleg cu creta si ferindu-se am lovit-o pe profa de franceza ...

PS:intentionat nu, acest lucru este legat de comportament banuiesc ca cei care au facuto intentionat nu prea stiu sa se comporte ;)

Edited by cr3aTiVe

NU,desi imi vine sa ii plesnesc cam pe toti nu imi permit,risc sa fiu exmatriculat,si nu imi doresc acest lucru,odata imi amintesc ca am dat skander cu profu de istorie,si cam atat,mai multe nu imi permit oricat de nesimtit as fi

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.