Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Noapte buna, ne auzim maine la waruri. Sunt 8-9 cereri de inactivitate + Only, totusi sper sa ne strangem ~25 si sa nu pierdem zone.

Antrenati-va, dormiti bine, faceti tot ce trebuie ca sa trageti bine maine si sa castigam.

wXcuEfb.png

Salut baieti, o sa imi pun o cerere de invoire pentru maine la waruri, nu o sa fiu acasa. Sper sa fiti uniti si sa nu mai suferiti ca aia au AIM, n-au si toate astea, exact ce a spus NoWa azi la sedinta, pierzi timp suferind pe /f ca ala are AIM si ca nu stiu ce, puteti sa castigati cateva waruri, bafta!

Neata baieti, eu plec de acasa acum asa ca succes la war-uri, macar vreo 2 teritorii in LS si sa va aparati in LV, Bafta.

Buna dimineata!

If we don't end war, war will end us.” - Motto-ul dupa care ne ghidam astazi.

Uitati-va la profilul meu la cele 2 clipuri, in principal la primul. Deduceti voi concluzia... multi jucatori de pe B-Zone ar trebui sa vada.

Mai putin de 60 de minute pana la war, haideti in joc, trebuie sa ne pregatim, azi va fi o zi foarte grea. Avem si multe cereri de invoire / inactivitate, adversarii isi revin din ce in ce mai mult, trebuie sa fim uniti ca sa putem castiga. Sper ca la 13:00 sa fim peste 25 ON.

Mai putin de 60 de minute pana la war, haideti in joc, trebuie sa ne pregatim, azi va fi o zi foarte grea. Avem si multe cereri de invoire / inactivitate, adversarii isi revin din ce in ce mai mult, trebuie sa fim uniti ca sa putem castiga. Sper ca la 13:00 sa fim peste 25 ON.

sRn are dreptate, trebuie sa fim uniti, sa ascultam de NoWay in permanenta si sa nu ne certam.

Salutare all!

Sa fim uniti, sa nu ne pierdem speranta...

Acelasi alb-albastru din Craiova si Constanta! B-)

Haideti in game pentru War-uri.

Fortza Red Dragon Triad!

Edited by 3n3rgY

Felicitari pentru waruri, ne-am descurcat binisor. Am rezistat si am pastrat un turf la Tsar in 15-20, de luni in colo o sa fie mult mai bine, doar putina rabdare sa aveti.

Naga, foarte urat din partea ta, nu ma asteptam, succes!

Postati-va evidentele!

Imi pare rau ca s-a sfarsit asa.

@Carter, nu credeam niciodata ca o sa-i zici lui NoWay sa ma demita cu FP maxim.

Credeam ca insemn ceva pentru voi.

Si chiar daca am gresit, si voi trebuie sa stiti sa iertati.

Bafta mai departe Red Dragon! :(

A fost un post facut la nervi. Macar daca stiam ca pentru post facut la lider se sanctioneaza cu demitere. Oricum, macar ati scapat de o pacoste, nu?

Edited by Naga

Urat Naga, foarte urat...Sincer, mi-e rusine mie de prostiile tale, ne facem de ras...

Am postat Evidenta, ma duc sa ma culc putin ca sunt obosit, revin mai tarziu in forta.

Bafta all!

@Carter, nu credeam niciodata ca o sa-i zici lui NoWay sa ma demita cu FP maxim.

Eu mi-as taia venele in locul tau nu mi-as cere scuze...cum sa faci post propriului lider ? CUM ? lider care ti-a oferit sansa de a intra in mafie si care ti-a mai dat si rank 2..,nu pot sa inteleg.URAT URAT URAT !

Daca as fi in locul tau mi-ar fi rusine sa mai postez aici sau sa mai dau ochii cu NoWay.

Ajunge cu atatea critici, a gresit, asta este. Voi cand aveti nervi cun reactionati, frumos? Ganditi-va intai la voi dupa ii judecati si pe altii.

Felicitari pentru war-uri, in ~20 de oameni am reusit sa pierdem doar 2 teritorii azi si sa castigam alte 3. De luni cand vine si Only o sa se vada o diferenta.

A fost un post facut la nervi. Macar daca stiam ca pentru post facut la lider se sanctioneaza cu demitere. Oricum, macar ati scapat de o pacoste, nu?

Nu am nimic cu tine si nici nu am avut vreodata, dar sa fim seriosi, chiar atat de mult scandal pentru un FW ?

Puteai sa treci peste, dovedeai prin comportament ca defapt nu esti un jucator care merita FW, dar tu ce ai facut ? Ai decis sa ii faci post propriului tau lider cand inca erai in factiune.

Acum sa ne gandim logic, cum era mai bine ? Sa mai stai 2 saptamani in plus pentru rank up sau sa fi demis ?

Cum au spus si ceilalti membrii, ar trebui sa te gandesti ca Noway ti-a dat o sansa, iar tu ai dat cu piciorul...

Bine, sa lasam partea cu Naga. Important este ca azi ne-am descurcat bine, zic eu, in ciuda faptului ca am 9 cereri de inactivitate + 3 invoiri din doar 37 de membrii, nu mai zic de cei care nu ati putut ramane la toate warurile sau ati absentat din motive intemeiate. Unii membrii Tsar s-au suparat pe mine ca trimit prea putini oameni la ei, noi aveam 2 waruri simultan mereu si ti-e putin mai greu asa...de saptamana viitoare ne intarim si noi, imi revine si subliderul si o sa putem sa ne impartim si noi mai bine. Eu sunt multumit de ziua asta.

Tsar, vad ca oricum ne stiti orice miscare. Ne stiti fiecare status update/about me/post al nostru s.a.m.d. Noi ne-am oprit din comentarii de mult, nu are rost sa ne enervam degeaba, noi va vom raspunde la tot prin waruri si veti vedea asta. Nu plangeri,nu certuri prin joc/pe forum, waruri. Voi sunteti cu vorbele, noi cu faptele. Asa ca, vorbiti cat vreti, faceti-ne in ce fel doriti, criticati un membru oarecare. NU NE INTERESEAZA.

Tsar, vad ca oricum ne stiti orice miscare. Ne stiti fiecare status update/about me/post al nostru s.a.m.d. Noi ne-am oprit din comentarii de mult, nu are rost sa ne enervam degeaba, noi va vom raspunde la tot prin waruri si veti vedea asta. Nu plangeri,nu certuri prin joc/pe forum, waruri. Voi sunteti cu vorbele, noi cu faptele. Asa ca, vorbiti cat vreti, faceti-ne in ce fel doriti, criticati un membru oarecare. NU NE INTERESEAZA.

aBKYBmO_460sa.gif

Am dat quote la acest post doar ca sa mai vada odata Tsar cand se mai uita.

Felicitari pentru war-urile de astazi,trebuie sa recunoastem,in acest moment Tsar sunt peste noi ca valoare a membrilor,au membrii foarte buni la arme,dar de saptamana viitoare ne revin si noua majoritatea membrilor din vacanta si sa speram ca vom fi din nou 30+ la war-uri.

Vorbim maine,noapte buna.

Salut baieti! Imi cer scuze pentru faptul ca nu am putut fi activi la waruri, insa am fost plecat din localitate.

Am revenit si vreau sa va felicit pentru warurile de astazi, desi nu a fost un succes concret.

Salutare Salutare!

Tocmai ce am intrat si eu in game. Plictiseala si caldura mare...

Arms, continuati sa va postati Rapoartele.

Vorbim in 10 minute, ma duc sa mananc.

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic