Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, Welcome back , si cum a fost ? :>

Pai a fost frumos , dar s-a dus.

Bun venit inapoi Only.

Da,se pare ca cei din Tsar sunt mai interesati de ce facem noi decat de ei insisi,nu-i nimic, inseamna ca suntem importanti :).

Da.. iauzi la aimer cica turner e praf omul , dar macar el nu a avut numai rank 1 , 2 .

Pai a fost frumos , dar s-a dus.Da.. iauzi la aimer cica turner e praf omul , dar macar el nu a avut numai rank 1 , 2 .

Welcome back!

Luam tot luni.

La revedere baieti , sper sa ne mai vedem si in alte factiuni , lipsa de timp ma facut sa plec ;) .

Bafta!

Lasa-ti sa sufere baieti...Atat stiu

Eu sunt noul vostru coleg. Sper sa ne intelegem bine

SQ Only done cu +

Ce mai faceti?

Welcome!

Eu am plecat afara, ne auzim diseara.

Foarte frumos, multumim.

Sper sa avem o colaborare cat mai buna.

Eu ma duc sa fac un dus si ies afara.

Vorbim mai tarziu dragoni, bafta all!

Arms continuati sa va postati rapoartele!

Salut , back de la mare.

AiMEER am spus odata sa incetam cu aceasta rivalitate , dar vad ca voi continuati. Ce va intereseaza pe voi daca face Turner + sau -? Vedeti-va de treaba voastra.

Bun venit inapoi Only.

Da,se pare ca cei din Tsar sunt mai interesati de ce facem noi decat de ei insisi,nu-i nimic, inseamna ca suntem importanti :).

Bine ai revenit Only, cum a fost >:D<<'> ?

Calmati-va ma, sa zica ce vor, nu ma intereseaza. Cert e ca am fani, si nu doar eu, toata factiunea. Vorba ta new, mai mult sunt cu ochii pe scorurile si posturile noastre decat pe ale lor. Ma mir cum de nu vin si pe la HQ nostru. Bine, nu toti, dar unii chiar sunt exagerati tata. Sa le fie de bine, cum am mai zis, bafta lor.

Salut , back de la mare.

AiMEER am spus odata sa incetam cu aceasta rivalitate , dar vad ca voi continuati. Ce va intereseaza pe voi daca face Turner + sau -? Vedeti-va de treaba voastra.

Bine ai revenit !

De luni o sa inceapa distractia...

Ne aflam intr-un scandal total imbecil care nu va duce niciodata la nimic. Cu totii suntem niste ofticati, insa depunand eforturi supranaturale, CRED, tind sa CRED ca putem sa ne controlam si noi putin. Macar atat sa incercam, pentru ca scandalul nu se va termina niciodata. Nu exista nevinovati aici, ci anumite grade de vinovatie.

Cand o mafie domina, cealalta acuza, iar mafia dominanta ironizeaza si viceversa; insa poate fi mentinuta o anumita... armonie. Cand, insa, ambele mafii domina si exista inevitabila riiiivaaaliiitaaaatee, scandalul este la randul lui ineluctabil.

Probabil ca o faci involuntar, insa... tu realizezi ca in momentul de fata vorbesti despre noi, deci, urmarindu-ti logica, suntem la randul nostru importanti? Realizezi ca acum aflandu-te in aceasta discutie, anterior ai verificat anumite topicuri sau posturi, deci ne-ai acordat atentie, nu? Cu siguranta, suntem rivali, este normal sa ne interesam unii de altii. Cel care stie cat mai multe despre adversar(NU DUSMAN) poate fi avantajat de multe ori. Oh, si crede-ma, daca vrei sa jucam la fel, eu consider ca cei care acuza de la voi sunt mult mai interesati de ce facem noi decat noi insine. Probabil ca suntem mai urmariti de altii decat ne urmarim pe noi insine. Rivalitatea...

Acum, daca imi este permis, pot sa fac si eu un apel la bun simt? Dupa cum am mai spus, nu exista nevinovati, ci anumite grade de vinovatie. Credeti ca se poate inceta cu lauda si cu acest optimism pueril? Nu credeti ca ar fi mai bine totusi sa ne tinem elogiile pentru noi si incurajarile asijderea? Cu totii suntem sursa scandalului, insa voi sunteti cei care sufla in foc prin nenumaratele butade incurajatoare, de genul:

nu-i nimic, inseamna ca suntem importanti :).
iauzi la aimer cica turner e praf omul , dar macar el nu a avut numai rank 1 , 2 .
noi va vom raspunde la tot prin waruri si veti vedea asta. Nu plangeri,nu certuri prin joc/pe forum, waruri. Voi sunteti cu vorbele, noi cu faptele.
Da ma vorbesc dar vorbesc aiurea , sa se bage si ei inseama asa ..si sa simta cum este viata asta de barfitor , dar stiu si ei cum joaca ... oricum nu conteaza staff-ul tot stie cine este si cine va ramane asa...
@ Felicitari si tie Aimeer pentru best cu 31 kills in 30 de minute :)) se vede ca te reprezinta numele.Stiu ca o sa te uiti pe aici asa ca ti-am lasat aici mesaj
Doamne deci nu pot sa cred,au ajuns ei sa vorbeasca de codati =)),asta e culmea culmilor,in fine felicitari pentru war-urile din LS,in LV nu avem nicio sansa cel putin in viitoru apropiat,sa speram ca,Kelton isi va face treaba in continuare ;).

CU SIGURANTA, sunteti puternici, probabil va este acordata multa atentie, insa omul cu adevarat puternic constientizeaza ca nu este CEL mai puternic si nici singurul puternic, iar ca slabii nu sunt slabi vesnic. Totusi, nu faceti nimic decat sa provocati in acest fel si sa starniti acea ciuda eterna care ne roade pe toti. Pe voi ca probabil pierdeti controlul, pe noi pentru ca inca ne sunteti superiori.

Repet, nu sunteti singurii buni, nu sunteti singurii care vor fi buni, si nici singurii care au fost buni.

Deci, putem INCERCA sa facem pace si sa nu mai aruncam cu sudalme imprejur? Controlati-va si ma voi asigura, cu tot cu rank 1 al meu, ca noi ne vom controla.

Un copy paste mic, poate-mi va fi acordata catusi de putina atentie.

Edited by Collonelu 90

@Collonelu 90: A, tot noi să ne controlăm ?

După ce că mă faci "bolnav mintal" pe /f, tu vorbeşti de control ? Ai venit aici să ţii slujbă, du-te la tine în topic şi tine-ţi acolo liturghia.

Codaţii tot codaţi rămân, indiferent că au luat ban de 2, 3 ori pentru aim, n-ai ce să le faci.

... Ăştia "buni la arme", care nu ratează un glonţ de deagle, marii gameri, cu mouse de 1 miliard ... ce să le faci.

Ne aflam intr-un scandal total imbecil care nu va duce niciodata la nimic. Cu totii suntem niste ofticati, insa depunand eforturi supranaturale, CRED, tind sa CRED ca putem sa ne controlam si noi putin. Macar atat sa incercam, pentru ca scandalul nu se va termina niciodata. Nu exista nevinovati aici, ci anumite grade de vinovatie.

Cand o mafie domina, cealalta acuza, iar mafia dominanta ironizeaza si viceversa; insa poate fi mentinuta o anumita... armonie. Cand, insa, ambele mafii domina si exista inevitabila riiiivaaaliiitaaaatee, scandalul este la randul lui ineluctabil.

Probabil ca o faci involuntar, insa... tu realizezi ca in momentul de fata vorbesti despre noi, deci, urmarindu-ti logica, suntem la randul nostru importanti? Realizezi ca acum aflandu-te in aceasta discutie, anterior ai verificat anumite topicuri sau posturi, deci ne-ai acordat atentie, nu? Cu siguranta, suntem rivali, este normal sa ne interesam unii de altii. Cel care stie cat mai multe despre adversar(NU DUSMAN) poate fi avantajat de multe ori. Oh, si crede-ma, daca vrei sa jucam la fel, eu consider ca cei care acuza de la voi sunt mult mai interesati de ce facem noi decat noi insine. Probabil ca suntem mai urmariti de altii decat ne urmarim pe noi insine. Rivalitatea...

Acum, daca imi este permis, pot sa fac si eu un apel la bun simt? Dupa cum am mai spus, nu exista nevinovati, ci anumite grade de vinovatie. Credeti ca se poate inceta cu lauda si cu acest optimism pueril? Nu credeti ca ar fi mai bine totusi sa ne tinem elogiile pentru noi si incurajarile asijderea? Cu totii suntem sursa scandalului, insa voi sunteti cei care sufla in foc prin nenumaratele butade incurajatoare, de genul:

CU SIGURANTA, sunteti puternici, probabil va este acordata multa atentie, insa omul cu adevarat puternic constientizeaza ca nu este CEL mai puternic si nici singurul puternic, iar ca slabii nu sunt slabi vesnic. Totusi, nu faceti nimic decat sa provocati in acest fel si sa starniti acea ciuda eterna care ne roade pe toti. Pe voi ca probabil pierdeti controlul, pe noi pentru ca inca ne sunteti superiori.

Repet, nu sunteti singurii buni, nu sunteti singurii care vor fi buni, si nici singurii care au fost buni.

Deci, putem INCERCA sa facem pace si sa nu mai aruncam cu sudalme imprejur? Controlati-va si ma voi asigura, cu tot cu rank 1 al meu, ca noi ne vom controla.

Imi dai si quote , iti dau si eu la ce ai zis chiar tu !

Dac-o incepeai si spuneai si ceva interesant, era cu totul bestial...

#sunt singurul amuzat de turner, de about me-ul lui si de posturile lui? Sunt singurul care considera rizibil modul in care traieste el warurile si jocul?

Da, asta este un post in care atac o persoana.

Atentie la ce scrie jos in dreapta "

Da, asta este un post in care atac o persoana."

@, Cine e ? =)))

@@AiMEER, Săracu' de Turner. Să vedem cum vor răspunde ei prin fapte luni.

@ M-am uitat putin la scorurile lui de la war, omu abia face pe + si are gura mare, are si un 5-12 acolo =)) Vai de el.

Pai e praf omu, trebuia sa-i zic ca-i bun ? Atat timp cat are gura mare, sa suporte.

Am avut si un rank 3, dar ce treaba are rank-ul ? Eu ma joc jocul asta sa ma distrez, nu sa am functii.

Imi atacati membrii intruna fara sa fiti opriti de lider sublider (tu, aimeer, yusuf), oameni pe care ii consideram prieteni, eu mi-am oprit membrii si am zis ca o sa dau sanctiuni foarte grave . Dovada e mai jos + ca ei au incetat pana Turner nu a mai putut face nimic ca a fost facut in toate felurile la voi la discutii.

Atentie aici. Incepand de astazi 14/08/2013 membrul Red Dragon Triad care ataca pe forum/game (alte surse de discutie) un membru Tsar o sa fie sanctionat cu Fwarn in game. Noi nu mai atacam, noi nu mai jignim, noi nu mai acuzam pe nimeni de aim. Pentru asta avem report, pentru asta exista o echipa de 20 si ceva de admini, pentru asta se incearca deja o remediere a situatiei din partea staff-ului, asa sper si asa ma gandesc. Daca voi vreti sa ne certam cand pierdem niste zone, e strict problema voastra, nu mi-e greu sa scriu niste comenzi pentru ca nu sunt pus degeaba aici, e "vina" mea ca nu v-am invatat sa pierdeti si mereu am fost si suntem cei mai buni, o sa demonstram asta, de saptamana viitoare ne intarim si noi cu membrii buni + subliderul meu care imi lipseste si asta se vede. Antrenamentele o sa fie obligatorii, aici e o familie si o sa ramana o familie indiferent de cat ne ataca alti membrii de pe comunitate prin statusuri, lucru pe care eu nu l-am facut desii DOAR 3,4 MEMBRII tsar bratva au avut de cand joaca pe serveru asta mai mult de 28,29 de turfuri (Respect Jean, Pici, Effacer(daca nu gresesc) ) restu...praf in ochi, 3 zone luate si au prins aripi de Red Bull, mult succes, la mai multe, ma pun in fata lor cand tin ca mine 20 de turfuri + in LV timp de 2 luni de zile fara sa aibe contu banat.(Mai incet Colonele cu jignirile pentru membrii mei ca nu au umblat dupa 25 de euro pentru unban). Cred ca am zis eu tot, nu vreau sa mai acuzati, lasati-i in pace !

Maine la ora 14:00 sedinta importanta !!

Eu am dat Topic Closed, nu mai pot, parca sunteti din padure, eu ma inteleg perfect cu Jean, Effacer, chiar si Meghy a incercat sa va opreasca le port tot respectul pentru ca au incetat aceasta mizerie. Nu ma mai prezint la nici un war cu voi pana nu incetati cu asta, va las tot, faceti ce vreti, nu stiti sa va distrati deloc. Dau TC pana lamuresc cu Kelton /Royce.

Noi am incetat de mult Colonele, ai vazut si tu ce a postat Nowa. In primul rand din respect am incetat, iar in al doilea rand ca nu vreau sa iau FW pe nimic. Noi in ultima perioada nu am mai avut nicio treaba cu voi, doar ca ne-ati provoat. Cel putin eu unul nu v-am facut codati, nu nimic, doar v-am spus sa incetati. Nu ati incetat, v-am spus ca va raspund prin waruri, nu pe forum. Totusi, sa fiu batjocura Tsar si eu sa tac din gura si sa inghit? Nu prea pot, nimeni nu poate. Si eu am vrut si vreau in continuare sa facem pace, dar vad ca sunt asa numitii "hateri" prin ambele factiuni. Cu toate ca tu imi zici sa incetam, uita-te la posturile tale, ale lui aimeer, ale lui yusuf, toate despre mine, jignindu-ma in ultimul hal. Ca gandesc nu stiu cum, ca sunt praf, ca am scoruri slabe s.a.m.d. Sunteti voi asa de siguri? De ce am functiile pe care le am si rank-ul pe care il am aici daca sunt chiar asa un newbie? Pentru ca m-a interesat si ma intereseaza in continuare factiunea, pentru ca ajut si sunt unul dintre exemplele factiunii. Eu am atacat intr-un singur punct, l-am facut pe aimeer tradator. Trec cu vederea, numai comentez nimic, si imi cer scuze pentru toate neplacerile create atat lui, cat si voua celorlalti Tsar, pentru ca totusi, este doar un joc, plus de asta imi salvez onoarea. Macar atat.

Salut, din acest moment, este decizia voastra daca incetati sau nu, noi am incetat de mult. Ca se iveste vreunul pe aici sa va faca codati, nu e vina intregii factiuni, e vina lui, oricum are grija Nowa de el. Una e sa fiti codati odata, una e sa fi facut ca mine in toate felurile.

WzyC69i.jpg

Nici nu stiu cine a inceput sa comenteze pe la statusu meu, nici nu stiu cine a inceput sa urle pe la discutii RDT ca suntem niste codati, chiar deloc. Ba, cand va aud mi se face scarba.

Terminati ma cu d-astea, inafara ca faceti ura intre voi, mai mare decat este in momentul de fata. Asa ca nu rezolvati nimic. Lasati-i sa zic, sa posteze si sa se bage ei peste toti, daca omu' nu poate aprecia un jucator, de ce i-ai da importanta? Eu sincer nu i-as da, nici macar un reply..

Eu nu fac nicio ura, doar ma distrez :D.

@, Cine e ? =)))

@@AiMEER, Săracu' de Turner. Să vedem cum vor răspunde ei prin fapte luni.

@ M-am uitat putin la scorurile lui de la war, omu abia face pe + si are gura mare, are si un 5-12 acolo =)) Vai de el.

El e je.alexx sau ceva de genu'? Mi-e cam lene sa ma uit...

Mamaliga gem de prune.

Pai e praf omu, trebuia sa-i zic ca-i bun ? Atat timp cat are gura mare, sa suporte.

Am avut si un rank 3, dar ce treaba are rank-ul ? Eu ma joc jocul asta sa ma distrez, nu sa am functii.

Astea sunt doar unele dintre nesimtiri.

Salut.

Conflictul dintre Tsar Bratva și Red Dragon Triad se încheie aici.

Nu mai vreau să văd comentarii din partea niciuneia dintre facțiuni, indiferent de tipul comentariilor. Cei care vor continua cu acuzații sau comentarii aiurea vor fi sancționați de mine direct cu demitere, indiferent că fapta a fost făcută pe forum sau în joc.

Luați aminte, nu repet de două ori.

Buna dimineata, ce faceti?... am observat ca AiMEER si Yusuf au luat interdictie permanenta in factiuni... nu trebuia sa va certati, este treaba lui daca se duce intr-o factiune rivala.

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic