rTn CaSaNoVa VIP Posted November 29, 2014 Share Posted November 29, 2014 (edited) Nick: [rTn]CaSaNoVaLevel: 37+.Vârstă (reală): 18 ani.Sex (real): Masculin.Vechime pe server: Joc de 1 an si 3 luni, am mai avut un cont.Poză cu /stats: https://imgur.com/0RrxsSWMotivul pentru care doresc să fiu Primar: Sunt foarte creativ si organizat, lucru care cred ca este foarte important pentru aceasta functie. Deasemenea, imi palce foarte mult sa ajut jucatorii indeferent de satutul lor cu tot ce pot eu si este nevoie. Si pentru ca am experienta necesara acestei functii.Ce intenționez să fac pentru jucători: -O sa ajut toti jucatorii care necesita acest lucru cu tot ce pot eu. -Vor exista posturi pentru jucatorii dornici de a ajuta. -Evenimente zilnice, asta in joc. -Voi organiza o serie de concursuri pe forum, am foarte multe idei. -Voi ajuta toate factiunile cu sprijin financiar. -Voi face o schimbare majora daca o sa imi fie acordata sansa. O mica descriere: Salut! Ma numesc Andrei, am 18 ani, sunt nascut pe 10 Martie si sunt din orasul Oradea, judetul Bihor, un oras cu o populatie mica si destul de plictisitor. Sunt in clasa a XI-a, la "Liceul Teoretic Aurel Lazar", un an scolar nu foarte greu dar nici usor, la profilul filologie intensiv-engleza, deci imi plac limbile straine, dar urasc foarte mult matematica, fizica si chimia. Sunt o persoana energica,v esela, prietenoasa, sunt sociabil, serios si de incredere. Nu imi plac certurile, barfa, uneori sunt glumet( cand este cazul ), stiu de gluma, atunci cand se glumeste. Timpul liber il petrect cu prietenii pe afara, jucand bascket, billiard uitandu-ma la filme, jucandu-ma pe calculator si practicand diferite activitati .Imi place foarte mult sa calatoresc,. Imi place sa vizitez tari noi, sa invat cate ceva din fiecare, sa invat stilul de viata al oamenilor de acolo, cultura etc. Imi place mult sa descopar lucruri noi, sa vizitez muzee mai ales cele de origine arheologica. Imi place si muzica foarte mult, o ascult foarte des,prefer toate genurile de muzica inafara de manele si rock. Imi plac animalele, in special cainii si pisicile, dar am o frica de broaste si tot ce intra in categoria reptile. Cam atat despre mine,restul il veti afla pe viitor si astept sa va cunosc si eu. Edited November 29, 2014 by CaSaNoVa Link to comment Share on other sites More sharing options...
W e l l e r Posted November 29, 2014 Share Posted November 29, 2014 (edited) Nick: Weller Level: 85 Vârstă (reală): 16Sex (real): MasculinVechime pe server: Aproape 5 ani.Poză cu /stats: http://i.imgur.com/clfeXmG.pngMotivul pentru care doresc să fiu Primar: In primul rand, e o experienta unica sa ai functia de primar, iar in al doilea rand, as dori sa-i ajut pe cei care au nevoie de ajutor, atat moral cat si financiar, dar fara sa incurajez cersetoria. Motivul pentru care doresc aceasta functie este ca functia de primar este una dintre cele mai importante functii de pe server, iar cel care detine aceasta functie trebuie sa aiba cunostinte despre joc, sa fie serios, sa stie sa vorbeasca cu cei de level mic, sa nu se enerveze usor si sa fie activ tot timpul. Doresc să obţin această funcţie pentru ajutorarea playerilor de level mic cu banii proprii, pentru a organiza evenimente speciale cu premii pe măsură, activităţi pentru absolut toate facţiunile paşnice, gangurile, departamentele şi nu în ultimul rând pentru clanuri, să organizez olimpiade între facţiuni, între clanuri şi multe altele, mereu pe primul loc trebuie să fie activitatea, distracţia, seriozitatea şi nu în ultimul rând ca playerii să aibă un ambient cât mai plăcut pentru ei. Desigur că şi premiile de la evenimente, activităţi contează şi vor fii unele pe măsură, dar totul este ca playerii serverului să se bucure de ele şi să participe la ele. Cine mă cunoaşte ştie ce fel de persoană sunt şi are încredere în mine, funcţia de Mayor este foarte importantă dedicată serverului şi nu cred că a fii Mayor trebuie să împarţi taxe şi să faci câteva evenimente pe zii, a fii Mayor înseamnă a merita această funcţie, a face un ambient plăcut tuturor playerilor, vreau ca toate facţiunile să fie un colectiv cât mai apropiat una de cealaltă şi a bucura playerii cu taxele împărţite, cu evenimentele şi activităţile creeate, cu olimpiadele între facţiunile paşnice, ganguri, departamente şi clanuri, a le oferii tuturor playerilor dornici de un loc de muncă în a se angaja la primărie şi a le oferii un job cu un salariu pe măsură, ca toată lumea să fie şi să se simtă perfect şi că joacă cu cel mai mare drag. Ce intentionez sa fac pentru jucatori? :Doresc să devin Primar este să organizez multe evenimente, activităţi, împărţirea taxelor, olimpiade între facţiuni, ganguri, departamente şi clanuri, premiile vor fii pe măsură şi nu în ultimul rând ca playerii să fie fericiţi şi a le creea un ambient cât mai plăcut, angajarea playerilor dornici la primărie în a le oferii un job şi un salariu pe măsură şi multe altele, ştiu cum este să ai level mic, să nu ai fonduri necesare, să munceşti mult pentru a câştiga o sumă de bani, de asta doresc să ajut şi să mă implic. Acesta a fost un prim mandat al meu în cadrul primăriei şi doresc în continuare să obţin şi al doilea mandat dacă am şi aplicat din nou, din câte observaţi în acest mandat a fost organizat şi "B-Clan's Olympics" şi doresc să organizez şi olimpiade între facţiuni, ganguri şi departamente şi de ce nu şi B-Clan's Olympics ediţia a 2-a. Vă mulţumesc tuturor celor care aţi citit această aplicaţie, nu vă voi dezamăgii! Sper sa ma votati. Edited November 29, 2014 by W e l l e r 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Gabita2000 Posted November 29, 2014 Share Posted November 29, 2014 Nick:gabita2000Level:30Vârstă (reală):17Sex (real):MasculinVechime pe server:30.07.2014 13:30Poză cu /stats: http://imgur.com/uY4FqX2Motivul pentru care doresc să fiu Primar:Imi doresc sa ajung primar pentru ca prin acest lucru voi deveni conoscut pe server Ce intenționez să fac pentru jucători: Intentionez sa fac cat mai multe eventuri sa folosesc de multe ori pe zi comanda carity etc.. Nick:gabita2000Level:30Vârstă (reală):17Sex (real):MasculinVechime pe server:30.07.2014 13:30Poză cu /stats: http://imgur.com/uY4FqX2Motivul pentru care doresc să fiu Primar:Imi doresc sa ajung primar pentru ca prin acest lucru voi deveni conoscut pe server Ce intenționez să fac pentru jucători: Intentionez sa fac cat mai multe eventuri sa folosesc de multe ori pe zi comanda carity etc.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G a r r i c k Posted November 29, 2014 Share Posted November 29, 2014 Nick: xMaximLevel: 17Vârstă (reală): 16 ani.Sex (real): Masculin ... (bun la pat !) Vechime pe server: 1 an si ceva.Poză cu /stats: Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Aş vrea să devin primar pe RPG1.B-Zone.Ro deoarece aş vrea să schimb temperamentul şi starea financiară şi morală a playerilor. B-Zone lucrului bine făcut ! Ce intenționez să fac pentru jucători: În primul rând vreau ca fiecare player să nu mai " cercească " la alţi jucători mai bine înstăriţi decât ei bani sau alte bunuri personale. O să vă ofer eu , dacă voi devenii primar tot ce ve-ţi avea nevoie. Event-uri mult mai dese şi cu sume favorabile. /fee-uri ieftine la biz-uri şi tot ce aveţi nevoie. Voi fi un altfel de PRIMAR ! Sănătate şi Votaţi-mă pentru un trai mult mai bun ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeeTee7 Posted November 29, 2014 Share Posted November 29, 2014 Nick: .BeeTee7Level: 40Vârstă (reală): 14 ani.Sex (real): Feminin.Vechime pe server: Peste un an.Poză cu /stats: http://postimg.org/image/t7nr37mn5/Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Nu are rost sa scriu aici romane, dar vreau sa obtin aceasta functie pentru ca am foarte multe idei de evenimente, de excursii, petreceri, propuneri pentru o dezvoltare armonioasa a server-ului si intentii bune, din tot deauna am avut un sentiment de bine atunci cand am ajutat pe cineva, acelas lucru vreau sa-l fac acum, sa ajut playerii fie cu sfaturi, fie financiar sau fie in alte domenii.Ce intenționez să fac pentru jucători: Mi-am propus sa organizez noi evenimente, sa fac noi surprize, la fiecare taxa impartita sa fac eveniment trivia, sa organizez excursii, sa va distrez, sa incercam sa lucram impreuna, sa fac evenimente, la care sa ma ajutati voi, sa va fiu alaturi... Degeaba tin aici, un discurs lung si plictisitor, care sa va faca sa adormiti si nici sa nu-l cititi. Mi-am propus ca, daca sunteti alaturi de mine si ma veti vota si imi veti fii alaturi, sa va distrez, nu sa fac aceleasi evenimente, incerc sa fac ceva nou, sa interactionam si sa fiti deschisi cu mine in orice discutie, sa va fiu alaturi. Bineinteles, taxa care in prezent este de 5$, va fii scazuta inapoi la 1$. Pe scurt, schimbarile care le voi face vor fii foarte mari, voi incerca sa va fiu alturi de voi si sa ma considerati cea mai buna prietena, sa fiti deschisi la orice discutie cu mine, sa va pot sfatuii si ajuta mereu. Voi face evenimentele pe care le veti cere, voi face alte topic-uri in care sa va distrati, in care sa interactionam. Probabil ca v-am plictisit cu acest discurs, dar, degeaba scriu romane aici, conteaza ce mi-am propus sa fac si ce voi face. Nu il votati pe cel care are sa spunem, 19.000.000$, trebuie sa votati pe cineva, care sa va fie alaturi si sa-si dedice tot timpul liber pentru voi, sa va ajute neconditionat, nu va trebuie un primar plin de arfe, avar la bani sau mai stiu eu cum... Votati cu cap, pe cineva care sa contribuie la buna dezvoltare a serverului. Daca imi veti fii alaturi, lucrurile se vor schimba in bine si veti putea discura orice cu mine, chiar daca nu voi stii sa va raspund la orice intrebare, ma voi informa si va voi ajuta neconditionat. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Kaine Posted November 29, 2014 Share Posted November 29, 2014 (edited) Nick:Taryd0nLevel: 83Vârstă (reală): 22Sex (real): Masculin Vechime pe server: 4 ani aproximativ Poză cu /stats: http://i.imgur.com/8kfZVdx.jpgMotivul pentru care doresc să fiu Primar: Imi doresc aceasta functie in primul rand pentru ca acum am alt job si am posibilitatea sa joc mult mai mult sa fiu cat mai activ si este ceea ce vreau, anume sa imi reincep cariera aici. Ce intenționez să fac pentru jucători: Voi incepe asa: - Voi organiza campanii pentru a sfatui toti playerii ce au nevoie de ajutor, la orice intrebare/sfaturi. -Voi organiza cat mai multe evenimente posibile. -Surprize interesante si foarte placute ! Si desigur am multe planuri de pus in aplicare, foarte multe surprize. Va multumesc foarte mult pentru timpul acordat si veti vedea ca nu va voi dezmagii! Sper sa fiu votat. Veti vedea ca nu veti regreta cum s-a intamplat cu altii fosti primari ! Edited November 29, 2014 by tAryd0n 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoF Xite Posted November 29, 2014 Share Posted November 29, 2014 (edited) Retrag. Edited November 29, 2014 by OC D A R I U S Link to comment Share on other sites More sharing options...
sTaR xD Posted November 30, 2014 Share Posted November 30, 2014 Nick: sTaR.xDLevel: 6Vârstă (reală): 13 aproapee 14Sex (real): MasculinVechime pe server: Pe acest cont o saptamana jumatate!Poză cu /stats: este bara in semnatura daca trebuie si /stats va rog sa lasati in descriere si o adaug!Motivul pentru care doresc să fiu Primar: sa ajut playeriiCe intenționez să fac pentru jucători: sa ii ajut! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squiz TTC Posted November 30, 2014 Share Posted November 30, 2014 Nick: SquizLevel: 64Vârstă (reală): 17 aniSex (real): MasculinVechime pe server: 4 ani jumate.Poză cu /stats: http://i.imgur.com/BS0Jvbk.pngMotivul pentru care doresc să fiu Primar: In primul sa ajut la dezvoltarea serverului, ajutand playerii cu sfaturi si alte lucruri de care au nevoie. Imi doresc ca serverul sa ajunga la target-ul de 1000 constant si doar cu ajutorul celor mai vechi se poate face si acest lucru. Multi jucatori au nevoie de primar sa ii asculte, sa ii invete lucruri noi sa le faca evenimente pentru a nu se plictisii pe server. Cred ca pot face toate aceste lucruri si de asta am aplicat. Multumesc! Ce intenționez să fac pentru jucători: Sa fac evenimente cat mai multe si mai diversificate, sa-i ajut cu bani, sfaturi si alte lucruri de care ei au nevoie. Sa fiu mereu in preajma lor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted November 30, 2014 Author Share Posted November 30, 2014 Primarul lunii Decembrie va fi .BeeTee7. Felicitări! http://i.imgur.com/mb8q3gu.jpg 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted December 30, 2014 Author Share Posted December 30, 2014 Aplicații deschise. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rTn CaSaNoVa VIP Posted December 30, 2014 Share Posted December 30, 2014 (edited) Nick: [rTn]CaSaNoVaLevel: 40Vârstă (reală):18Sex (real): MasculinVechime pe server: 1 an si ceva.Poză cu /stats: https://imgur.com/RAOMdmTMotivul pentru care doresc să fiu Primar: Consider că un jucător de level mic are mult mai multe de arătat și de dovedit față de un jucător experimentat care deja a ieșit în evidență. Vreau să mă implic în dezvoltarea acestor jucători, printre care mă aflu și eu, dezvoltare ce le-o voi oferi prin evenimente interesante, prin târguri, sfaturi si tot ajutorul deopotrivă. Voi pune accent foarte mult pe dezvoltarea culturală a jucătorilor prin organizarea multor evenimente TRIVIA, astfel jucătorii vor fi mai pregătiți pe plan social și vor interacționa mai bine. Dacă un primar nu se ocupă de acești jucători începători cum vor rămâne ei pe server?! Scopul meu este să-i fac sa vină si să rămână aici. Ei caută suport la început dar din păcate acesta este slab dezvoltat la noi pe server. Ei bine scopul meu este să dezvolt acest suport și să reușesc să inițiez acești începători. Ca prim proiect plănuiesc sa introduc o rubrică: ,,Ajută un începător" . Cum polițiștii au la raport ajutorul acordat începătorilor așa voi răsplăti jucătorii care ajută începătorii. Restul proiectelor sunt confidențiale, proprietatea intelectuală se respectă, dar le voi dezvolta de-a lungul campaniei de primar dacă voi fi pus in funcție. Ce intenționez să fac pentru jucători: Am detaliat mai sus unele proiecte viitoare, proiecte ce vor viza jucătorii de level mic. Scopul meu este să-i fac să rămână la noi pe server si voi acorda si bonusuri primilor 3 jucători din topul Wekkly Refferals. Așa jucătorii vor fi mai motivați să se afle în acel top. Am o mulțime de idei de pus în practică si vreau să uimesc cu ceea ce voi face. Nu o să încep să înșir o listă cu evenimentele pe care le voi face pentru că astea sunt de la sine înțeles ca vor avea loc. În fond acestea ar trebui să fie activitățile principale ale primarului. Deci vor fi evenimente , dintre cele mai complexe și mai interesante, eventual cu ajutorul adminilor voi creea mape pentru Weekly Event, având și aici o mulțime de idei. Mulțumesc pentru timpul acordat acestei aplicații și dacă va fi acceptată nu uitați sa mă votați !!! O mica descriere: Salut! Ma numesc Andrei, am 18 ani, sunt nascut pe 10 Martie si sunt din orasul Oradea, judetul Bihor, un oras cu o populatie mica si destul de plictisitor. Sunt in clasa a XI-a, la "Liceul Teoretic Aurel Lazar", un an scolar nu foarte greu dar nici usor, la profilul filologie intensiv-engleza, deci imi plac limbile straine, dar urasc foarte mult matematica, fizica si chimia. Sunt o persoana energica,v esela, prietenoasa, sunt sociabil, serios si de incredere. Nu imi plac certurile, barfa, uneori sunt glumet( cand este cazul ), stiu de gluma, atunci cand se glumeste. Timpul liber il petrect cu prietenii pe afara, jucand bascket, billiard uitandu-ma la filme, jucandu-ma pe calculator si practicand diferite activitati .Imi place foarte mult sa calatoresc,. Imi place sa vizitez tari noi, sa invat cate ceva din fiecare, sa invat stilul de viata al oamenilor de acolo, cultura etc. Imi place mult sa descopar lucruri noi, sa vizitez muzee mai ales cele de origine arheologica. Imi place si muzica foarte mult, o ascult foarte des,prefer toate genurile de muzica inafara de manele si rock. Imi plac animalele, in special cainii si pisicile, dar am o frica de broaste si tot ce intra in categoria reptile. Cam atat despre mine,restul il veti afla pe viitor si astept sa va cunosc si eu. Edited December 30, 2014 by rTn CaSaNoVa 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
W e l l e r Posted December 30, 2014 Share Posted December 30, 2014 Nick: Weller Level: 85 Vârstă (reală): 16Sex (real): MasculinVechime pe server: Aproape 5 ani.Poză cu /stats: http://i.imgur.com/iF2Wl56.pngMotivul pentru care doresc să fiu Primar: In primul rand, e o experienta unica sa ai functia de primar, iar in al doilea rand, as dori sa-i ajut pe cei care au nevoie de ajutor, atat moral cat si financiar, dar fara sa incurajez cersetoria. Motivul pentru care doresc aceasta functie este ca functia de primar este una dintre cele mai importante functii de pe server, iar cel care detine aceasta functie trebuie sa aiba cunostinte despre joc, sa fie serios, sa stie sa vorbeasca cu cei de level mic, sa nu se enerveze usor si sa fie activ tot timpul. Doresc să obţin această funcţie pentru ajutorarea playerilor de level mic cu banii proprii, pentru a organiza evenimente speciale cu premii pe măsură, activităţi pentru absolut toate facţiunile paşnice, gangurile, departamentele şi nu în ultimul rând pentru clanuri, să organizez olimpiade între facţiuni, între clanuri şi multe altele, mereu pe primul loc trebuie să fie activitatea, distracţia, seriozitatea şi nu în ultimul rând ca playerii să aibă un ambient cât mai plăcut pentru ei. Desigur că şi premiile de la evenimente, activităţi contează şi vor fii unele pe măsură, dar totul este ca playerii serverului să se bucure de ele şi să participe la ele. Cine mă cunoaşte ştie ce fel de persoană sunt şi are încredere în mine, funcţia de Mayor este foarte importantă dedicată serverului şi nu cred că a fii Mayor trebuie să împarţi taxe şi să faci câteva evenimente pe zii, a fii Mayor înseamnă a merita această funcţie, a face un ambient plăcut tuturor playerilor, vreau ca toate facţiunile să fie un colectiv cât mai apropiat una de cealaltă şi a bucura playerii cu taxele împărţite, cu evenimentele şi activităţile creeate, cu olimpiadele între facţiunile paşnice, ganguri, departamente şi clanuri, a le oferii tuturor playerilor dornici de un loc de muncă în a se angaja la primărie şi a le oferii un job cu un salariu pe măsură, ca toată lumea să fie şi să se simtă perfect şi că joacă cu cel mai mare drag. Ce intentionez sa fac pentru jucatori? :Doresc să devin Primar este să organizez multe evenimente, activităţi, împărţirea taxelor, olimpiade între facţiuni, ganguri, departamente şi clanuri, premiile vor fii pe măsură şi nu în ultimul rând ca playerii să fie fericiţi şi a le creea un ambient cât mai plăcut, angajarea playerilor dornici la primărie în a le oferii un job şi un salariu pe măsură şi multe altele, ştiu cum este să ai level mic, să nu ai fonduri necesare, să munceşti mult pentru a câştiga o sumă de bani, de asta doresc să ajut şi să mă implic. Acesta a fost un prim mandat al meu în cadrul primăriei şi doresc în continuare să obţin şi al doilea mandat dacă am şi aplicat din nou, din câte observaţi în acest mandat a fost organizat şi "B-Clan's Olympics" şi doresc să organizez şi olimpiade între facţiuni, ganguri şi departamente şi de ce nu şi B-Clan's Olympics ediţia a 2-a. Voi organiza plimbări cu playerii de level 2-7, le voi arăta toate locaţiile importante de pe acest server, de la hq-urile facţiunilor până la unele business-uri renumite şi multe altele. Vă mulţumesc tuturor celor care aţi citit această aplicaţie, nu vă voi dezamăgii! Sper sa ma votati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Z o R n e T Posted December 30, 2014 Share Posted December 30, 2014 (edited) Nick: zornet[ADM]Level: 50Vârstă (reală):16Sex (real): MasculinVechime pe server: 1 an si jumatate aproximativPoză cu /stats: http://imgur.com/Aa5QPioMotivul pentru care doresc să fiu Primar: Doresc aceasta functie in primul rand pentru a-i ajuta pe cei cu level 2-7 , sa organizez foarte multe eventuri si sa aduc bunastarea pe server.In primul rand as vrea sa ma axez pe diversitate si sa ofer jucatorilor ceva ce nu a mai fost pe acest server si sa impun totodata un nou standard, dar am intentia de a continua si anumite proiecte incepute de predecesorii acestei functii care imi par promitatoare. Ce intenționez să fac pentru jucători: Cum am spus si mai sus, scopul meu este sa ajut playerii cu lvl mic prin strangerea de fonduri care ajung in /charity , sa organizez cat mai multe eventuri si nu in ultimul rand voi incerca sa primesc acordul unor lideri in asa fel incat un membru de maxim level 10 sa fie acceptat pentru teste in factiunea acestora in urma unui concurs organizat de mine saptamanal. Edited December 30, 2014 by Z o R n e T 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Deuce Posted December 30, 2014 Share Posted December 30, 2014 (edited) Nick: Deuce.Level: 57Vârstă (reală): 19 ani şi 8 luni.Sex (real): Masculin.Vechime pe server: 2 ani şi 10 luni.Poză cu /stats: http://i.imgur.com/6V1DGe7.pngMotivul pentru care doresc să fiu Primar: Deoarece este o functie foarte importantă pe server si consider că sunt capabil de a face faţă acesteia. Ma voi implica zilnic sa ajut jucătorii de level mic atat cu o anumită suma de bani, cat si cu informatii/nelamuriri despre server, probleme pe care le întampina fiecare sau orice altceva.Ce intentionez să fac pentru jucători: Am să organizez diferite evenimente cu premii în bani pentru a se distra, am să fiu atent cu nevoile si problemele pe care le are fiecare jucător. Voi organiza in fiecare weekend un eveniment pentru banii de licente si alte nevoi pe care le au jucatorii. Ba mai mult am chiar si un program in minte pentru ei: LUNI 12:00 - Impartirea taxei si evenimentul TRIVIA pentru jucatorii de level 2-7 20:00 - Impartirea taxei si evenimentul TRIVIA pentru jucatorii de level 2-7 20:30 - Eveniment clasic 21:00 - Plimbare cu barca, cu toti jucatorii invitati. Locatia plecarii si sosirii va fi diferita in fiecare zi MARTI 12:00 - Impartirea taxei si evenimentul TRIVIA pentru jucatorii de level 2-7 20:00 - Impartirea taxei si evenimentul TRIVIA pentru jucatorii de level 2-7 20:30 - Eveniment clasic cu toti jucatorii 21:00 - Petrecere cu toti jucatorii in Alhambra Los Santos MIERCURI 12:00 - Impartirea taxei si evenimentul TRIVIA pentru jucatorii de level 2-7 20:00 - Impartirea taxei si evenimentul TRIVIA pentru jucatorii de level 2-7 20:30 - Eveniment clasic cu toti jucatorii 21:00 - Petrecere cu toti jucatorii in Pig Pen Los Santos JOI 12:00 - Impartirea taxei si evenimentul TRIVIA pentru jucatorii de level 2-7 20:00 - Impartirea taxei si evenimentul TRIVIA pentru jucatorii de level 2-7 20:30 - Eveniment clasic cu toti jucatorii 21:00 - Plimbare cu barca, cu toti jucatorii invitati. Locatia plecarii si sosirii va fi diferita in fiecare zi VINERI 12:00 - Impartirea taxei si evenimentul TRIVIA pentru jucatorii de level 2-7 20:00 - Impartirea taxei si evenimentul TRIVIA pentru jucatorii de level 2-7 20:30 - Eveniment clasic cu toti jucatorii 21:00 - Plimbare cu barca, cu toti jucatorii invitati. Locatia plecarii si sosirii va fi diferita in fiecare zi SAMBATA 12:00 - Impartirea taxei si evenimentul TRIVIA pentru jucatorii de level 2-7 20:00 - Impartirea taxei si evenimentul TRIVIA pentru jucatorii de level 2-7 20:30 - Race pe aero SF (in prima saptamana), Drag Race pe aero LS (in a doua saptamana), Drift Race pe aero LV (in a treia saptamana), LCS cu masini personale (in a patra saptamana) 21:30 - Petrecere cu toti jucatorii in Jizzy San Fierro, Jizzy Las Venturas, Calligulas, 4Dragons (in functie de saptamana se va schimba locatia) DUMINICA 12:00 - Impartirea taxei si evenimentul TRIVIA pentru jucatorii de level 2-7 20:00 - Impartirea taxei si evenimentul TRIVIA pentru jucatorii de level 2-7 20:30 - Eveniment BOX pentru toti jucatorii intr-un anumit BIZ sau GYM. 21:30 - Discutii libere cu primarul la Primarie, jucatorii isi vor spune nemultumirile si vor pune intrebari primarului. Nemultumirile vor fi analizate si se va incerca eliminarea lor pe cat posibil Observatie!: Impartirea taxei poate fi si de mai multe ori pe zi in functie de cati bani se strang in seif. Edited December 30, 2014 by Deuce A 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM Madalin Posted December 30, 2014 Share Posted December 30, 2014 Nick: maKed0Level: 43Vârstă (reală):15Sex (real): MasculinVechime pe server: 3 ani.Poză cu /stats: http://imgur.com/gPprFXZMotivul pentru care doresc să fiu Primar: As vrea sa candidez pentru functia de primar pentru a ajuta playerii de level mic , sa fac evenimente pentru ei , sa ii ajut cu bani de level up , licente si pentru 24/7 , informatii despre gamemode si cu ce mai au ei nevoie. Ce intenționez să fac pentru jucători: -Evenimente in fiecare zi -La fiecare taxa impartita trivia event -Organizez cate o excursie pe fiecare zi. -Olimpiada intre factiuni -Voi astepta playerii care au probleme si intrebari la primarie in fiecare zi -O sa le dau sfaturi in ce factiune sa aplice , cum sa o faca 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nabz0r nWo Posted December 30, 2014 Share Posted December 30, 2014 (edited) Nick: nabz0r[Zuz]Level: 30Vârstă (reală): 17Sex (real): MasculinVechime pe server: 5 aniPoză cu /stats: http://i.imgur.com/FENR8b7.jpgMotivul pentru care doresc să fiu Primar: O sa fiu foarte sincer. In primul rand, pentru puterea generata de aceasta functie. In al doilea rand pentru a incerca sa schimb ceva pe server, pentru ca atunci cand ne gandim la "incepatori" sa nu ne gandim la cersit, furat masini si DM. Doresc sa fac un bine pentru server, dar nu promit imposibilul. Ce intenționez să fac pentru jucători: - Mai presus de toate, imi voi tine telefonul deschis, pentru a primi orice plangere din partea jucatorilor sau orice strigat de ajutor. - Nu vin cu momeala clasica, "bani tuturor, eventuri multe si masini!", insa se vor organiza si evenimente si donatii. - Doresc sa imbunatatesc gameplay-ul fiecarui jucator, nu doar al celor de level 2-7. - Intentionez sa aduc bucurie celor ce sunt tristi si sa facem un server mai frumos, mai vesel. Edited December 30, 2014 by nAbcRo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teylo Posted December 30, 2014 Share Posted December 30, 2014 (edited) Nick: TeyloLevel: 150Vârstă (reală):19Sex (real): MasculinVechime pe server: 5 ani.Poză cu /stats: http://postimg.org/image/9ke47ex9l/Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Doresc sa fiu primar deoarece mereu mi-a placut sa ajut incepatorii si sa vad cum acest server creste. Consider ca munca mea se reflecta in referalii adusi si in toate evenimentele pe care le-am facut in decursul acestor 5 ani. Ce intenționez să fac pentru jucători: Evenimente zilnice, ajutor financiar pentru incepatori, organizarea de tombole, premii pentru primele 3 locuri de la Weekly referals, etc. Nu insir acum toate ideeile mele pentru ca sunt foarte multe. Edited December 30, 2014 by Teylo 39 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasco Official Posted December 30, 2014 Share Posted December 30, 2014 Nick: [uS]Vasco Level: 45 Vârsta (reala): 17 ani Sex (real): Masculin Vechime pe server: 1 an si 6 luni. Poza cu /stats: http://i.imgur.com/tWiSi8G.png Motivul pentru care doresc sa fiu Primar: Doresc sa fiu Primar deoarece in primul rand mie imi place cu ce se ocupa. Vreau sa obtin functia aceasta pentru a ajuta playerii cu level mic dar si pe cei cu level mare. Vreau sa le ofer playerilor bani pentru licente, un loc de munca si diferite sfaturi(alegerea unei factiuni, job-ul cel mai bun, cum sa se comporte pe server, etc). Vreau sa aduc ceva nou pentru playeri si pentru server. Ce intentionez sa fac pentru jucatori: Sa fac cat mai multe eventuri care sunt cat mai interesante ca sa dispara acea monotonie de pe server. Vreau sa fac cat mai multe activitati cu clanurile si factiunile care vor sa participe. Deoarece taxa nu este asa considerabila, voi face eventuri cu sume mari ca sa fac playerii fericiti. Cum am spus si mai sus, vreau sa ajut playerii incepatori cu tot ce este nevoie, pentu ca la inceput la toti ne-a fost greu. Voi face si niste concursuri, cum ar fi: Eu voi face o poza la o locatie iar playerii trebuie sa spuna care este, iar premiul va fi unul considerabil, si multe altele. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted January 2, 2015 Author Share Posted January 2, 2015 Primarul lunii Ianuarie va fi Teylo. Felicitări! http://i.imgur.com/Q867CF0.jpg 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vinnie Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 Aplicatii deschise. Aveti timp pana maine seara sa aplicati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Deuce Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 Nick: Deuce.Level: 59Vârstă (reală): 19 ani şi 10 luni.Sex (real): Masculin.Vechime pe server: 2 ani şi 11 luni.Poză cu /stats: http://imgur.com/z7RfsVPMotivul pentru care doresc să fiu Primar: Îmi doresc această funcţie deoarece este o funcţie foarte importantă şi consider că sunt capabil de a face faţă acesteia şi de a îmi face cu adevărat treaba de primar.Ce intentionez să fac pentru jucători: Mă voi implica zilnic pentru a ajuta jucătorii de level mic atat cu o anumită sumă de bani, cât şi cu informaţii sau întrebări, telefonul meu va fi deschis întotdeauna. Am să organizez zilnic cât pot de multe evenimente cu premii în bani pentru a se distra fiecare jucator.Programul ar cam arata asa.LUNI12:00 - Impartirea taxei si evenimentul TRIVIA pentru jucatorii cu level cuprins intre 2-7.20:00 - Impartirea taxei si evenimentul TRIVIA pentru jucatorii cu level cuprins intre 2-7.20:30 - Eveniment clasic cu toti jucatorii care doresc sa participe.MARTI13:39 01.02.201512:00 - Impartirea taxei si evenimentul TRIVIA pentru jucatorii cu level cuprins intre 2-7.20:00 - Impartirea taxei si evenimentul TRIVIA pentru jucatorii cu level cuprins intre 2-7.20:30 - Eveniment clasic cu toti jucatorii care doresc sa participe.MIERCURI12:00 - Impartirea taxei si evenimentul TRIVIA pentru jucatorii cu level cuprins intre 2-7.20:00 - Impartirea taxei si evenimentul TRIVIA pentru jucatorii cu level cuprins intre 2-7.20:30 - Eveniment clasic cu toti jucatorii care doresc sa participe.JOI12:00 - Impartirea taxei si evenimentul TRIVIA pentru jucatorii cu level cuprins intre 2-7.20:00 - Impartirea taxei si evenimentul TRIVIA pentru jucatorii cu level cuprins intre 2-7.20:30 - Eveniment clasic cu toti jucatorii care doresc sa participe.VINERI12:00 - Impartirea taxei si evenimentul TRIVIA pentru jucatorii cu level cuprins intre 2-7.20:00 - Impartirea taxei si evenimentul TRIVIA pentru jucatorii cu level cuprins intre 2-7.20:30 - Eveniment clasic cu toti jucatorii care doresc sa participe.SAMBATA12:00 - Impartirea taxei si evenimentul TRIVIA pentru jucatorii cu level cuprins intre 2-7.20:00 - Impartirea taxei si evenimentul TRIVIA pentru jucatorii cu level cuprins intre 2-7.20:30 - Race pe aero SF (in prima saptamana), Drag Race pe aero LS (in a doua saptamana), Drift Race pe aero LV (in a treia saptamana), LCS cu masini personale (in a patra saptamana).DUMINICA12:00 - Impartirea taxei si evenimentul TRIVIA pentru jucatorii cu level cuprins intre 2-7.20:00 - Impartirea taxei si evenimentul TRIVIA pentru jucatorii cu level cuprins intre 2-7.20:30 - Eveniment BOX pentru toti jucatorii intr-un anumit BIZ.21:30 - Discutii libere cu primarul la Primarie, jucatorii isi vor spune nemultumirile si vor pune intrebari primarului. Nemultumirile vor fi analizate si se va incerca eliminarea lor pe cat posibil.Observatie: Impartirea taxei poate fi si de mai multe ori pe zi in functie de cati bani se strang in seif. 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cowS Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 Nick: [uS]cowSLevel: 70Age (real): 17Gender(real): Male.How old are you on the server?: 2010+, just about 5 years.Screenshot with /stats: http://i.imgur.com/S4s5iJ0.pngThe reason you want to become a Mayor: I will try to keep the server at 1000/1000 all the time and make daily events with the players. I will also include many un-noticed Foreigners into the community and help them make new friends. I will make the following events at least every day, prize 30,000$+ *Deagle *Simon spune *Trivia *Par/Impar and more!What I intend to do for other players.: Keep the tax low at working hours to avoid hidden costs and make sure all players have a great time. Click: http://i.imgur.com/BM4wGro.jpg 49 Link to comment Share on other sites More sharing options...
B M W PoweR Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 (edited) Nick: BMWpoweR[ToV] Level: 60 Vârsta (reala): 22 ani Sex (real): Masculin Vechime pe server: 5 ani Poza cu /stats: Click. Motivul pentru care doresc sa fiu Primar: Doresc functia de Primar deoarece nu am mai avut ocazia pana acum si vreau sa incerc ceva nou in cariera me pe acest server. Pe langa asta imi place sa ajut jucatorii, mai ales pe cei la inceput de drum, si eu am fost incepator si stiu cat de greu este cand nu it se ofera nici un fel de sprijin. Ce intentionez sa fac pentru jucatori: Nu osa stau acuma sa insir toate ideile mele, osa va prezint doar cateva dintre ele. Evenimente zilnice, ajutor financiar jucatorilor care se afla la inceput de cariera pe acest server, împărţirea taxelor, olimpiade între facţiuni, ganguri, departamente şi clanuri, premiile vor fii pe măsură şi nu în ultimul rând ca playerii să fie fericiţi şi a le creea un ambient cât mai plăcut. Voi organiza plimbări cu playerii de level 2-7, le voi arăta toate locaţiile importante de pe acest server, de la hq-urile facţiunilor până la unele business-uri renumite şi multe altele. Edited February 1, 2015 by B M W PoweR 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasco Official Posted February 2, 2015 Share Posted February 2, 2015 Nick: [uS]Vasco Level: 45 Vârsta (reala): 17 ani Sex (real): Masculin Vechime pe server: 1 an si 8 luni. Poza cu /stats: http://i.imgur.com/DSGEiYd.png Motivul pentru care doresc sa fiu Primar: Doresc sa fiu Primar deoarece in primul rand mie imi place cu ce se ocupa. Vreau sa obtin functia aceasta pentru a ajuta playerii cu level mic dar si pe cei cu level mare. Vreau sa le ofer playerilor bani pentru licente, un loc de munca si diferite sfaturi(alegerea unei factiuni, job-ul cel mai bun, cum sa se comporte pe server, etc). Vreau sa aduc ceva nou pentru playeri si pentru server. Ce intentionez sa fac pentru jucatori: Sa fac cat mai multe eventuri care sunt cat mai interesante ca sa dispara acea monotonie de pe server. Vreau sa fac cat mai multe activitati cu clanurile si factiunile care vor sa participe. Deoarece taxa nu este asa considerabila, voi face eventuri cu sume mari ca sa fac playerii fericiti. Cum am spus si mai sus, vreau sa ajut playerii incepatori cu tot ce este nevoie, pentu ca la inceput la toti ne-a fost greu. Voi face si niste concursuri, cum ar fi: Eu voi face o poza la o locatie iar playerii trebuie sa spuna care este, iar premiul va fi unul considerabil, si multe altele. Voi face si tombole si diferite eventuri. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts