Jump to content

R.I.P. Yuri

Dionis Barbosu

Recommended Posts

15 minutes ago, WG DREADLY said:

Dacă ai avea fir de minte ti-ai da seama ce am zis, dar ești prea insuficient dezvoltat că prințesa asta @DEALERtov face mișto de o persoană decedată și o legendă a B-Zone-ului.

Salut, numele meu este Madalin si am varsta de 15 ani impliniti. 

Eu zic sa te uiti la tine minorule si dupa sa vorbesti de altii. Mortii cu morti, iar vii cu vii. E O REALIZARE SA FI LEGANDA BZONULUI =))))) Ia titlu cu el, traiesti in joc copile... mai iesi si din camera si vezi de viata reala.

22 minutes ago, South Georgeeee said:

Odihnească-se-n pace!

Aveți idee pe ce server juca?

@Robica, el s-a referit "+1 pentru Kelton", aia cu gramatica de preșcolar a fost adresată către Dealer, cel puțin eu asta am înțeles, doar că a uitat o virgulă..

Din cate am vazut, juca pe RPG2.

App: cati ani are?

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace !

A fost un baiat de nota 10, un baiat cu chef de viata tot timpul, un baiat caruia ii placea sa cante extrem de mult, si avea si o voce pe masura (nu multi stiu acest lucru), un baiat mereu pus pe glume, pe sotii, cu pofta de viata.. a plecat prea repede.. nu trebuie, mai avea inca multe de invatat si de facut..

Condoleante familiei si celor apropiati!

Reast in peace, Yuri.

Chiar daca nu te-am cunoscut in persoana, cred ca ai fost o persoana minunata si de treaba si cred ca o data am dat rob cu el.

Tot ce stiu despre el, este ca pe RPG2, a fost pe locul 1 in top cu cel mai mare nivel, si ca a fost un player bogat si juca de mult timp.

Odihneste-te in pace!

Condoleante Yuri, a murit legenda B-Zone. Am avut parte de momente frumoase alaturi de tine, frate de ce tocmai tu? de ce? Ai fost omul care ma invatat SA:MP mai ajutat atat de mult in cat fara tine acum eram 0. Imi pare rau dar nu imi vine sa cred.

Reast in pace!

@Dionis BarbosuInitiativa a fost buna, tot respectul prietene, pacat ca multe persoane nu vad mesajul ci doar ce vor ei sa vada din postarea ta

@DEALERtov @Shanker NebunulEu zic sa lasam rautatile si vorbele fara rost, voi nu vedeti mesajul pe care topicul asta vrea sa-l ofere, un om s-a stins din viata, nu conteaza ce a fost pe comunitatea asta, unor persoane le pasa de el, i-au fost alaturi, prieten, etc, se vede ca inca sunteti mici si "cruzi" la minte, abtineti-va.

Dumnezeu sa ne aibe-n paza, condoleante familiei, persoanelor ce l-au cunoscut si i-au fost alaturi lui Yuri, aveti grija de voi.

• Kelton locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.