Blep Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 1 minute ago, FuNN said: 2 lideri frate dar in LVPD sa ramana cel de pe RPG 3/4 ca ed[w]ard trebuie sa admin 4 nasule. Cu siguranță o să rămână cum vor cei de pe 3 sau 4, că doar alea sunt serverele principale. Logic. Nu? Nu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeRoRe16 Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 Daca pierd bizul de pe rpg1 eu o sa imi bag ceva urat . O prostie ideea cu fuziunea . O sa aveti doar de pierdut? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnTiDoT ZEW Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 Cum este scris și mai sus, sunt total de acord în fuzionarea serverelor. Și eu prefer ca RPG1 să fuzioneze cu RPG4, iar RPG 3 cu RPG2, din aceleași motive precizate de tine. Trebuia să se ajungă la asta, dragii mei. Era inevitabil, so don't hate, please. Cei de pe serverul secundar sa ramana in factiune cu rank 5, iar ceilalți să-și păstreze rank-ul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
R e l u Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 Fiind si eu lider, normal ca as opta pentru varianta cu 2 lideri. Si eu, si liderul de pe rpg 1/2 a muncit pentru a primi functia, nu ar fi frumos sa fie scos unul din ei, in cazul asta, mie. Desi nu prea cred ca ar ridica prea mult numarul de jucatori aceasta fuziune, totusi se pot adauga mai multe chestii. - Sa bage update-uri cat mai des - Sa se faca un moment al iertarii, multi o sa revina 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBBEN ToV Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 6 minutes ago, EriksanV2 said: Si cei care au 2 conturi, pe servere diferite si au acelasi nickname, cu ei ce se intampla, @Kelton? Pai de exemplu daca joci pe rpg1 si rpg3 cu acelasi nume, ramane cel de pe rpg1 si primesti change nickname pentru cel de pe rpg3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW SaMsUnG04 Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 (edited) Îmi dau foc, macar o sa fim 700? Edited July 10, 2019 by eB SaMsUnG04 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South LeniN Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 1 minute ago, EdyCodatulTau said: Adica eu muncesc sa iau o casa de 3kk si dupa sa o pierd ca asa vreti voi? Hai sa nu, sa fie 2 owneri si gata. Nu o vei pierde, banii iti vor fi rambursati, casele ce costa 3kk pe RPG3 costa 20kk pe RPG1, de asta vreti voi sa va ramana casele, dar voi nu ati muncit nimic pentru ele, noi am muncit, noi, cei ce am dat cate 50-100 de kk pe case care pe RPG3 sunt 10kk. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnTiDoT ZEW Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 1 minute ago, R e l u said: - Sa se faca un moment al iertarii, multi o sa revina De acord. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBBEN ToV Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 1 minute ago, TeRoRe16 said: Daca pierd bizul de pe rpg1 eu o sa imi bag ceva urat . O prostie ideea cu fuziunea . O sa aveti doar de pierdut? Daca citesti ce scrie mai sus o sa vezi ca nu sunt afectate casele/bizurile de pe RPG1/RPG2. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Aku Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 49 minutes ago, uV Dabro said: Diavolul din LVPD ureaza celor ce urmeaza sa vina pe RPG1 un calduros ''Aveti grija de permis ca sa nu am eu'' Aveți grijă la dabro 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG CristyanN Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 Propun varianta a 2 a la lideri, sa ramana 2 lideri pana la renuntarea unuia asa este cel mai convenabil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolland Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 Părerea pentru biz este sa fie prețul din income sau poate chiar mai mare, nu poți să le dai 10kk pe biz când l-au luat cu 30kk. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TiG3R Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 1. Pe parte de staff e totul ok. 2. La lideri, merg pe varianta ca cel de pe serverul mai populat sa ramana cu liderul SAU varianta ca cel mai activ sa primeasca lider. Varianta cu 2 lideri pica din start, cand liderul de pe RPG3/4 vine in factiunea de pe rpg1 cu siguranta nu o sa fie respectat vor exista certuri extrem de mari in factiune. 3. Restul ce tine de case si etc pare ok. Fuziune RPG1 cu RPG4, nu vreau swiftygaming pe RPG1 NoThx 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnTiDoT ZEW Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 Legat de subiectul cu casele, propunerea mea este să se facă o medie a prețului dintre proprietatea de pe server-ul principal și proprietatea de pe server-ul secundar, iar ambii jucători să primească media prețului proprietății respective. @Kelton Link to comment Share on other sites More sharing options...
eB Swau Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 Just now, TiG3R said: 2. La lideri, merg pe varianta ca cel de pe serverul mai populat sa ramana cu liderul SAU varianta ca cel mai activ sa primeasca lider. Varianta cu 2 lideri pica din start, cand liderul de pe RPG3/4 vine in factiunea de pe rpg1 cu siguranta nu o sa fie respectat vor exista certuri extrem de mari in factiune. Foarte adevarat 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South LeniN Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 (edited) 2 minutes ago, AnTiDoT ZEW said: Legat de subiectul cu casele, propunerea mea este să se facă o medie a prețului dintre proprietatea de pe server-ul principal și proprietatea de pe server-ul secundar, iar ambii jucători să primească media prețului proprietății respective. @Kelton Iar, o prostie mare, pe RPG3 Paintball LS costa 100kk, pe RPG1 eu l-am platit 400kk, ti se pare normal ca ala sa faca 300kk pe +? Ne, pe RPG1 si 2 nu ar trebui atins nimic. Deoarece banii se fac la fel de greu pe ambele comunitati, daca ala a muncit juma de an sa ia Paintball LS, iar eu de 4 ori mai mult, adica 2 ani, el ar trebui sa isi ia banii ce i-a dat pe Biz si aia e. Edited July 10, 2019 by South Panda 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM azog Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 am avut si srv daca e cv, cam atat 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuNN Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 Fa bosule fuziunea sa fim iar multi in autobuz sa dam dedicatii pe taraf ca in vremurile bune. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG Matrix Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 Intre RPG1 si RPG3, respectiv RPG2-RPG4, ar fi o idee buna, dupa parerea mea. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eB Swau Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 Just now, TLG Matrix said: Intre RPG1 si RPG3, respectiv RPG2-RPG4, ar fi o idee buna, dupa parerea mea. N-ar fi nicio idee Link to comment Share on other sites More sharing options...
South LeniN Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 8 minutes ago, Dani EL said: Nu are relevanta ceea ce spui tu. Daca joci pe un server care are o alta vechime, nu inseamna ca tu esti mai smecher. Nu exista gazde ceea ce voi nu vreti sa intelegeti. Lasa prostiilea astea din cap si gandeste de doua ori inainte sa spui ceva. In momentul in care spui asta nu exista o egalitate intre servere. Fiecare trebuie sa primeasca ceva si sa castige ceva in urma lucrurilor. Da, ai dreptate, dar dupa cum am mai spus, este o diferenta foarte mare, ar fi o prostie sa fie scoase la licitatie iarasi toate bizurile, gen, sa primim toti banii inapoi si sa licitam, pai... eu daca primesc inapoi cei 400kk de pe Paintball, pot licita iara si sa iau iar Bizu, dar unul ce a primit cadou un biz foarte productiv, pe care ar avea oferte de 200kk dar ceilalati il evalueaza la 100, are de pierdut, nu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG Matrix Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 (edited) 1 minute ago, eB Swau said: N-ar fi nicio idee Ba uite ca ar fi. Imi spun parerea. Vezi-ti te rog de treaba ta si incearca sa aduci argumente si idei pentru binele comunitatii. Mersi. Edited July 10, 2019 by TLG Matrix Link to comment Share on other sites More sharing options...
NefiS L33T Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 Optiunea cu 2 lideri este cea mai buna din punctul meu de vedere. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonidas ToV Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 Doi lideri doar daca faci chat separat si fiecare sa se ocupe de membrii lui, altfel nu vad. O sa existe mari probleme lideri-membrii, mai ales in mafii. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lordd Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 Desi cei de pe RPG3-RPG4 merg pe varianta cu 2 liderii, mi se pare groaznica. O sa apara instant certuri si o mai proasta gestionare a activitatilor. O sa fie aplicatii si o sa certe ca unu vrea pe unu si altu pe celelalt. La waruri, la coordonare ultimul cuvant ar trebui sa il aiba liderul, apai ce faci cand un lider iti zice ceva si celelalt altceva? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts