Jump to content

#2 Sondaj Next Update


Kelton
 Share

Next update  

553 members have voted

  1. 1. Care sistem îl doriți în următorul update? / Which system do you want to see in the next update?

    • Sistem de Rob / Rob System
      196
    • Sistem de Paintball / Paintball System
      39
    • Sistem de Blacklist Facțiuni / Faction Blacklist System
      75
    • Sistem de Surrender / Surrender System
      65
    • Sistem Sală de Antrenamente Facțiuni / Faction Training Room System
      178


Recommended Posts

Ca simplu jucator,am si eu dreptul sa-mi exprim oarecum opinia,fie ea buna sau gresita.Eu unul n-am votat niciuna din variantele de mai sus,nu pentru ca nu-mi plac,din potriva,toate sunt bune si ar trebuii adaugate.. Tocmai asta ma "deranjeaza" oarecum.De ce nu le putem avea pe toate? Inteleg.. E mult de munca si nu le-ati putea adauga pe toate odata.. Dar macar 2/3 sa zicem..Sincer,acest sondaj mi se pare inutil.Nu as vrea sa supar pe cineva,dar mi se pare ca avem "dreptul" sa alegem ceva ce oricum va fi adaugat.Pe mine cel putin,acest sondaj nu ma incanta cu nimic.Da,ar fi niste update-uri bune,dar mi se pare ca sunt menite sa ne inchida gura oarecum.Atat pe parcursul anilor,cat si in sondajul precedent,multa lume si-a exprimat dorinta in legatura cu un anticheat (inclusiv eu),anticheat pe care l-ati promis chiar voi acum ceva vreme,si despre care nu s-a auzit niciodata nimic.Vreti sa faceti cu adevarat ceva cu care sa multumiti playerii ? Faceti un anticheat.Ma indoiesc ca din donatiile pe care le primiti constant,nu va permiteti sa cheltuiti ceva banuti pentru a platii pe cineva priceput in domeniu,care sa lucreze cot la cot cu scripterii,in realizarea unui anticheat de durata. :)

Edited by meeeeeeeeeeeeeeez
Link to comment
Share on other sites

Un sistem de rob @kelton nu este cea mai buna idee , ci cea mai IMPORTANTA dintre ele. Un sistem in care poti sa dai rob singur sau sa dai cu mai multi dar sa intri in cladire , la seif si sa dai rob la mai multe seifuri fiecare avand o suma de bani. Cred ca acest update la rob ar fi cel mai potrivit pentru ca ne favorizeaza pe toti playerii si pe cei care stam toata ziua la computer si pe cei , ca mine care intra ocazional cu prietenii 1-2 ore per zi. Cand te gandesti sa updatezi serverul e bine sa te gandesti sa bagi ceva nou si pentru cei care nu sunt no liferi si pentru ceilalti (aici ii includ si pe cei din factiuni si no liferi). Sper sa o ia spre o cale buna acest joc. M-am jucat si eu acum 1 an dar daca nu ai cu cine sa joci e normal ca te plictisesti , mai ales ca acum a aparut GTA V si normal ca cei cu computere performante prefera sa joace ceva cu grafica mai buna. Dar tot jocurile cu cerinte mici sunt cele mai apreciate de copii , dar si de adolescenti si unii adulti. De asemenea un sistem unpic mai bun la paintball ar fi OK. Nu stiu ce s-ar mai putea adauga dar mai multe mape nu cred ca ar strica. Oricum ati facut destul de multe schimbari in ultimul timp la sistemul arenei paintball.

Link to comment
Share on other sites

Sistemul de rob ar trebui imbunatatit. In momentul de fata, nu se mai merita sa dai rob pentru 4-5k.. pe care ii poti face la job prin /work. De asemenea, e bine ca skill-ul sa nu fie resetat, v-ati bate joc de munca a multor playeri.

Link to comment
Share on other sites

Sistemul rob ar fii bine daca ai primi 10-20k... + Nu ar fii bine resetarea skilului. Pentru ca aici nu poti abuza sa faci skill mai repede, avand in vedere ca am skill 5, am muncit luni buni, sa am skill 5.

Link to comment
Share on other sites

Am votat "sala de antrenamente" deoarece majoritatea mafiilor/PD, dar si alte factiuni la care necesita antrenamentul au nevoie de acestea. Sa zicem, ca o sa fie adaugate doar la mafii, dar tot e bine, deoarece au unde sa se antreneze. Dar si sistemul de rob l-as vota daca as putea alege dintre 2 chestii.


 

Edited by WG Kalashnikovici
Link to comment
Share on other sites

Propun să se adauge sistemul de rob, BlackListul facţiunilor şi sala de antrenamente. Sistemul de Paintball actual este bun şi dacă nu le place, există şi GunGame. Pentru sistemul de predare nu sunt împotrivă dar nici nu spun c-ar trebui adăugat. Consider că sistemul de rob, sistemul de BlackList şi cu sala de antrenamente sunt cele mai importante la momentul actual şi ar fi mai 'jmek' să se poată jefui banca în mai puţini oameni, gen 1, 2, 3 şi să se poată face şi cu vehicule de 2 roţi sau Infernus/Bullet/Turismo (cu 2 locuri), deoarece departamentele au un avantaj foarte mare având în vedere că Infernusul atinge 223 km/h, Bulletul 203 km/h, Turismo 193 km/h, iar noi de obicei dăm cu Sultan, care prinde 169 km/h şi se mânuieşte bine şi Premier, care atinge 175 km/h, dar nu se mânuieşte aşa de bine ca şi Sultanul, iar având în vedere suma primită la rob, nu prea se merită să dai rob pentru 4.000$ şi consider că ar trebui să se mărească suma primită la una convenabilă pentru 50 de minute de stat în puşcărie şi skillul deţinut. Sistemul de BlackList al facţiunilor ar trebui adăugat, pentru că toţi liderii şi subliderii grupărilor de asasini le ia ceva să posteze dovezile şi liderul gangului/facţiunii respective să-l mai şi scoată de pe forum. Mi s-a întâmplat în 69 Pier Mobs ca Maxim16 să nu scoată un jucător de pe BlackList la timp şi s-a produs o eroare, eu credeam că se află din nou pe BlackList şi m-am dus după el. Şi sistemul cu sala de antrenamente ar trebui adăugat, pentru că membrii gangurilor pot fi oricând deranjaţi de membrii celorlalte ganguri sau de civilii cu chef de DeathMatch (dacă antrenamentul se desfăşoară într-o zonă din Virtual World 0).

Edited by Spawn aka Austin HeJ
Link to comment
Share on other sites

Consider ca sistemul de rob ar trebui adaugat pentru ca este de mult timp asa si ne-ar surprinde ceva nou. O data cu implantarea sistemului de arestare , sa zicem, cum isi vor mai face cei din departamente raportul? Mergem cu totii si ne lasam arestati de server.

Sistem de rob!

 

Sistemul " sala de antrenamente pentru factiuni " nu-si are rostul, prea multi copii care se " nasc " magicieni, nu mai au rost antrenamentele, majoritatea nici nu le mai pune in practica.

La fel ca si sedintele.

Mai demult se faceau sedinte aproape in fiecare duminica. Acum se fac odata la luna.

 

Link to comment
Share on other sites

Eu sunt de părere ca toate ar trebui adaugate/modificate, deoarece orice update aduce un plus al lui. Dar nu toate odată, ci pe rând, eventual după numărul de voturi.

Eu sunt de părere ca toate ar trebui adaugate/modificate, deoarece orice update aduce un plus al lui. Dar nu toate odată, ci pe rând, eventual după numărul de voturi.

Link to comment
Share on other sites

Inca de cand joc pe server am urat antrenamentele mafiilor, consider (desigur aici este strict parerea mea) ca un antrenament la o mafie nu-si are rostul, adica tu la antrenament te duci in spate la HQ sau in HQ, faci duele, te pui dupa masini si te omori, faci scheme alea, alea.. la war n-ai timp sa faci scheme, acolo fiecare alearga dupa kill, nu conteaza schemele. La war n-o sa ai aceeasi situatie cu cea de la antrenament niciodata. Sa spunem ca faci antrenamente sa tragi "mai bine", toata lumea isi da cat de cat seama cine trage bine si cine "trage bine". Poate-s eu inapt dar imi sustin parerea, probabil celor din departamente o sa le fie de ajutor aceste sali, dar la mafii... nu-si au rostul.

Edited by popleaca
Link to comment
Share on other sites

Sistem de Rob -> Mi-ar plăcea să văd în viitor un nou sistem de Rob implementat, cred că toată lumea s-a plictisit de cel vechi.

Sistem de Paintball -> Ar merge modificată locația, ceva inedit, unde nu au mai fost până acum găzduite rundele de Paintball.

Sistem Blacklist Facțiuni -> Ar ușura munca liderilor, dar și playerii ar știi că sunt pe Blacklist, ar fi util, nu s-ar mai face posturi aiurea.

Sistem de Surrender -> Sunt de acord cu acest sistem, doar dacă ai drept de predare și dacă polițistul care ți-a acordat Wanted, va primi un punct în plus la raport.

Sistem Sală Antrenamente Facțiuni -> Ar fi foarte utilă, dar nu pentru noi mafioții, putem să ne antrenăm și în afara HQ-ului, în schimb, sunt unii taximetriști care nu știu cum au intrat în facțiune, nici care-i stânga și dreapta nu știu. ;)

 

Cel mai mult aș vrea să fie implementat sistemul de Paintball și cel de Rob, restul nu mi se par neapărat necesare, poate sistemul de Blacklist Facțiuni, mai mult necesar decât ultimele două. Dar pentru că pot să votez doar o singură dată, o să aleg sistemul de Paintball! :) Îmi place că aici pe B-ZONE se ține cont de părerea jucătorilor, mai mult decât pe alte comunități! :)

 

Have fun and let's play together!

Cred că ai zis tot ce vroiam să zic, însă am ales sala de antrenamente.

Link to comment
Share on other sites

Blacklist system seems the most interesting and the best option for this moment in time. The other systems are not necessary whatsoever at the moment as they all work for now. I know how fustrating it is especially for leaders to accept someone on the blacklist by accident. Even if you're a member you've got to check the blacklist all the time to make sure you don't go and bloody give a license to a blacklisted player.

 

Anyway, others are not necessary. This needs to be done with higher player based and more people not knowing they're on blacklists or whatever.

Link to comment
Share on other sites

Am votat pentru sistemul de rob, insa si celelalte 3, mai putin cea de predare ar fi frumoase. Cea de predare mi se pare cea mai mare prostie. Ar duce de rapa tot ce inseamna Departament. Suspectii cu drept reprezinta 90% din total. Daca toti o sa isi dea /surrender o sa fie imposibil sa faci un raport de activitate. De cate ori chiar ai nevoie sa fii arestat si nu gasesti? Doar membrii de gang sa zicem, pentru a ajunge la war, dar si acolo, e vina lor ca stau pana in ultimul moment...

Link to comment
Share on other sites

Cel mai uitil e sa te aresteze serverul , ajuta mult daca am nevoie sa plec sa pot sa imi dau arrest singur . +1 pentru asta !

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.