AIM Hawkeye Posted June 21, 2021 Share Posted June 21, 2021 Bun, meriti +1. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beebita ToV Posted June 21, 2021 Share Posted June 21, 2021 True facts +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BASTARDO ToV Posted June 21, 2021 Share Posted June 21, 2021 Bv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cretsu Posted June 21, 2021 Share Posted June 21, 2021 17 hours ago, R e l u said: F Big F my little brother. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkyLog Posted June 21, 2021 Share Posted June 21, 2021 cel mai bun meme pe care l-am vazut 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irina Posted June 21, 2021 Share Posted June 21, 2021 (edited) 10 hours ago, dabro.pdf said: @Dark Night deci +1 la comentariu, sper că procedez corect (oricum nu modific dacă e greșit) Legat de întrebarea ta, ghici ciupercă cine a primit o gălăgie de funcții pe la noi în felul ăsta E prea ușor să-ți dai seama pe cine duce capu’ și pe cine duce corpu’ data viitoare te poti documenta mai mult @SaRtOR @TibiStanciu am luat functii ca-s fata sau ca mi-am aratat corpul, corect? ? edit: ma amuza comentariile de genul, imi fac colaj cu ele, la cat mai multe Edited June 21, 2021 by Irina Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG isip Posted June 21, 2021 Share Posted June 21, 2021 10 hours ago, dabro.pdf said: @Dark Night deci +1 la comentariu, sper că procedez corect (oricum nu modific dacă e greșit) Legat de întrebarea ta, ghici ciupercă cine a primit o gălăgie de funcții pe la noi în felul ăsta E prea ușor să-ți dai seama pe cine duce capu’ și pe cine duce corpu’ Pun pariu ca pe tine doar corpul te duce și capul nu când încă trăiești in evul mediu și te iei de o fată ca are funcții. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarK4MooN Posted June 21, 2021 Share Posted June 21, 2021 Pana si pentru baieti e cam aiurea sa te iei de fete pe net ... that must be something. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karther Posted June 21, 2021 Share Posted June 21, 2021 Mie imi place să văd niște oameni care iau în serios niște memeuri. Las link-ul ăsta aici -> https://en.wikipedia.org/wiki/Internet_meme Link to comment Share on other sites More sharing options...
EddyRS Posted June 21, 2021 Share Posted June 21, 2021 Fain, dau +1.5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dabro.pdf Posted June 21, 2021 Share Posted June 21, 2021 25 minutes ago, Irina said: data viitoare te poti documenta mai mult @SaRtOR @TibiStanciu am luat functii ca-s fata sau ca mi-am aratat corpul, corect? ? edit: ma amuza comentariile de genul, imi fac colaj cu ele, la cat mai multe Si modul tau de a nega situatia e amuzant. N am nevoie sa aflu „adevarul” de la apropiati de ai tai. Iti dai seama imediat cand o femeie e capabila sa avanseze pe propria munca in totalitate, versus prin combinatii cu X si Y 12 minutes ago, isip said: Pun pariu ca pe tine doar corpul te duce și capul nu când încă trăiești in evul mediu și te iei de o fată ca are funcții. In evul mediu oamenii mai si gandeau (eu, ipotetic), comparativ cu prezentul (tu). Tine i apararea cat doresti, nu ma intereseaza Job done, Relu. M am distrat totusi, vazand cum sare cate un lacheu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG isip Posted June 21, 2021 Share Posted June 21, 2021 7 minutes ago, dabro.pdf said: Si modul tau de a nega situatia e amuzant. N am nevoie sa aflu „adevarul” de la apropiati de ai tai. Iti dai seama imediat cand o femeie e capabila sa avanseze pe propria munca in totalitate, versus prin combinatii cu X si Y In evul mediu oamenii mai si gandeau (eu, ipotetic), comparativ cu prezentul (tu). Tine i apararea cat doresti, nu ma intereseaza Job done, Relu. M am distrat totusi, vazand cum sare cate un lacheu Pacat ca tu bei apa cu furculița Tovarășe, habar n-ai ce înseamnă “lacheu”. dar totuși o să-ți dau +1 ca ai un caracter de piatra, la fel ca cerebelul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOPPEN Posted June 21, 2021 Share Posted June 21, 2021 (edited) ??? Ce atâta zarva pentru un meme eu nu înțeleg. Memul este doar un mem, nimic altceva. Eu nu înțeleg de de unde afirmațiile astea ca fetele își arată realitatea pentru o funcție pe samp? Wtf boys Dacă o fata se poate descurca în unele și multe din situații mai bine ca un băiat, eu nu înțeleg de ce este acest tam tam aici având în vedere că dacă era așa cum ziceți, 75 la sută din staff erau fete, keep calm boys. Sunteți fire ??? ? Edited June 21, 2021 by PROKOP 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaRtOR Posted June 21, 2021 Share Posted June 21, 2021 (edited) On 6/20/2021 at 10:46 PM, LorenaRx said: poate data viitoare tu esti gagica tuturor csf 14 hours ago, dabro.pdf said: @Dark Night deci +1 la comentariu, sper că procedez corect (oricum nu modific dacă e greșit) Legat de întrebarea ta, ghici ciupercă cine a primit o gălăgie de funcții pe la noi în felul ăsta E prea ușor să-ți dai seama pe cine duce capu’ și pe cine duce corpu’ n ai o treaba cu realitatea prietene Cel putin pe SAMP fata a stat 11 luni Helper si 7 luni Admin 1, nu stiu cu ce ganditi Edited June 21, 2021 by SaRtOR 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kristopher Posted June 22, 2021 Share Posted June 22, 2021 a aparut si uleiu' de ricin caterinca topicu asta imi place 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Benga Posted June 22, 2021 Share Posted June 22, 2021 @LorenaRxstiam eu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LorenaRx Posted June 22, 2021 Share Posted June 22, 2021 23 minutes ago, TLG Benga said: @LorenaRxstiam eu... Nu recunosc nimic 16 hours ago, SaRtOR said: tu esti gagica tuturor csf n ai o treaba cu realitatea prietene Cel putin pe SAMP fata a stat 11 luni Helper si 7 luni Admin 1, nu stiu cu ce ganditi Tuturor ce au funcții, te rog frumos!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel Negoi Posted June 22, 2021 Share Posted June 22, 2021 Frumoss, n-am ce zicee +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YaYaPRODUCTION Posted June 22, 2021 Share Posted June 22, 2021 Femei virtuale :)))))) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG Kweb. Posted June 22, 2021 Share Posted June 22, 2021 uneori o mai dai, uneori o mai iei. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Walewski Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 @SoA Nico e adv? Link to comment Share on other sites More sharing options...
South BeaSt. Posted June 24, 2021 Share Posted June 24, 2021 replica lui micutzu - e e e e e tarfaaaaaaaaaaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted June 24, 2021 Share Posted June 24, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts