AIM NewLife Posted November 26, 2016 Share Posted November 26, 2016 Nick: [AIM]NewLifeLevel: 116Vârstă (reală): 20Sex (real): MasculinVechime pe server: ~5 aniRPG profil LinK: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/NewLife Ai mai avut aceasta functie?: Nu.Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Sa mai schimb atmosfera pe server, prea multa monotonie.Ce intenționez să fac pentru jucători: N-o sa ma lungesc ca altii sa scriu n lucruri si sa fac 10 la suta, o sa vedeti fapte nu vorbe, in principal vreau sa schimb atmosfera de pe server asa cum am spus, prin organizarea a cat mai multe eventuri, o sa incerc sa vin cu ceva nou ca sa mai reducem din monotonia de pe server, bineinteles o sa incerc sa ma ocup in special de playerii incepatori pentru ca ei au cel mai mult nevoie de ajutor insa nu o sa pun accent doar pe asta, vor fi evenimente organizate pentru toti jucatorii serverului. O sa incerc sa aduc ceva nou, ce nu s-a mai facut pana acum, dar asta o sa vedeti dupa ce ma votati, nu stau sa detaliez tot aici ca nu are rost, cum am spus, fapte nu vorbe. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AT IovA Posted November 26, 2016 Share Posted November 26, 2016 (edited) Nick: Adryan[legend]Level: 28Vârstă (reală):15 aniSex (real):MasculinVechime pe server:Aproape 1 an pe acest cont.(Aproape 2 ani in total)RPG profil LinK: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/Adryan[Legend] Ai mai avut aceasta functie?: Nu, pentru ca nu am mai aplicat niciodata!Motivul pentru care doresc să fiu Primar:Motivul pentru care doresc sa fiu primar este de a ajuta cu ceea ce pot si pentru a ajunge cunoscut, decenind primar.Un alt motiv este acela de a ma ocupa mai mult de functia de primar.Ce intenționez să fac pentru jucători:Sa organizez evenimente si activitati care vor fi filmate si postate pe YouTube!Sa ajut playeri incepatori cu ceea ce pot si sa ne simtim bine impreuna!Sa aduc un aer de nou serverului.Sa ma evidentiez mai mult prin personalitatea mea, nu prin resursele financiare.Nu vreau ca lumea sa ma voteze pentru ca am bani, ci pentru ca ma stiu comporta cu ei si ma stiu ocupa de aceasta functie.As mai avea mult de spus, dar nu are rost sa ma mai intind.Sper ca playeri sa aiba o parere buna despre mine si sa ma voteze!In ultima saptamana a mandatului promit ca voi face o serie de eventuri cu un premiu care consta in masini, bani, case(Sau un event cu un premiu destul de mare)!!! Edited November 26, 2016 by Iova Link to comment Share on other sites More sharing options...
BIS aka OldNab Posted November 27, 2016 Share Posted November 27, 2016 (edited) Retrag. Edited November 27, 2016 by BIS aka OldNab Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krogen ZEW Posted November 27, 2016 Share Posted November 27, 2016 (edited) Nick: SmOcKy Level: 24 Varsta: 15 ani Sex(real): Masculin. Vechime pe server: Aproximativ 3 luni RPG profil link: https://www.rpg.b-zone.ro/account/general Ai mai avut aceasta functie?: Din pacate, nu. Motivul pentru care doresc sa fiu primar: Doresc sa aduc un punct forte jucatorilor incepatori de pe server, iar pentru jucatorii experimentati, sa le creez o serie de evenimente prin care ei sa isi arate abilitatile. Ce intentionez sa fac pentru jucatori: Am decis sa imi formez o echipa care sa ajute in crearea unor serii de evenimente diferite fata de ceea ce a fost pana acum. Momentan, echipa este in formare, dar bineinteles, am prieteni care mi-au promis sustinere. In primul rand, doresc sa mentin taxa pentru jucatori foarte scazuta. Voi publica toate donatiile, inclusiv cele facut de clanuri sau facute in numele factiunilor, pe [/gov]. In al doilea rand, doresc, cum am zis mai sus, unificarea jucatorilor incepatori cu cei experimentati. Consider ca nu sunt alte persoane mai dispuse si mai experimentate ca sa ajute jucatorii nou-veniti decat cei care au o vechime considerabila pe server. Edited November 27, 2016 by Smocky1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HG Strandy Posted November 27, 2016 Share Posted November 27, 2016 (edited) Nick: Alfred. Nivel: 56 Vârstă reala: 25Sex (real): MasculinVechime pe server: Pe acest cont din 02.07.2010. Dar pe celalalte conturi sunt din 2009.RPG profil Link: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/Alfred. Ai mai avut aceasta functie?: Da.Motivul pentru care doresc să fiu Primar: De ce vreau sa devin Primarul serverul RPG1? In prima faza, pentru ca am mai fost primar si am avut o experientă plăcută! Eu nu va voi oferii doar sprijin financiar sau distractiv. Eu, ca si Primar, va voi acorda sfaturi celor care aveti nevoie, va voi intelege supararile si cu siguranta vom gasii impreuna o cale de a rezolva eventualele probleme si neplaceri... o să fiu mereu on, voi avea telefonul deschis mereu.Ce intenționez să fac pentru jucători: Evenimente multe cu premii mari promit toti. Eu, insa, nu. Vreau sa va anunt de acum, ca odata cu castigarea votului imi voi acorda tot timpul pentru evenimentele voi scoate monotonia de pe server voi face EVENIMENTE CU GOLD ca data trecută gen SMS / o intrebare 200 gold.Pe langa aceste evenimente, zilnic eu voi oferii ajutor financiar fiecarui jucator care ajunge la Primarie in timpul acordat. Tin să precizez că voi adauga evenimente noi cele mai multe o sa fie cu GOLD deoarece multi avem nevoie de Gold pentru beneficile noastre pe /SHOP/ Premii cum ar fi infernusuri si toate cele, M-am gandit la toate aceste premii deoarece eu in scurt timp o sa ma las peste 2-3 luni si pun toata averea mea mare la bataie. IDEI: -Ajutor financiar ( Fiecare player care ajunge la Primarie si se incadreaza intr-un anumit timp va primii o suma de bani ) / Taxa impartita minim 1 data pe ora, maxim de 20 ori pe zi depinde de timp. -Evenimente obisnuite ( LMS, LCS. 1vs 1 vedem ce o sa fie. ) -Evenimente speciale ( cu ajutorul Staff-ului ) Cu gold, cu inot cu toate astea smechere mai facute de mine. -Targ Auto as vrea sa fac. -Premii acordare random jucatorilor Top Cel mai bun Admin = Premiu Top cel mai bun Lider = premiu Top cel mai bun player Premiu. Vrei sa aflii ce se vor mai organiza? Voteaza-ma! Edited November 27, 2016 by Tordy 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iCookie Posted November 27, 2016 Share Posted November 27, 2016 (edited) Wrong Edited November 27, 2016 by iCookie Link to comment Share on other sites More sharing options...
cowS Posted November 27, 2016 Share Posted November 27, 2016 (edited) Name: cowSLevel: 109Age: 18Gender: MaleAge on server: Dec 2010+RPG profile link: http://www.rpg.b-zone.ro/players/general/cowSHave you been mayor in the last?: YeahThe reason you want to become mayor: I want to try the new events system in my free time and /gov will be useful for that. Also my friend Plutonium got Leader of NR which can lead to cool partnerships and stuff.What you will do for the players: Bring back special events for a limited Christmas edition and I'll call DH01 online to visit the players too every now and then.Thanks for reading people. Vote cows. Edited November 28, 2016 by cowS 42 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM NewLife Posted November 28, 2016 Share Posted November 28, 2016 (edited) Nick: [AIM]NewLife Level: 116 Vârstă (reală): 20 Sex (real): Masculin Vechime pe server: ~5 ani RPG profil LinK: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/NewLife Ai mai avut aceasta functie?: Nu. Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Sa mai schimb atmosfera pe server, prea multa monotonie. Ce intenționez să fac pentru jucători: N-o sa ma lungesc ca altii sa scriu n lucruri si sa fac 10 la suta, o sa vedeti fapte nu vorbe, in principal vreau sa schimb atmosfera de pe server asa cum am spus, prin organizarea a cat mai multe eventuri, o sa incerc sa vin cu ceva nou ca sa mai reducem din monotonia de pe server, bineinteles o sa incerc sa ma ocup in special de playerii incepatori pentru ca ei au cel mai mult nevoie de ajutor insa nu o sa pun accent doar pe asta, vor fi evenimente organizate pentru toti jucatorii serverului. O sa incerc sa aduc ceva nou, ce nu s-a mai facut pana acum, dar asta o sa vedeti dupa ce ma votati, nu stau sa detaliez tot aici ca nu are rost, cum am spus, fapte nu vorbe. Nu ma mai bag man. Retrag. Edited November 28, 2016 by AIM NewLife 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
D I E S E L Posted November 28, 2016 Share Posted November 28, 2016 (edited) Nick: .Vin.DieseL Level: 70+ Varsta: 17 ani Sex(real): Masculin. Vechime pe server: Patru ani jumate. RPG profil link: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/.Vin.DieseL Ai mai avut aceasta functie?: Nu. Motivul pentru care doresc sa fiu primar: Candidez pentru postul de primar pentru ca vreau sa ajut playeri. Am intalnit foarte multi jucatori care imi cereau banii, dar nu aveam cum sa ii ajut pe toti. Am facut si un topic unde sa poata face o cerere de ajutor financiar, dar multi nu stiau ce este acela ''forum'' asa ca m-am gandit sa candidez la functia de primar pentru ai putea ajuta mult mai usor. LINK spre topicul pentru ajutor financiar -> https://forum.b-zone.ro/topic/323905-vindiesel-fundatii-pentru-incepatori/ Ce intentionez sa fac pentru jucatori: Un posibil program: LUNI - VINERI 15:00-17:00: Eventuri clasice.19:00-21:00: Eventuri clasice.20:00: Împărţirea taxei. 21:00-22:00: Event Special.SÂMBĂTĂ14:00: Evente Clasice.16:00-17:00: Târg auto. 18:00: Evente Clasice. 20:00: Împărţirea taxei.20:30: Ajutor finaciar playerilor de level 2-9.DUMINICĂ15:00: Eventuri clasice 17:00-18:00: Ajutor financiar pentru jucătorii de nivel 2-9. 18:00-20:00: Eventuri clasice20:00: Împărţirea taxei.20:30-21:30: Eventuri speciale.21:30-22:00: Eventuri Speciale. Edited November 29, 2016 by Johnny Corectare link profil 35 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnny Posted November 30, 2016 Share Posted November 30, 2016 (edited) RO:Candidații care se vor afla pe lista de vot pentru funcția de primar al lunii decembrie vor fi: cowS; .Vin.DieseL.Votul va avea loc pe 30-11-2016 la ora 20:00.Succes!ENG:The candidates who will be on the vote list for the mayor of the december month will be: cowS; .Vin.DieseL.The vote will be on 30-11-2016 at 20:00.Good luck! Edited November 30, 2016 by Johnny 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnny Posted November 30, 2016 Share Posted November 30, 2016 RO: Primarul lunii decembrie va fi cowS. Felicitari! EN: Mayor of month december will be cowS. Congratulations! More: http://i.imgur.com/SXMVfn9.jpg 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnny Posted December 27, 2016 Share Posted December 27, 2016 RO: Aplicațiile pentru luna ianuarie au fost deschise. EN: Applications for month january are now open. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
robica Posted December 27, 2016 Share Posted December 27, 2016 (edited) Nick: Robii.Level: 69 Vârstă (reală): 16Sex (real): MasculinVechime pe server: 3 ani+RPG profil LinK: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/Robii. Ai mai avut aceasta functie?: Nu, dar am avut intentia la cererea mai multor jucatori. Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Sa ajut jucatorii cu tot ce pot ca si pana acum, doar ca am mai multe facilitati ca mayor.Ce intenționez să fac pentru jucători: Dupa cum bine stiti majoritatea Fac evenimente zilnice cum faceam si inainte, bineinteles dublate Taxa 1 Deagle Master, LCS, LMS, Duele 1v1, Race-uri etc... ogroaza de evenimente vor avea loc. Daca voi avea acordul lui Kelton, voi face evenimente cu GOLD si toate cele speciale, hidden-uri etc doar pentru voi ! O sa imi vina mai multe idei in cap, dar o sa vedeti fapte si nu vorbe ! Va multumesc tuturor pentru sustinerea uriasa de care ati dat dovada, #robiiPRIMAR2k17 Edited December 27, 2016 by Robica 45 Link to comment Share on other sites More sharing options...
N Catalin ToV Posted December 27, 2016 Share Posted December 27, 2016 Nick: N.Catalin[VODA]Level: 91Vârstă (reală): 16 ani.Sex (real): MasculinVechime pe server: peste 3 aniRPG profil LinK: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/N.Catalin Ai mai avut aceasta functie?: Nu am mai avut-o, dar m-am mai gandit la asta.Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Doresc sa fiu primar deoarece este prima data cand as incerca asta, consider ca am o vechime considerabila si de asemenea functia de admin si voi putea ajuta playerii atat financiar cat si cu sfaturi sau nelamuriri. Ce intenționez să fac pentru jucători: In primul rand, voi face o serie de 50/100 evenimente, in masura in care imi permite timpul pentru jucatori, voi face targuri auto impreuna cu factiunile News Reporters si Paramedics, voi implica atat factiunile in ceea ce voi face, punand accent pe disciplina si ordine. Voi ajuta atat playerii cu level mai mare de 7 in tot ceea ce voi face. 35 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Deuce Posted December 27, 2016 Share Posted December 27, 2016 (edited) Retrag, îmi cer scuze. Editat de SaRtOR: Aici poți face doar aplicații pentru funcția de mayor, nu să îndemni playerii să voteze cu unul sau cu altul. Spus de Johnny. Edited December 27, 2016 by AIM SaRtOR 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BIS aka OldNab Posted December 27, 2016 Share Posted December 27, 2016 (edited) Nick: OldNabLevel: 48Vârstă (reală): 17Sex (real): MasculinVechime pe server: 3 aniRPG Profil LinK: Ai mai avut această funcţie?: Da, trei luni la rând: aprilie, mai şi iunie 2015.Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Am observat că în ultima vreme nu prea şi-au dat interesul doi primari consacraţi, drept exemplu cows are doar 15 ore până acum în 27 de zile ca primar, ceea ce este foarte puţin, aşa că m-am decis, fiindcă m-am plictisit de alte jocuri şi fiindcă încă am 10 milioane "la rece" şi pot face rost lejer de alte zeci, să-mi continui munca întreruptă acum un an şi jumătate. Şi cum să fie mai frumos anul decât dacă începe cu OldNab primar? Lăsând la o parte această modestie ironică, îmi e dor de momentele amuzante petrecute alături de voi, iar noul sistem de evenimente îmi sare foarte mult în ajutor pentru a pune în practică noi evenimente! Am o minte foarte inventivă şi promit să vă distraţi. Ca să dovedesc că eu nu dau doar din gură, o să fac 20 de evenimente care vor valora în total 1.500.000$-2.000.000$ până la alegeri. Sper să ne distrăm împreună şi după alegeri!Ce intenționez să fac pentru jucători: Cu siguranţă jucătorii care au prins mandatele mele îmi cunosc activitatea, seriozitatea şi modul în care mă implic şi desfăşor activităţile Primăriei. Totuşi, pentru cei care nu au apucat acele vremuri frumoase, aveţi mai jos un program oficial, pe care voi încerca să-l respect cu mare stricteţe: LUNI - VINERI 20:00-21:00: Eventuri clasice 21:00-21:30: Împărţirea taxei + event TRIVIA pentru jucătorii de nivel 3-721:30-22:30: Fun Hour 22:30-02:00: Eventuri clasice SÂMBĂTĂ16:00: Olimpiadă între clanurile cu 50 sloturi (săptămâna 1), 25 sloturi (săptămâna 2), 15 sloturi (săptămâna 3), câştigătoare (săptămâna 4)19:00-20:00: Târg auto 20:00: Împărţirea taxei + event TRIVIA pentru jucătorii de nivel 3-720:30-02:00: Eventuri specialeDUMINICĂ13:00: Olimpiadă între facţiunile paşnice (săptămâna 1), ganguri (săptămâna 2), departamente + Hitmen (săptămâna 3), facţiunile câştigătoare (săptămâna 4) 17:00-18:00: Sprijin financiar pentru jucătorii de nivel 2-7 18:00-20:00: Eventuri clasice20:00: Împărţirea taxei + event TRIVIA pentru jucătorii de nivel 3-720:30-21:00: Discuţii libere cu primarul la Primărie, jucătorii îşi vor spune nemulţumirile şi vor pune întrebări primarului, vor face sugestii şi alte chestiuni de acest gen. Nemulţumirile vor fi analizate şi se va încerca eliminarea lor pe cât posibil. 21:00-02:00: Eventuri specialeCe înseamnă event clasic?Eventul clasic este unul cu prize 50.000$, dintre cele comune: LMS, LCS, Ruleta Rusească, Par / Impar, Simon spune, SMS, Primul cu /w, Protect the V.I.P, Primul cu kill, Primul cu G, Primul cu F, Paintball, Find & Bring, Race Arena, Gungame Arena etc. Ce înseamnă event special? Eventul special este de obicei un eveniment nou, cu un premiu peste 50.000$, organizat special pentru jucători, la final de săptămână, pentru a se putea bucura cât mai mulţi jucători de distracţie şi de bani. Ce înseamnă Fun Hour? Fun Hour este acea oră în care toţi jucătorii sunt invitaţi să participe la o activitate distractivă, organizată de către primar. Acest program nu este fix. Se pot adăuga activităţi / evenimente spontane şi, dacă este cazul, se pot amâna anumite activităţi. În timpul vacanţei programul va fi şi mai încărcat, însă în timpul şcolii (sper să nu fie cazul) s-ar putea ca unele activităţi să trebuiască replanificate. Staţi liniştiţi, veţi primi până la ultimul bănuţ! Ca să nu mai stau să vă fac muncă de convingere, vă invit să intraţi pe profilul meu la "Reputation recieved", şi luaţi de acolo topicurile legate de Primărie, pentru a vedea cam cum stătea treaba pe vremea mea: activitate în joc, pe forum, multe evenimente, distracţie şi o relaţie foarte strânsă între jucători şi primar. Dacă v-a plăcut de mine în trecut sau dacă v-am convins prin această aplicaţie şi prin munca pe care am depus-o, vă rog să mă votaţi! Promit că nu veţi regreta acest vot. Haideţi să începem anul într-o manieră favorabilă tuturor! Votaţi seriozitatea şi activitatea, nu levelul şi funcţiile anterioare! Dacă mă susţii în această campanie electorală te rog să apeşi butonul de mai jos (), ca să ştiu câţi susţinători am de această dată. Vă mulţumesc pentru Popular ()! Dacă ai alte întrebări mă poţi contacta printr-un PM şi voi răspunde la toate întrebările pe care le-am primit. Edited December 28, 2016 by BIS aka OldNab 49 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rappa Ro Posted December 28, 2016 Share Posted December 28, 2016 (edited) Nick: RappaRoLevel: 56Vârstă (reală): 20Sex (real): MVechime pe server: Aprox. 3 ani.RPG profil LinK: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/RappaRo Ai mai avut aceasta functie? Nup.Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Hmm, am sa va zic o mica poveste. Sa incepem,, m-am reapucat recent de SA-MP, cu toate ca sunt ocupat cu munca si facultatea imi fac timp sa ma si distrez putin cu vechii mei colegi si prieteni de pe acest server. Nu cred ca este vre-un jucator pe server care sa nu ma fi injurat macar odata(sunt parlamentarul perfect) si candidatul ideal. Pentru acesta functie ma recomanda urmatoarele calitati: imi place sa fur, sunt atent la nevoile mele si imi place sa dorm in post. Lasand de-o parte marele meu caracter, sa trecem la lucruri serioase. Am observat recent ca s-a implementat un nou sistem de evenimente (respect pentru baietii care nu dorm noptile) care ne permite sa organizam o gama larga de activitati. Dupa cum bine stiti o sa scriu un mic "testament" cu promisiuni(de care nu o sa ma tin niciodata), glumesc bineinteles. 1. Cu sustinerea adminilor/helperilor 2+ am sa organizez zilnic minim 2-3 evenimente(dimineata, la pranz si seara) ca sa fie treaba buna, sa nu le scada glicemia la baieti. 2. In topicul de evenimente, creat pe forum in acest sens (care probabil e "mort") o sa il readuc la viata cu diferite "joculete" care sa va ocupe mici momente din viata pentru a le rezolva. 3. Taxa va fi de 1$, mai mult ca sigur. (asta pentru chitrele care nu vor sa cotizeze cu 5$/ora) 4. PM-ul si telefonul meu din joc vor fi permanent deschise in caz ca aveti nevoie de sfaturi sau de ajutor cu orice problema legata de joc. Daca va asteptati la locuri de parcari, autostrazi si drumuri mai bune... asteptati-va in continuare pentru ca nu o sa vedeti asa ceva. Ce intenționez să fac pentru jucători: Am sa imi dedic timpul liber care imi ramane dintre studiu,munca si alte activitati care le am eu acestui joc si o sa le redau sansa incepatorilor de a vedea frumusetea acestui server. Probabil ca nu o sa fiu sustinul de Kelton (cum e cows) sau de alti admini dar treaba buna se face de unul singur. Asa ca... sa curga voturile !!! Edited December 28, 2016 by AT RappaRo 23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlad S4F Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 (edited) Nick: S.VLADLevel: 46Vârstă (reală): 21Sex (real): Masculin.Vechime pe server: 3 ani si ceva.RPG profil LinK: [/url]">http:// Ai mai avut aceasta functie? Nu.Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Vreau sa fiu si eu primar in joc, daca in comuna n-am sanse.Ce intenționez să fac pentru jucători: Nu promit "marea cu sarea" Voi face diferite evenimente. Mai putina vorba si mai multa munca ! La revedere ! Edited December 29, 2016 by SVLAD S4F 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HancKs NoMercY Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 (edited) Nick: VoLKanO[nWo]Level: 44Age (real): 19 years oldGender(real): Male How old are you on the server?: 14/09/2014 2years / 3yearsRPG profile link: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/VoLKanO Did you been Mayor in the past?: No, Just factinsThe reason you want to become a Mayor: The reason for wanting to be Mayor: server atmosphere has changed, too much monotony. What I intend to do for players: No I lengthen others to write in things and do 10 percent, you will see deeds not words, mainly want to change the atmosphere on the server as I said, by organizing more more eventuri, I will try to come up with something new to relieve the monotony of the server, of course I will try to I'm especially playerii beginners because they most need help but will not focus only this one will be events for all players server. I'll try to bring something new that has not been done before, but that you'll see after I voted not stand to elaborate here as it is pointless, as I say, deeds not words. What I intend to do for other players.: i need Do much events and to be all players happy with giving money level 2-7 and Peace Edited December 29, 2016 by VoLKaNo nWo 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaZoCkU Posted December 31, 2016 Share Posted December 31, 2016 Nick:xTm. Level:63 Vârstă (reală):17 Sex (real):Masculin Vechime pe server:26.08.2012 17:05 RPG profil LinK:https://www.rpg.b-zone.ro/account/general Ai mai avut aceasta functie?Nu Motivul pentru care doresc să fiu Primar:Doresc sa fiu Mayor(Primar)deoarece eu consider ca mi se potriveste Foarte Mult, mi se pare ca este si vremea sa incerc sa devin un ajutor al acestei comunitatii B-Zone avand in vedere ca ma joc din 2012 si am LVL 63. Ce intenționez să fac pentru jucători:O sa fac cel putin 10 evente pe zi, o sa fiu on pentru a impartii taxa pentru cei noi pe server, o sa fac foarte multe evenimente: Violente(LMS, PaintBall, Firs&Kill etc.) , Primul cu G, Primul cu F, Primul la mine, Primul cu w, SMS, etc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebastyan Amerykanu Posted December 31, 2016 Share Posted December 31, 2016 Nick: AmEryKaNu Level: 75 (am puncte pentru nivel 76) Vârstă (reală): 23 ani Sex (real): Masculin Vechime pe server: Din Mai 2015 RPG profil LinK: Ai mai avut aceasta functie?: Nu, dar mi-as dorii sa am o functie ca aceasta. Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Ca toti ceilalti jucatori si membrii de factiunii, ne dorim tot mai mult pe server cum si in viata reala, ne dorim sa ne aratam atuurile si totodata capacitatea de a conduce in viata de zii cu zii. Ma consider destul de capabil sa preiau fraurile si problemele tuturor jucatorilor de pe server. Ce intenționez să fac pentru jucători: Intentionez sa fac urmatoarele lucruri: Taxa sa fie tinuta impermanenta la 1$. In fiecare zii voi impartii taxa de cel putin 4 ori jucatorilor online cu level cuprins intre 2 - 7. Voi face eventuri speciale pentru jucatori de lvl 2 - 15 precum: /SMS , Trivia. Eventuri speciale in mapele cu interior unic (Last Car Standing, Last Man Standing, X/O, Paintball, Race, GunGame, WarArena si etc). Eventuri zilnice precum: Find & Bring , Primul cu /cw , Primul la mine, Stunt cu diferite vehicule/autovehicule, /SMS, Trivia. In fiecare Duminica doresc sa organizez un Sprijin Financiar pentru toti jucatori cu nivele cuprinse intre 2 - 25. In fiecare Sambata si Duminica seara dupa ora 20:00 (ora server-ului) voi invita toti jucatori in fata primariei pentru a discuta despre problemele lor si ce isi doresc ei sa schimbam. Cu ajutorul celor din Staff, voi dona pentru a face eventuri ce vor consta in GOLD, Hidden, Change Nickname, Clear FP, ClearWarn, si cam tot ce gasiti in shop. #ImpreunaPentruOViataLinistitaSiFrumoasa #AmerykanuMayor2017! Sarbatori fericite tuturor! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnny Posted December 31, 2016 Share Posted December 31, 2016 RO: Primarul lunii ianuarie va fi OldNab. Felicitari! EN: Mayor of month january will be OldNab. Congratulations! More: http://i.imgur.com/fiXgwA1.jpg 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnny Posted January 24, 2017 Share Posted January 24, 2017 RO: Aplicațiile pentru luna februarie au fost deschise. EN: Applications for february are now open. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BIS aka OldNab Posted January 24, 2017 Share Posted January 24, 2017 (edited) Nick: [OG]OldNabLevel: 50Vârstă (reală): 17Sex (real): MasculinVechime pe server: 3 aniRPG Profil LinK: Ai mai avut această funcţie?: Da, de patru ori.Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Doresc să-mi continui munca, asta în măsura în care jucătorii doresc şi ei acest lucru. De aceea, vreau să le dau posibilitatea să mă voteze, ţinând cont că mulţi mi-au cerut să candidez din nou. Mă bucur că am primit un feedback pozitiv şi sper să fi făcut cât mai mulţi dintre jucători fericiţi în mandatul meu.Ce intenționez să fac pentru jucători: Cu siguranţă jucătorii care au prins mandatele mele îmi cunosc activitatea, seriozitatea şi modul în care mă implic şi desfăşor activităţile Primăriei. Totuşi, pentru cei care nu au apucat acele vremuri frumoase, aveţi mai jos un program oficial, pe care voi încerca să-l respect cu mare stricteţe: LUNI - VINERI 20:00-21:00: Eventuri clasice 21:00-21:30: Împărţirea taxei + event TRIVIA pentru jucătorii de nivel 3-721:30-22:30: Fun Hour 22:30-02:00: Eventuri clasice SÂMBĂTĂ15:00-19:00: Eventuri clasice19:00-20:00: Târg auto 20:00: Împărţirea taxei + event TRIVIA pentru jucătorii de nivel 3-720:30-02:00: Eventuri specialeDUMINICĂ15:00-17:00: Eventuri speciale 17:00-18:00: Sprijin financiar pentru jucătorii de nivel 2-7 18:00-20:00: Eventuri clasice20:00: Împărţirea taxei + event TRIVIA pentru jucătorii de nivel 3-720:30-21:00: Discuţii libere cu primarul la Primărie, jucătorii îşi vor spune nemulţumirile şi vor pune întrebări primarului, vor face sugestii şi alte chestiuni de acest gen. Nemulţumirile vor fi analizate şi se va încerca eliminarea lor pe cât posibil. 21:00-02:00: Eventuri speciale Ce înseamnă event clasic?Eventul clasic este unul cu prize 50.000$, dintre cele comune: X/O, Duele Deagle, LMS, LCS, Ruleta Rusească, Par / Impar, Simon spune, SMS, Primul cu /w, Protect the V.I.P, Primul cu kill, Primul cu G, Primul cu F, Paintball, Find & Bring, Race Arena, Gungame Arena etc. Ce înseamnă event special? Eventul special este de obicei un eveniment nou, cu un premiu peste 50.000$, organizat special pentru jucători, la final de săptămână, pentru a se putea bucura cât mai mulţi jucători de distracţie şi de bani. Ce înseamnă Fun Hour? Fun Hour este acea oră în care toţi jucătorii sunt invitaţi să participe la o activitate distractivă, organizată de către primar. Acest program nu este fix. Se pot adăuga activităţi / evenimente spontane şi, dacă este cazul, se pot amâna anumite activităţi. În timpul vacanţei programul va fi şi mai încărcat, însă în timpul şcolii (sper să nu fie cazul) s-ar putea ca unele activităţi să trebuiască replanificate. Staţi liniştiţi, veţi primi până la ultimul bănuţ! În rest, nu cred că mai este nevoie de muncă de convingere. Cei care au prins mandatele mele ştiu exact cum îmi desfăşor activitatea şi cât de bună este ea, calitativ şi cantitativ. Nu daţi vrabia din mână pe cioara de pe gard! Dacă v-a plăcut de mine în mandatele mele sau dacă v-am convins prin această aplicaţie şi prin munca pe care am depus-o, vă rog să mă votaţi! Împreună suntem puternici! Votaţi experienţa ca primar, seriozitatea şi activitatea, nu levelul şi funcţiile anterioare! Dacă mă susţii în această campanie electorală te rog să apeşi butonul de mai jos (), ca să ştiu câţi susţinători am de această dată. Vă mulţumesc pentru Popular ()! Dacă ai alte întrebări mă poţi contacta printr-un PM şi voi răspunde la toate întrebările pe care le-am primit. Edited January 25, 2017 by OG OldNab 30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post SaRtOR Posted January 24, 2017 Popular Post Share Posted January 24, 2017 Nick: SaRtORLevel: 72Vârstă (reală): 19Sex (real): Masculin (M)Vechime pe server: Joc pe acest server din data de 01.11.2014RPG profil LinK: http://www.rpg.b-zon.../general/SaRtOR Ai mai avut aceasta functie? Da, am detinut aceasta functie de 8 ori consecutiv in anul precedent, 2016. Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Ei bine, principalul motiv este acela de a avea parte de inca o luna plina de evenimente in luna ce urmeaza sa vina. Doresc sa redevin Mayor deoarece am fost cel mai longeviv din istoria B-Zone, acest lucru arata ca am fost dorit de jucatorii serverului RPG1, am fost incurajat de acestia sa reaplic acum, in 2017. Pe scurt, doresc sa redevin Mayor pentru a mentina taxa setata la 1$ pentru a ajuta persoanele incepatoare, taxe zilnice asa cum au fost si in cele 8 luni, chiar si cate 5 taxe impartite pe zi. Ce intenționez să fac pentru jucători: Ei bine, asa cum am facut in cele 8 luni de zile, doresc sa le readuc jucatorilor 100 de evenimente lunar, pentru a beneficia toata lumea de o sansa la un premiu ales de noi, cei din echipa organizatorilor speciali de evenimente. Intentionez sa le readuc acum, imrepuna cu Robii. si Florea evenimentul Deagle Master, cel mai mare eveniment organizat de mine ca Mayor, pentru cei din factiuni, dar si pentru civili. Doresc sa readuc evenimente vechi, ce au fost uitate in ultimele luni de jucatorii nostri, mai exact " Ratele&Vanatorii ", "Simon Spune" si evenimentele de tip " Mixt " organizat de mine cand am fost Mayor. Vreau sa readuc topicul pentru interviuri, inceput de Wizzle si continuat de mine la adevarata lui valoare, cu interviuri noi alaturi de persoanele ce se pot considera exemple pentru jucatori. Acum, ca eu impreuna cu Robii ne ocupam de evenimentele speciale, organizate in trecut de cowS, o sa aducem mai multe evenimente bune jucatorilor, nu doar evenimente tipice, ce contin doar o suma de bani in joc. Urmeaza ca impreuna cu persoanele vechi ce m-au ajutat la inceput sa organizam iar ajutorul financiar lunar pentru incepatori, ajutor financiar de care s-au bucurat peste 800 de jucatori in ultimele 2 luni de mandat. Urmeaza ca impreuna cu acordul detinatorilor de radio sa readucem acele promovari pe mesajul global [/gov] pentru acestia, exact ca in ultimele luni de mandat, repet, daca acestia sunt de acord. Nu o sa va fac un plan al evenimentelor aici, deoarece majoritatea ma stiti spontan, nu stau dupa o lista, o sa aveti parte de evenimente noi in fiecare zi, asa cum a fost si atunci. 68 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts