Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

Cum era mai bine?

Karther
 Share

Recommended Posts

Eu si acum daca ar fi sa imi fac cont nou tot pe vechiul principiu as merge =))) tare la trucker si phoenix +1 pentru karther

1 hour ago, R e l u said:

acum unu stranuta odata si are +2kk in bank, nici n are sens sa te joci pt avere sau functii, acum daca joci, joci doar de plictiseala sau de dragu jocului

3 hours ago, R e l u said:

acum unu stranuta odata si are +2kk in bank, nici n are sens sa te joci pt avere sau functii, acum daca joci, joci doar de plictiseala sau de dragu jocului

păcat că-s lovite punctele greșite în speranța creșterii activității pe servere, timp în care economia stă în plop, abuzurile extrem de evidente ale „autorităților” nu sunt taxate (dacă eu dau /gov aiurea sunt retrogradat, dacă adminu' dă /kick, /o sau /cnn aiurea nu-i pasă niciunui superior, deși e chat global în toate cazurile) ș.a.m.d.

ce chef să mai ai cu toate nenorocirile astea-n cap

în cea mai mare parte intri să stai cu prietenii și mai faci un raport în facțiune că o fi distractiv într-un fel sau altul, altfel cius

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.