HnSJust4Fun Posted August 22, 2010 Share Posted August 22, 2010 Intel frate intel`ul este de 99 ori mai bun exista quad intel 4 procesoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrKeke Posted August 22, 2010 Share Posted August 22, 2010 Prcesorul ADM Athlon este destul de bun pentru Jocuri... Procesorul Intel Core este Mai bun pentru " office " adica nu este destul de capabil precum AMD pentru Jocuri.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted August 23, 2010 Share Posted August 23, 2010 Cu un INTEL CORE 2 QUAD Q9550 nu am cum să nu aleg INTEL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
H Z D Posted August 24, 2010 Share Posted August 24, 2010 intel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eazyy Posted August 30, 2010 Share Posted August 30, 2010 Intel...e mult mai buna(dupa parerea mea)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiLe007 Posted September 18, 2010 Share Posted September 18, 2010 Totusi Folosesc AMD Sempron 3600+ De 1,8 GHZ si nu prea is multumit , Dar Intel Is mai Bune decat AMD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Motorhead Posted September 18, 2010 Share Posted September 18, 2010 AMD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick15 Posted September 18, 2010 Share Posted September 18, 2010 Gata, ati facut deja destul +1 CLOSED Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheWolfy707 Posted May 4, 2020 Share Posted May 4, 2020 (edited) Nickname: TheWolfy707 Producător: AMD Model: Ryzen 5 2400G Eşti mulţumit de el? Argumentează: Foarte multumit. Il detin de 2 ani si i-am facut OC cu cooler-ul stock. Este chiar un procesor bun, mai ales la pretul lui. Tin sa mentionez ca procesorul contine si un cip grafic VEGA [11] care daca este urcat in 1600 Mhz si setezi buffering-ul la 2GB Video, se descurca excelent chiar si in jocurile recent aparute. Are un driver cu un design modern si featuring-uri chiar superbe. Eu joc cu el pe OC la rezolutia nativa de 900p si se descurca de minune. Specificatii: Socket AM4 Familia de procesoare: Raven Ridge pe 14nm Nuclee fizice 4, nuclee virtuale 8 Frecventa 3,6 Ghz / 3.9 Ghz in Boost (poate vi overclockat pana la 4.2 Ghz cu cooler-ul stock) Are un TDP de 65 W Cip grafic Vega ce functioneaza stock la 1250 MHz Alte precizări: Specificatiile din ss-urile de mai sus nu sunt stock Edited May 4, 2020 by TheWolfy707 Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Rizakkk Posted July 10, 2020 Share Posted July 10, 2020 Ryzen 5 1600x isi face treaba de minune! Link to comment Share on other sites More sharing options...
oC Renward Posted July 10, 2020 Share Posted July 10, 2020 Nume:Tase Producător:Intel Model:i5 4460 3.2ghz Eşti mulţumit de el? Argumentează:Un procesor foarte bun, temperaturi ok si performanta decenta chiar si in zilele noastra Alte precizări:Per total foarte multumit Link to comment Share on other sites More sharing options...
eB Flavius Posted July 31, 2020 Share Posted July 31, 2020 Nume: Flavius Producător:Intel Model: I3-7350k Eşti mulţumit de el? Argumentează: E foarte bun, se misca super bine. Alte precizări: Foarte multumit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Strugurel Posted July 31, 2020 Share Posted July 31, 2020 Nume: Strugurel Producător:Intel Model: I5-8400 2.8GHz Eşti mulţumit de el? Argumentează: Sunt multumit, nu se supraincalzeste, are performante bune si consider ca o sa ma mai duca cativa ani. Alte precizări: - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeyrox. Posted July 31, 2020 Share Posted July 31, 2020 (edited) Nume: Zeyrox. Producător:Intel Model: Intel(R) Pentium(R) CPU G840 2.80ghz Eşti mulţumit de el? Argumentează: Procesor foarte vechi si slabut, dar se misca bine, poate fi si integrat, dar am o placa video destul de buna si chestia asta ajuta. Alte precizări: N-am! Edited July 31, 2020 by Zeyrox. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG Valentinos Posted July 31, 2020 Share Posted July 31, 2020 Nume: Valentinos. Producător: Intel Model: Intel(R) Pentium(R) CPU G3258 @ 3.20GHz Eşti mulţumit de el? Argumentează: Da, deoarece isi face treaba mai ales in legatura cu survolatul pe internet, incarcarea paginilor si nu in ultimul rand, duce SA:MP-ul fara probleme. Alte precizări: Nu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW YuukiKING Posted September 5, 2020 Share Posted September 5, 2020 Nume:YuukiKING Producător:Intel Model:I5-7600k Eşti mulţumit de el? Argumentează:Sunt foarte multumit de el, pretul nu este deloc prea crescut, isi face treaba foarte bine in gaming cat si pe editing. Alte precizări:Il recomand! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucian Gaming Posted December 5, 2020 Share Posted December 5, 2020 Nume: Lucian Producător: Intel Model: i5-9300H CPU @ 2,40 GHz Eşti mulţumit de el? Argumentează: Da, sunt multumit cu el, nu am avut nicio problema si proceseaza orice program si joc! Alte precizări: Recomand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tupi Posted January 5, 2021 Share Posted January 5, 2021 Nume: Tupi Producător: Intel Model: i7-7700K Kaby Lake 4.20Ghz Eşti mulţumit de el? Argumentează: Sunt mulțumit însă mă gândeam să-i fac un upgrade la un i9 dar mi-am dat seama că din moment ce înca își face treaba foarte bine atât în jocuri cât și în toate programele, ar fi o pierdere de bani. Alte precizări: Prețul acestuia este destul de mare sincer să fiu ba chiar mai mare decat a unui i9 deci nu are rost să-l achiziționezi când poți să-ți iei un i9 la un preț mai mic chiar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.JesTer. Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 Nume:Intel Core Producător:Intel Model:Socket 1151 Eşti mulţumit de el? Argumentează:Sunt multumit, nu am lag in jocuri. Alte precizări:Il am de 6 luni si nu am intampinat probleme cu el Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheVirus Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 Nume: TheVirus Producător: INTEL Model: i5-7400 CPU @ 3.00GHz Eşti mulţumit de el? Argumentează: Da, este un procesor foarte potent pentru treaba de office și jocuri vechi, dar pentru programe cum ar fi Autocad, etc, atunci este este suprasolicitat. Alte precizări: - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Claude. Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 Nume: ReKKSioo Producător: Asus Model: I3 7220th gen Eşti mulţumit de el? Argumentează: Da, sunt insa se poate si mai bine abia Fornite-ul imi merge in maxim 60FPs trebuie sa fac un upgrade. Alte precizări: E ok pentru un Laptop de birou gen pentru yt si altele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danut. Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 Nume: Danut. Producător:Intel Model: I7-7700k 4.2GHz Eşti mulţumit de el? Argumentează: Nu duce placa video cat poate procesorul asta. E foarte bun. Alte precizări: - Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG Mr.KeNNeN Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 Nume: Mr.kennen Producător: AMD Ryzen Model: AMD Ryzen™ 5 1600AF, 3.6GHz Eşti mulţumit de el? Argumentează: Sunt cel mai multumit. Se misca destul de bine orice joc ai rula. Recomand tuturor. Alte precizări: Fata de intel, sincer sa fiu, nu este nicio diferenta. Pretul mult mai accesibil la AMD ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheTom Posted February 7, 2021 Share Posted February 7, 2021 Nume: TheTom Producător: AMD Model: Ryzen 5 2400G Eşti mulţumit de el? Argumentează: Sunt foarte multumit de el, are niate performante super ok si am reusit sa-l ingenunchiez doar in unele jocuri, dar tot nu am reusit pana acum sa ating 100% CPU in task manager cu el. Pentru ce am eu nevoie este excelent. Alte precizări: in prezent este pe piata a 3-a generatia, urmeaza a 4-a probabil, daca nu ai un buget prea mare si de placa video este excelent fata de competitori pe partea asta, poti juca gta v, ets2, fh4 pe low-medium fara probleme. Pentru un buget mai mic exista si colegul lui r3 2200g, daca vreti ca mai degraba sa strangeti bani pentru o placa video in viitor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madara. Posted March 4, 2021 Share Posted March 4, 2021 Nume:Madara. Producător:Intel Model:i3 9100F Eşti mulţumit de el? Argumentează:Sunt multumit de el avand in vedere ca este un procesor de buget destul de bun. Alte precizări:Nu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts